Mys med Alva!


2013-11-30 @ 22:28:06
HOPPTRÄNING


2013-11-30 @ 09:44:49
Var och skulle fotografera Carolines hoppträning igår, det var en utmaning kan jag säga. Ljuset var uselt rent ut sagt och det var inte lätt att få bra fokus snabbt (mitt objektiv började sega heeeeela tiden!!), men det var roligt iallafall såklart! Här får ni dom fem bästa bilderna, resten går knappt att se vad det är haha men jaja. Puss


Fråga och svar: "Fuck cancer"-armbandet


2013-11-29 @ 20:54:17
Vart köpte du de armbandet? :) 
Din blogg är helgrym förresten!

Svar:
Jag fick det av min fina svärmor, men det finns att köpa HÄR :) Åh tack, vad glad jag blir! Kram :)
 


HUR GOTT SOM HELST


2013-11-29 @ 14:48:51
Fick receptet av en tjej och tyckte det lät gott och enkelt så provade det nu. Kan ju säga att om denna maträtt var en kille skulle det vara en drömprins haha! Tänkte därför dela med mig.


Quornfiléer som skärs i bitar.
Sweetchilisås (jag använde eldorados).
Körsbärstomater som skärs i bitar.
Stek detta tillsammans med oregano, salt och peppar.

Pasta i valfri form.
Pesto.
Koka pastan och häll sedan över peston o rör runt.
Servera! Prova det, det är verkligen underbart gott. Lagar lite mat


2013-11-29 @ 14:24:31Myser runt i nya gosetröjan


2013-11-29 @ 12:38:09
Köpte den på Stadium Outlet och jag bara älskar den, den är varm som satan och gosig som en björn. Lööööve. Nu ska jag prova att laga något gott, puss
 


Lite morgonmys❤


2013-11-29 @ 10:44:57
Min räddning.


2013-11-28 @ 21:37:48

...Jag antar att samhället ser och hör vad dom vill, resten stänger dom ute. Dom ville att jag skulle säga att allting var bra, så när jag gjorde det lät dom bli att fråga något mer även fast motsattsen bevisades så självklart. Att se någon som mår psykiskt dåligt är någonting jobbigt, en börda, för samhällets uppmålade ideal. Dom vill att alla ska vara likadana och må på samma sätt, så när någon sticker ut gömmer dom denne och låtsas att den är en av alla andra. Vi tillåts inte att vara annorlunda, för då är det någonting som är fel.

Jag har haft det riktigt jobbigt och stått på klippkanten många gånger, men jag skulle ändå vilja säga att jag har haft en sån jävla tur. När jag började må sämre och sämre, när jag var tolv år, så hade jag en fantastisk lärarinna som såg mig precis som jag var och bestämde sig för att hjälpa mig. Det var tack vare henne jag fick ha det där första mötet i skolan, mötet då Barn- och Ungomspsykiatrin kopplades in i mitt liv och började göra utredningar och letade förklaringar till varför jag var/är såhär. Jag har en underbar familj och helt otroliga vänner som alltid gjort precis allting för att hjälpa mig upp på benen igen. Hur många gånger jag än försvann så slutade dom aldrig leta, hur många tårar jag än fällde så gav dom sig fan på att torka varenda en och vad jag än gjorde och sa så slutade dom aldrig tro på mig.
Efter att ha varit med helt fel killar så träffade jag den rätta, Felix, och han fick mig att inse att jag var värd något bättre än dom killar jag träffat tidigare.

