veckan som gått


2024-02-07 @ 10:43:43
Molliemys är det bästa som finns, såhär sover vi varje kväll (förutom att hon ska ligga nos mot näsa också). Sovkramar är ju underbart.




Vi testade att köpa proteinvåfflor för att få äta något riktigt gott, och kan säga att det är en ny favvofrulle/mellis här hemma. Blandar pulvret med mjölk, vatten, äggvita och liiite vaniljarom. De är otroligt mättande; jag äter en enda och håller mig till lunch trots träning. Tips: lägg äppelskivor i lufttät burk med en citronskiva över natten, blir såå fräscht och gott!




Så otroligt skönt att ha kommit igång ordentligt med träningen igen, blir direkt både piggare, gladare och sover bättre. Men lär ta åtminstone några månader att få tillbaka styrkan efter året jag haft.




Fått två perfekta avokados på raken och känner att universum försöker va lite schysst när livet är kaos. Lite aromat på avokado är ju så otroligt gott, hade det inte varit så jäkla dyrt så hade jag nog ätit x antal per dag haha.



Återigen är kroppen paj så har fått en akuttid till läkaren i eftermiddag, hoppas på att det ska gå smidigt, jag är så less på alla dessa vårdbesök vecka efter vecka. Vill bara få fokusera på hälsan och skolan utan att bli sängliggande av och till hela tiden. Men men, det reder nog ut sig förr eller senare. En dag i taget.






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback