senaste


2018-10-27 @ 08:35:01

Subway och skratt med bestbud, notera mitt extremt smuliga ben. Lizzie säger alltid att jag "matar fåglarna" när vi käkar hahaha..



Morgonmys med skrutten



Åkte ut med Jennie, Caroline, William och vovvarna. Mys!



Hade några polare här, ena erbjöd sig laga mat och jäääklar vad gott det blevvvvv, han kunde fasen han!



Lyckades låsa mig ute kl. 00:30 när det var cirka 3°C och jag hade en tunn bomberjacka. Fick ringa min stackars mor som har extranyckel, stackarn haha :( Har aldrig låst mig ute förut, klart jag ska göra det mitt i natten när det är svinkallt hahah!



Mina allt♥ Dom som får mig hålla i när allt brakar samman, mina små prinsessor. Galet hur mycket man kan älska två små varelser


 

Fick flipp igår när jag upptäckte en liten tova i topparna, så klippte av nästan 10 cm. Såå skönt, var dags!



Är dagmatte åt detta charmtroll, så spenderar dagarna på mysiga promenader, helt underbart!



Eskimåhäng hos Annie med henne & Micmic



Fått dra fram mina termoleggins, de är skönaste alltså! Fleece inuti utan att de känns sådär knöliga och stora, så jäkla najs


Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu. Skojjjj.



Jag håller på att klä på mig nu, så ska jag åka till Norrköping med några babes! Vi ska shoppa och kolla halloweengrejer, sedan är det bara hem och göra mig i ordning innan det är party!



Hur ser det ut där ni bor, har ni också fått snö?






BOKAT BILJETTER


2018-10-23 @ 09:36:21
Ä N T L I G E N   KOMMER HON TILLBAKA! Jag såg P!nk hon var i Sverige 2013 (såklart, min favoritartist), och har velat se henne igen. Nu äntligen kommer hon tillbaka till Sverige nästa sommar, biljetterna släpptes igår och självklart var jag jäkligt snabb med att boka! Så den 3 augusti åker jag, Lizzie och våra kära mammor till Stockholm för att få se våran favorit igen, sååå taggad!!

Två favoritklipp med P!nk:

Kollar alltid på hennes tal när jag behöver lite power, tycker det (hon) är helt fantastiskt! Och musikvideon till Try är så jäkla stark, kan stänga av ljudet och ändå få gåshud över hela kroppen, den dansen är helt otrolig.







"Hur mår du då?"


2018-10-21 @ 18:05:36
 






lite mys osv


2018-10-20 @ 19:43:52

Egolife. Var på riktigt bitch-humör den kvällen, så stötte jag på två små män som tyckte det var en bra idé att starta diskussion om att de skulle "knulla mig i alla hål" osv, vilket resulterade i att jag skrek så nära ansiktet på ena snubben att jag spottade honom i ansiktet ((((: Kom på efteråt hur dumt det är att flippa på två snubbar när man är ensam tjej på kvällen, men fan va lack jag blev. Fick ringa till Lizzie direkt efter för att lugna min ilska haha! Tänker iiinte skriva här vad jag sa haha, men jag var crazy-mad, tar inte sån skit.





Höstfrulle. Äter sällan frukost då jag alltid har svårt att äta på morgonen, utan bara dricker kaffe, men kände att jag ville ha en liten mysig höstfrukost. Kardemummaskorpor, kaffe och äpplen, med tofflor på fötterna och filtar runtom mig, mysmusik i lurarna och skrivandes i min lilla bok. Såå mysigt!





Muffinsmålning. Skulle ha chillkväll med segaste grabbarna i stan, så blev rastlös i väntan och drog fram kristyr(heter det väl??) och målade massa muffins haha, Bella 5 år. De tyckte att dom var jättefina haha! Glömde dock ta bild på allihop, men ni överlever.



Sovrumsväggen. Idag fick jag lite pyssel-feeling, så började klippa och fixa, så fick jag lite ny sovrumsvägg med mina egna texter och bilder. Kommer fylla på den allt eftersom. Mysig ju?


Igårkväll hade jag sån jääkla mysig kväll; kollade Eva & Adam, åt morötter och nappar, degade i soffan, tog långdusch osv. Somnade tidigt för en gångs skull och sov äntligen riktigt bra, såå skönt!



Haft en riktig myshelg, och ska fortsätta i det spåret även ikväll, en kompis kommer förbi en sväng troligtvis och bara chillar. Går runt i myskläder och tofflor, äter morötter och lyssnar på min myslista. Behöver en lugn helg och vila upp mig, sen drar festandet igång igen hehh..

Vad gör ni ikväll?






vardagsbilder


2018-10-14 @ 19:31:49
Mobilbilder så vissa är i kass kvalité, men vad gör det om hundra år?



Alla mina vegobuddies där ute, har ni smakat pulled oats? Köpte för ett tag sedan och stoppade i frysen, så häromdagen tänkte jag att det var dags att prova. Gjorde en liten "kylskåpsrens-middag" (tog det jag hittade och slängde ihop) och det blev himla bra! Hackade gul lök och färska kantareller & fräste i smör tillsammans med pulled oats. Klyftade potatis, gjorde morotsstavar och skar körsbärstomater, och blandade ihop med det andra i en stor ugnsform. Sedan tog jag olivolja och blandade med en massa kryddor (svartpeppar, havssalt, paprikapulver, chili, vitlökspulver) och hällde över (blandade runt så det skulle hamna överallt). Körde in i ugnen och serverade med lite brunsås och färska tomater. Orkade knappt äta upp det på bilden, jäkligt mättande mat och jag höll mig mätt hela dagen! Så passar väldigt bra som matlådor.




Svampplockning & rensing med farsgubben, blev en hel del svamp så gav hälften till mamma som blev väldigt glad! Men vilket terapi det är att plocka svamp, för både kropp & själ. Vi var ute i 4 timmar men det kändes som 10 minuter. Dessutom få tid att umgås, jättemysigt!





Smoothiebowl på vanilj-soygurt, frysta hallon och färsk banan, och toppad med solroskärnor & kokos. Sååå gott!





Biltur med buddies


 






man's best friend


2018-10-14 @ 17:24:12

Tre bilder från idag på fina skruttan


Har haft en väldigt lugn helg, mest umgåtts med Lizzie & Felle, och även plockat svamp med pappa. Dock märks det inte att jag haft en lugn helg då jag är helt paj idag, blir så när man inte kan sova på nätterna. Har ingen riktig ork till något, men blir väl som vanligt en kvällspromenad sen för att försöka rensa skallen lite. Nu ska jag gå och fixa lite kaffe och ta en cigg. Hoppas ni haft en fin helg!






light me up


2018-10-11 @ 23:53:47

Två till på min finaste vän






l a t e s t


2018-10-11 @ 23:42:35
Senaste genom mobilen:

I lördags var det girls night hos Malin med underbara brudar, och vi hade som alltid riktigt jäkla skoj! 




Fina vännerna Therese, Filip & Jon kom från Stockholm så vi hade en riktig mysdag/kväll med fika, prat, skratt och Guldkant.


En full och glad Isabelle i fredags



Söndagsmiddagen blev riktigt lyxig när finaste Mathilda bjöd på indisk halloumigryta



Tyckte dessa bilder blev himla mysiga faktiskt, älskar naturen haha!


Jag och bästisarna packade ihop lite gottigt, drog med filtar och en högtalare, sedan åkte vi ut till en kolsvart plats för att mysa under stjärnorna. Bästa Micmic & Adamski kom ut och förgyllde kvällen lite extra också. Sådana kvällar är verkligen terapi, så underbart



Var snäll och hjälpte Lizze i stallet. Fick dock sota för det då allergin mördade mitt ansikte haha (tål varken hästar eller hö). Men värt då det var riktigt skoj! Och varmt, det var 19°C, hur ens??


Egolife. Ser typ ut som tre olika personer haha?? Matchar mina olika personligheter; party, glad laidback och bitch. Heehh


Finns inget bättre än att vakna med ångest och direkt få denna älskling på bröstet som ska trösta, en av mina två kärlekar i livet♥



Senaste dagarna har ångesten verkligen gjort sig påmind; haft jättebra dagar, och sedan blivit totalt sönderskjuten i bröstet. Igårkväll tog den verkligen över, så var tvungen att gå ut en sväng. Lyssnade på denna på repeat, satte mig under stjärnorna och bara lät huvudet snurra. 





Hur har jag glömt att jag äger dessa brillor? Älskar dem verkligen





Jag & Jennie tog en svampsväng och hittade tillräckligt för att göra lite kantarelltoast, blev jäkligt glad



Kaffe & mys



Idag har jag umgåtts med några favoriter; Jennie, Lizzie & Jessica. En sväng på stan, mysfika, prat och skratt


Nu känner jag hur ångesten trycker i bröstet igen, och blir nästan irriterad för kan inte komma på någonting jag egentligen mår dåligt över, ändå kan jag knappt andas? Ska ladda mobilen lite (måste ha musik) och sedan gå ut en sväng, försöka göra mig av med dessa jävla känslor. Ångest är verkligen en konstig, fucked up, iditotisk pisskänsla.






Bästa receptet på muffins!


2018-10-10 @ 20:27:00

Jag är en sucker för muffins, men då vill jag ha dem riktigt sega och kladdiga. Har äntligen fått ihop det perfekta receptet på kladdkakemuffins, så jag tänkte dela det med er.


DU BEHÖVER:
2 ägg
2,5 dl socker
100 g smör
1,5 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 påse dumle
Bunke, visp, mått, muffinsformar

SÅHÄR GÖR DU:
1] Sätt ugnen på 200°C
2] Rör ihop ägg och socker -det ska bli lite "luftigt"
3] Blanda ner vaniljsocker, salt, kakao och bakpulver
4] Smält smöret och blanda ner i smeten
5] Rör ner mjölet. Smeten kommer att bli ganska trög.
6] Sätt ut formar på en plåt och fyll dem med smet -nästan enda till kanten
7] Tryck ner 1 dumle i varje form (eller fler om du vill)
8] Grädda dem i mitten utav ugnen, i 10 minuter inte mer


De kommer att vara kladdiga, så ställ dem i kyl eller frys. De är allra godast dagen efter!
Servera gärna med lite hemmagjord mangosorbet  och färska bär

Tips: Du kan fylla dessa muffins med olika saker du tycker om, jag gillar t.ex. dumle eller center med lite havssalt. Andra saker som kan vara gott är torkade jordgubbar, krossade hasselnötter & havssalt, toblerone eller bitar utav mörk & vit choklad.


Vad tror ni om dessa? Har ni några favvo-muffins?❤






Brunchdejt med buddys


2018-10-09 @ 13:27:57
Imorse när jag vaknade fick jag sån jäkla frukost-feeling; jag älskar verkligen att gå upp och göra mysig frukost, men jag avskyr att göra det till mig själv, det är så tråkigt. Så jag fixade i ordning scones, sega dumlemuffins, färsk frukt och pålägg, sedan kom Lizzie & Felle hit så hade vi lite brunchdejt. Så himla mysigt!


Jag ska strax hoppa in i duschen, sedan ska jag försöka städa lite innan jag ska träffa Erika. Känner mig lite olustig i kroppen så är rädd att jag ska bli sjuk, det har jag inte ork till haha.

Vad gör ni idag?






by the ocean


2018-10-08 @ 21:54:28

Tre bilder jag knäppte idag på min finaste vän, hur kan en människa vara så perfekt ens?


Här fortsätter uppdateringen vara låg, men jag är upptagen med att försöka ha ett liv, haha. Har dessutom känt mig otroligt oinspirerad på sistone, idag är liksom första gången jag plockar upp kameran ordentligt sen i typ..början på juli tror jag? Fick väldigt mycket energi av det dock, så måste komma igång igen. Kom nyss hem, så ska försöka göra lite matlådor, måste bli bättre på det här med att äta haha, man glömmer det så lätt. Nu ska jag fortsätta lyssna på Three Days Grace (får sån power av dem!!) och sätta igång med käk. Ha det bra!