Efter många om och men fick jag gå nionde klass i specialskola, Lanternan, och jag är säker på att det var min räddning. Jag trodde inte på mig själv ett dugg, jag hade förlorat all självkänsla jag någonsin haft. Jag hade tvingats gå i vanlig klass trots att skolan var fullt medvetna om mina svårigheter och det var ett rent helvete för mig, jag klarade inte det som är en självklarhet för andra ungdomar. Men på Lanternan fick jag vara mig själv, det var okej att vara annorlunda och mina svårigheter vände dom till fördelar. Jag kunde vända mig till dom om allt och dom förstod mig, dom pushade mig aldrig till att berätta någonting utan jag fick prata med dom för att jag själv ville. Jag har aldrig stött på några människor som är såna fantastiska lärare och underbara pedagoger som dessa människor var. Efter ett tag började min självkänsla byggas upp igen och dom fick mig att inse någonting som var värt allt för mig; Jag var duktig. Jag började tycka att saker som tidigare varit omöjliga, dom var enkla att förstå. Jag lärde mig så mycket på det året, speciellt om mig själv. Jag fick chansen att lära känna mig själv på riktigt tack vare denna skola och dess fantastiska arbetande. Jag kan aldrig tacka dom nog för allt dom gjort för mig.

Nu ska denna skola tas bort, barn och ungdomar med samma svårigheter som jag ska tryckas in i vanliga, stora klasser med orden "Alla ska behandlas lika". HA säger jag bara, lika? Är det verkligen lika för alla? Är det samma sak för ett barn med extrema koncentrationssvårigheter, som tar in varje andetag från en klasskamrat, varje drag någon gör med en penna mot pappret, varje viskning och varje fågelkvitter utanför, är det verkligen samma sak för detta barn att sitta i en vanlig klass som för ett barn utan några svårigheter? Svaret är nej, för tro mig jag vet. Jag har suttit i klassrummet och drivits till vansinne av alla tusentals ljud, ljud som ingen annan ens tänker på. Jag har suttit där och försökt läsa en text medan några andra kastar boll utanför fönstret och jag har känt mig otillräcklig alldeles för många gånger på grund av skolans idiotiska motto att alla ska behandlas lika. Ge barn och ungdomar den hjälp dom behöver och har rätt till istället för att ta deras framtid ifrån dom. 


Ge gärna några egna åsikter på det jag har skrivit nu, varje ord uppskattas.Myser lite


2013-11-28 @ 20:03:05
 


GLÖM INTE ATT FÖLJA


2013-11-28 @ 19:17:56
Bellzur @ instagram ❤


SJUKLING


2013-11-28 @ 13:59:13

Detta går jag runt och myser i idag. Hade ju varit aningen mysigare om jag inte varit sjuk, men jaja jag överlever.


SOME OF GAVIN DEGRAWS GREATEST


2013-11-28 @ 10:11:30


ROLEMODELS


2013-11-27 @ 21:03:34
Så länge jag kan minnas så har jag sett upp till dessa två brudar. Dom utstrålar självsäkerhet, styrka, dom visar att det är okej att sticka ut, dom är grymma på det dom gör och dessutom är båda två så sjukt vackra. Dessa kvinnor är min inspiration och har många gånger varit mitt ljus i mörkret. Deras fantastiska musik har hjälpt mig genom så otroligt mycket skit. Önskar att alla kunde ha förebilder som dom här två, vilken härlig värld det skulle vara. Fet kärlek till Avril Lavigne och P!nk.

 


ELSAS VÄRLD


2013-11-27 @ 17:56:42HJÄLP


2013-11-27 @ 16:39:25
På måndag har jag och Felix hela tre år tillsammans och det vill vi såklart fira lite, så på söndag (finns mer tid då än på måndag) tänkte vi laga middag och ha lite mys. Problemet är att jag inte vet vad vi ska hitta på för mat, pasta och kycklig (quornfiléer för mig) är bestämt men vad vi ska göra av det har jag inte en aning om. Jag som alltid brukar komma upp med idéer till mat har fått totalt hjärnsläpp haha. Sitter och googlar lite men hittar ingenting som verkar sådär supergott. Har ni några bra (och goda) idéer på vad man kan göra av pasta & kycklig så får ni mer än gärna dela med er, alla förslag är uppskattade!

Annars får jag väl göra som vanligt; slänga ihop lite vad som helst och hoppas på det bästa haha. Brukar funka.