I'll keep the lights on


2020-08-12 @ 08:35:00
Igår gick jag en liten promenad till den gamla fyren, tycker den är så rustikt vacker, och promenaden dit är hur mysigt som helst. Någon hade brutit upp dörren, men jag vågade inte gå in då det kryllade utav spindlar och kryp, och jag hade ingen lust att få håret fullt. Så jag stod utanför och tog lite bilder in.


Det fanns "några" getingbon i taket, jag räknade till iallafall 11-12 stycken som jag kunde se. Som tur var så hade getingarna flyttat ut, annars hade det blivit liiite panik.



Såg en massa vackra spindelnät på vägen hem; ljuset la sig så fint så när jag rörde mig lite så skiftade de liksom. Jag som annars har spindelfobi (var helt hysterisk häromnatten då en satt på gardinen t.ex. haha) blev istället helt tagen av hur vackra mönster det var i näten.

Den där spindeln hade ett jättestort nät som den klättrade runt i, alltså då menar jag att det var åtminstone 1x2 meter. Det gick mellan träd och buskar, över, under, runt. Ett spindelimperium. Jag blev liksom lite imponerad, förstår ni vilket jobb det måste vara för en spindel på kanske 2 cm att skapa ett sådant nät? Är det inte häftigt?





Idag är det onsdag, jag är supertrött och häller för tillfället i mig min tredje kopp kaffe. Jag har hundarna och ska försöka få ordning på lägenheten, jag började igårkväll men är inte ens halvfärdig. Vill hinna plocka ihop allt som ska slängas, så vi kan åka till soptippen på fredag. Vore så himla skönt att bli av med lite skit.

Vad gör ni idag?






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback