lördag genom bilder


2020-09-20 @ 10:01:47

Favoritfrukosten; äggröra med sallad. Samt digestivekex, kaffe och isvatten. Jag äter äggröra till frukost minst 5 dagar i veckan, är helt tokig i det.

 
Jag och mamma tog en sväng på stan, och då en mysfika i det fina vädret.


Lördagens outfit. Testade även att sätta i min näspiercing igen, och fy vad jag saknat den! Inte haft den i på...2-3 år typ?


Det fina vädret höll i sig, så middagen blev på uteservering med mamma & Pelle, supermysigt! Jag åt mezetallrik, käkade typ hälften innan jag höll på att spricka utav mättnad. Men herregud vad gott det var.


Senare på kvällen umgicks jag lite med Sabina, vi åkte runt i bilen och snackade skit. Kvällen avslutades mindre roligt då vi fick syn på en kvinna som hittat en påkörd katt, och efter lite om och men fick vi tag i en veterinär så jag virade in katten i en tröja och vi åkte in fort som tusan. Väl hos veterinären hittades ägaren som kom och tog över. Så fruktansvärt tungt att se en så skadad katt, och så skärrade ägare. När man själv har djur så förstår man kärleken och skräcken. Fy♥





Idag är det söndag, jag mår sisådär och ska ha en selfcare-dag. Jag ska hoppa in i duschen nu, göra en inpackning, skrubba mig lite. Sedan ska jag smörja in mig med lite BUS (ser ut som ett spöke, står ej ut), göra frukost och gå runt naken hela dagen. Typ. Har till och med matlådor med chili sin carne (eller chili con quorn som jag säger), så jag behöver inte ens laga mat idag.

Vad har ni för söndagsplaner?






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback