Födelsedagsfirande för favoriten ♥


2020-07-22 @ 11:22:10
Igår fyllde somsagt Caroline år, så självklart ville vi fira våran älskade bästis. Jag bakade lite, sedan köpte vi en massa pynt och dekorerade i stugan.


Hur grym blev inte denna hatt? Vi satt och kämpade en bra stund för att få ihop den, men jäklar vad stolta vi var när den var färdig haha!


Världens bästa testobåt, lyllos mig som har er

Klart hon var tvungen att åka en sväng på flaket i hatten, man fyller ju bara år en gång om året ;)


Grattis igen min underbara. Kan inte förstå hur jag kan ha sådan tur som får kalla dig min bästa vän, men jag är så oerhört tacksam för att du finns till. Den bästa morsan, mest fantastiska vännen och överhuvudtaget den finaste människan jag vet. Det finns ingen starkare, roligare, härligare, snällare eller mer positiv person än du. Du är en inspiration, en styrka och en oerhörd lycka för alla omkring dig. Du gör mig till en bättre människa, det gör du verkligen. Inga ord kan någonsin beskriva hur lycklig och tacksam jag är för dig, och för dina grabbar. Jag skulle gå genom eld och vatten för er, för ni är en sådan enorm glädjekälla i mitt liv, och jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan er. Tack för att du är just precis du.






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback