dansa i regnet


2020-05-04 @ 13:13:53

"Kära dagbok, idag är jag lycklig. Och tacksam.
Tacksam för känslan när regndropparna landar i mitt ansikte, för långa samtal om saker som betyder något, för att få skriksjunga med till musik. Tacksam för att sprudla utav energi, för ljudet av regn som smattrar mot bilrutan, för hur den första klunken kaffe smakar, för att stå och dansa i kön på affären. Men mest av allt är jag tacksam för att jag är här och får uppleva det, alltihop. För att jag inte gett upp.

Kära dagbok, jag vill inte dö längre. Åtminstone inte hela tiden.
För alla dessa små saker är så överväldigande vackra, så obeskrivligt underbara. Jag förstår inte hur jag under så många år kan ha missat dem; hur jag kunnat vara blind inför all den magi som omvärlden besitter. För det är verkligen magiskt. Jag vet inte hur annars jag ska beskriva denna pirrande förälskelse jag känner. Under så många år var jag död, hela själen kliade utav likmaskarna som åt upp mig inifrån. Trodde jag. Nu vet jag att det inte var likmaskar. För nu har de blivit till tusentals fjärilar i magen, som får hela kroppen att kittla på det mest fantastiska sätt.

Kära dagbok, idag är jag lycklig. Och tacksam.
Så jävla tacksam för att jag existerat länge nog att äntligen få leva. Länge nog för att få uppleva lycka, och länge nog för att få förälska mig i livet. För jag är verkligen kär i det, livet menar jag. Att vara levande. Ibland gör det ont och ibland orkar jag inte tjafsa mer, men jag antar att det är så det är att vara kär. Vissa dagar vill man skrika och lämna, vissa dagar drivs man nästan till vansinne. Men man slutar aldrig kämpa för vad man älskar. För hur jobbigt det än känns ibland, så är det värt det. Värt att kämpa för att få uppleva magin som kärlek är."Kommentarer
Postat av: ajlimullersandvik.blogg.se

MEN BABE!!! Jag känner så igen att "ibland orkar jag inte tjafsa mer, men jag antar att det är så det är att vara kär". Jag är väldigt förälskad i livet. Vill aldrig dö, jag tror liksom inte på hela det konceptet.

Svar: Underbara du! Ja livet är fantastiskt, med allt det onda och allt det goda. Jag tror att om jag inte hade genomgått så många år utav dödslängtan och smärta, så kanske jag inte hade kunnat uppskatta livet såsom jag nu gör. Uppskattar varje andetag, varje doft, varje känsla. Precis allt som inte gör ont får mig att vilja leva förevigt♡

2020-05-04 @ 17:15:37
URL: http://ajlimullersandvik.blogg.se/NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:


Trackback