Vad skapar glädje?

#HappiChallengeVi har ingen diskmaskin, och jag avskyr verkligen att diska, inte bara det att det är jäkligt tråkigt utan jag får gåshud för jag avskyr det så mycket haha. Så att gå ut i köket och allt är diskat är bättre än choklad, jag blir överlycklig. Ibland ställer jag mig och diskar på kvällen när jag ändå är trött och sur, så blir jag glad på morgonen haha!


Inte nog med att frukost är dagens viktigaste mål, det är ju det godaste också! Jag älskar frukost, kan gå upp tidigt på helger och tillaga jättemycket gott, och sedan väcka Felix med en riktig brakfrukost. Fick jag välja 1 mål om dagen skulle det vara frukost, utan tvekan.
 
Finns det ens något bättre än djur?? Jag älskar att sitta och mysa med djur, vare sig det är katter, hundar eller får. Det är så lugnande och mysigt! Mina små katter är ju väääldigt gosiga, lilla Russin kommer springande och flyger upp i knät varje gång jag ska kissa haha (ibland klättrar hon upp och lägger sig över axeln också), medan Mollie kryper ner i byxorna. Dom kryper faktiskt ner i byxorna och ska gosa så ofta att vi har ett namn för det; "Kattbralla" haha!Jag älskar att laga mat, följer nästan aldrig recept (kan ta inspiration dock!) utan laga mat är för mig ett lika kreativt utlopp som att måla eller fota. Och när jag lagar mat så vill jag ha peppande musik så jag kan sjunga för full hals medan jag vispar och hackar.Vad mer behöver man egentligen säga? Jag älskar glass, allt utom vanilj och lakrits haha. Brukar göra egen snabb och nyttig sorbet (recept HÄR) eller ibland egna pinnglassar. Kan nästan äta ihjäl mig på glass haha!Det får absolut inte övergå i tjafs, men det ska gärna vara kvicka svar och såklart en jäkla massa olika åsikter. Jag har alltid tyckt att det är himla roligt att få argumentera lite, lite hjärngympa som man tar med sig nya lärdomar ifrån. Att jag är ganska rapp i käften och sprängfylld med åsikter bidrar nog till min kärlek till argumentationer.När jag tränat ben så vill jag få kämpa för att komma upp för trapporna hemma (bor på tredje våningen dessutom haha), annars har jag ju inte kört ordentligt. Jag har så otroligt mycket energi så behöver göra av med så mycket det bara går, annars tar det 1 timme sedan sitter jag där med myror i kroppen.
 Man säger något roligt och ingen skrattar...sedan sjunker man genom jorden och blir en mullvad. Nej tack. Att omringa sig med människor som delar ens dåliga humor är det bästa man kan göra om man vill få magmuskler. Jag och mina systrar är extrema på detta, även om det ofta börjar med att jag skrattar och de skrattar åt mitt skratt, sedan sitter vi och skrikskrattar tills vi blir hesa.De senaste dagarna när det kommit lite regn så har det verkligen luktat vår, har ni känt det någon gång? Regnet på våren luktar helt annorlunda från regn de övriga årstiderna, det luktar så himla gott och jag blir direkt på bra humör.


Detta har jag älskat att göra hela mitt liv haha, brukar dra ner alla persienner så inte grannarna ska se, sedan drar jag på musik och dansar runt som en galning här hemma. Jag dansar inte alls bra, men det struntar jag fullständigt i, det är så befriande och roligt!


Vad gör er riktigt glada?

Kommentarer
Postat av: Fishbun

ATT SJUNGA "EVERYTIME WE TOUCH" MITT I NATTEN MER BELLORNA 😍😍😍❤

Svar: Hahahahahaha och glida på trappräcken😍😍❤
Isabelle L. Thörner

2017-04-07 @ 11:57:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0