pieces of nature


2023-11-19 @ 20:06:27
Ett gäng blandade bilder från senaste månaden. Fladdermus i solnedgången, nybadad älg, höstfärger, ormvråkar och havsörn i motljus...så mycket liv och färger. Hösten är verkligen magisk. 

 


mys


2023-11-19 @ 18:08:08

Morgonmys med Mollie är ju det bästa som finns, varje morgon när larmet ringer ska hon komma och kramas innan jag går upp♥Bästa ansiktsmasken med bl.a kaffesump och kakao, brukar göra den några gånger i månaden och den gör verkligen underverk för min hy.Försöker få ihop en samling utav mina favorittexter och dikter så jag ska ha alla på samma ställe, och en dag kanske göra dem till en liten bok att ha för mig själv. Varvat detta med att plugga senaste dagarna, väldigt avkopplande och terapeutiskt.
hayati


2023-11-19 @ 17:53:23

Vackraste på jorden. Så så tacksam för livet vi delar. ♥


Födelsedagsfrukost


2023-11-18 @ 09:54:43

Min älskade fästman fyllde år i onsdags, så självklart gick jag upp tidigt för att hinna göra en god frukost innan han åkte till jobbet. Nattjästa fullkornsfrallor, frukt, mozzarellasallad, tårta, äggröra, stekt kyckling...ja, en himla god frukost. Han var supernöjd♥Igår hade jag psykkurs och sedan ägnade jag dagen åt att plugga.
Idag är jag helt slut i huvudet, känt mig lite sisådär senaste veckan, men är väl efter all skit senaste månaderna. Dessutom har nacken börjat bråka igen så min tinnitus kommer tillbaka och gör sitt yttersta för att driva mig till vansinne, min enda vila är när jag drar full volym i hörlurarna och överröstar den, men det är lite svårt att göra när man behöver plugga haha -svårt att hålla fokus. Så ja, min hjärna är ganska trött. Men jag ska plugga på ändå. Som tur är ska jag förbereda för en muntlig presentation som jag finner både intressant, utmanande och rolig så själva arbetet är mer roligt än jobbigt vilket hjälper mycket. Så nu ska jag fylla på kaffemuggen och fortsätta min research lite.

Vad gör ni denna lördag?


En underbar helg i Örebro♥


2023-11-13 @ 09:53:08
I lördags satte vi oss i bilen för att åka mot Örebro, där vi mötte upp Viktor & Amanda. Sedan hade vi en helt underbar helg tillsammans; god mat, hotell, bio, stimulerande samtal och timmar utav skratt. Igår åkte vi hemåt igen för att fira fars dag, så vi spenderade kvällen med att umgås och ha mysigt ihop med pappa & Jill. En helg med väldigt mycket fint umgänge med andra ord♥


 


Cafémys och sushidejt


2023-11-08 @ 17:16:18

Lite mysiga matstunder från förra veckan♥Jag har varit minst sagt utmattad de senaste månaderna, det känns som jag knappt haft tid för annat än sjukhusbesök och plugg och jag är lika slutkörd i kroppen som i själen. Har fått sömnmedicin för att få sova något, problemet är bara att jag är så jäkla känslig mot mediciner så trots att jag inte ens tar halva min utskrivna dos är jag groggy, seg i kroppen och får minnesluckor. Lite pest eller kolera med andra ord -att sova eller inte sova. Men jag försöker hålla huvudet högt och tänka att detta år snart äntligen är över, för trots att det är så jäkla kliché så är jag otroligt redo att räkna ner sekunderna tills vi snurrat ett varv och jag kan få en nystart. Det positiva med att ha det värsta året hittills, är att jag har så lite energi till övers att jag vägrar lägga det på något som inte är givande. "You never know how strong you are until being strong is your only choice" känns passande. Om jag är stark nog att ta mig igenom detta år så kanske jag kan få vara lycklig nog att få känna mig levande nästa. Det är förhoppningen iallafall. Motivationen.