pink n yellow


2020-04-13 @ 07:45:39
hatt - H&M  //  tröja - Busfrö (secondhand)  //  byxor & jacka - Lager 157  // solglasögon - Dollarstore  //  skor - Din Sko



Den senaste veckan spenderade jag ute i stugan; jag behövde ett break, få komma bort och vara ifred. Och det var minst sagt underbart. Jag drack morgonkaffet i soluppgången, lekte med hundarna, gick skogspromenader och snubblade runt i berg, blev kompis med en svan, drack rosé i solnedgången, löste kordsord, testade ny mat och bara njöt av ensamtiden. Det behövdes. Jag skulle dock behöva ännu längre tid ensam där ute då jag fortfarande är helt paj psykiskt, men då jag inte kan ta med katterna (Russin blir sönderstressad av att vara utanför lägenheten tyvärr, och jag vill inte bara ta med Mollie) blir det lite jobbigt att behöva åka fram och tillbaka hela tiden. Dock, om vädret tillåter, så tar jag nog med mig hundarna och åker ut en sväng över dagen bara, de älskar att vara där ute.

Nu har jag lite Jansson i kylen som jag tänker värma på och käka till frukost (ääälskar mat till frukost, bästa som finns).


Har ni haft en trevlig påsk? Vad har ni gjort?






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback