Done


2012-04-30 @ 17:22:14


Nu är alla färdiga så nu drar vi till Adam och börjar kvällen med grillning. Hörs!







Några bilder från valborg 2011


2012-04-30 @ 13:16:33

Så såg förra valborg ut, hemma hos Adam med fina människor, lite gott att dricka och en massa skoj.

Snart kommer Pennie hit och ska färga mitt hår, så ska vi göra oss i ordning för ikväll. Blir en kväll hos Adam med ett gäng folk, grillat och lite dricka. Hoppas på en kanonkväll! Om bara mitt illamående och magkramperna kan gå över..


Vad ska ni göra ikväll, se brasan/träffa vänner/vara med familjen?






Sjöodjuret


2012-04-30 @ 11:14:49


HAHAH jag dör, så ful. Har en lermask på mig som jag ska gå och ta av om en minut, sedan har jag ett par övermysiga mjukisbrallor som mamma köpte på en marknad åt mig, underbara! Skitigt och äckligt hår, som ska färgas snart, och bara allmänt äcklig haha.
Men ska tvätta av denna, ta på mig en bh och ta en kort promenad.






Världens bästa vän❤


2012-04-29 @ 19:01:18

Vad vore jag utan dig egentligen? Död, ensam, osäker, olycklig, förstörd..listan är lång. Men det enda ord som verkligen kan beskriva vad jag är med dig är hel. Idag har varit en jobbig dag, jag har verkligen mått skit. När dom andra ville veta var jag gått vägrade jag berätta, men såfort du frågade så berättade jag. Du kom direkt och kramade mig, pratade med mig och du lyssnar bättre än någon annan. Du förstår mig till hundra procent och även när det är som allra jobbigast får du mig att orka stå på benen. Denna text skulle kunna hålla på hur länge som helst, men jag väljer att avsluta den med dessa ord: Tack för du finns i mitt liv Jennie, i 16 år har du varit vid min sida och det tackar jag den Gud jag inte tror på för varje dag. Utan dig kan jag inte andas, du gör allting värt någonting. Du är min bästa vän i hela världen, den underbaraste människa jag känner. Jag älskar dig min finaste.


Nu ska jag åka och köpa hårfärg, lite osäker på hur jag ska göra men det blir nog bra. Puss!






New in


2012-04-29 @ 18:51:45


Egentligen hade jag, som mina vänner vet haha, gått och förälskat mig i ett par svarta pumps sedan ca två månader tillbaka, gått in i affären och provat dom säkert 10 gånger. Men igår när jag gick in i affären fick jag syn på dessa skönheter och föll direkt.


Pumps - din sko, 399:-
Linne/blus - Lindex, 249:-
Solglasögon - Lindex, 79,50:-






VAD GÖR VI?!
-går och lägger oss under täcket tills någon kan vara originell, I think.


2012-04-27 @ 22:38:48




Ja, dessa skor (och andra i samma modell) var fantastiska när man först såg dom. Och när en brud köpt dom blev man superavis och dom var såååå snygga. När ännu en tjej köpte dom var dom fortfarande snygga, men nu när man inte kan gå in på en enda jävla blogg utan att se dom så tycker jag att dom är vidriga. Klart man kan se något och tycka det är snyggt, men när alla går runt i dom..då är dom ingenting annat än en fånig "trend" som alla måste ha för att andra har det. Ja, jag vet att alla ni brudar som äger ett par såna här skor kommer sitta där hemma, snurra lite på håret, höja ögonbrynet, puta med läpparna och surt säga till era kompisar att jag är dum i huvudet -but really, who gives a fuck? Ni får tycka att dom är snygga och jag får tycka att ni ser fåniga ut när ni stapplar runt med en gångstil liknande Janne Långben, man får acceptera varandras åsikter helt enkelt. Självklart älskar jag klackar, jag är en tjej med ett hjärta format som en sko. Men den största delen av mitt sko-hjärta kommer förevigt tillhöra skor som dessa:



Nu är jag hos Felix och vi väntar på att bli hämtade så vi kan få träffa min syster som är hemma över helgen! SMACK






SATC ♥


2012-04-26 @ 22:58:04

Världens absolut underbaraste serie, finns ingen film eller serie som är så jäkla skön. Så ska kolla lite nu innan jag somnar brevid mitt mongo, engelskt NP imorgon. Puss och godnatt♥






Såna här kommentarer gör mig överlycklig, en fet blöt kyss till dig Maria! ♥


2012-04-26 @ 22:25:47


Svar; Först måste jag säga ett enooooormt tack, du förstår inte hur glad jag blir av såna här kommentarer, du har gjort min dag sötnos! Så många lyckliga pussar och kramar till dig

Sedan till frågan: Hur jag hade gjort vet jag inte exakt, beror nog på vilket humör jag hade varit på. Hade jag vaknat på fel sida hade nog var och en av killarna fått sig varsitt knä mellan benen och en kommentar som "sådär ja, nu finns det ingen chans att ni föröka er era jävlar". Hade jag haft en bra dag hade jag skrattat åt dom fullständigt och hade bitch-humöret varit på hade jag gått fram till dom och ställt dom mot väggen med en fråga som "varför går ni runt och säger att jag sugit av hela ekvägen? Är ni avundssjuka för ni själva inte får er något eller är det helt enkelt så att ni faktiskt aldrig fått en avsugning för ni inte har något att suga på?" eller "hej snygging, jag undrar om du skulle vilja ha en avsugning? Eller justfan, jag suger bara av killar som bor på ekvägen". Jag tar ju inte åt mig av skitsnack utan ser det oftast som en komplimang att människor väljer att prata om mig av alla miljontals saker man kan prata om, det är ju lite smickrande att dom bryr sig tillräckligt mycket för att vilja gå runt och hitta på saker bara för att få nämna ens namn, haha.

Men jag vet ju inte riktigt hur du är som person, och hursom så är det aldrig roligt att en massa folk ska gå runt och tro att man är världens slampa ungefär. Det finns två alternativ: antingen skiter du i det fullständigt, skrattar åt dom och inser att du måste va en jäkla intressant person eftersom dom måste prata om dig hela tiden. Eller också ställer du dom mot väggen och frågar vad det är dom vill egentligen, vart dom vill komma med att snacka en massa värdelös skit.

Om du väljer att prata med dom så vet jag att det ibland kan kännas lite osäkert innan, man kan vara orolig för vad man ska få för svar eller att man ska komma av sig. Jag själv brukar lyssna på lite peppande musik innan jag ska ta ett allvarligt snack innan jag ska ta itu med någon, vill du ha något man verkligen kommer igång av ska du lyssna på:
Kelly Clarkson – Whyyawannabringmedown , Kristinia DeBarge – Goodbye , Cher Lloyd – Swagger Jagger , Kelly Clarkson – Never Again eller Three Days Grace – Riot. Dom får mig alltid att känna mig så jävla grym och oövervinnerlig, man får en självkänsla som aldrig förr.

Du får gärna höra av dig igen och berätta hur det gick för dig, och kom ihåg att inte ta åt dig av skitsnack!






Whatever


2012-04-24 @ 21:00:43
Varför är det så fel för människor, speciellt tjejer, att äta? Speciellt att äta pommes eller sådant. Jag menar, varför i helvete sätter man ens foten innanför McDonald's om man ändå tänkt beställa en påse morötter? Då kan man ju lika jävla gärna springa ner till djuraffären och köpa sig lite pellets som alla andra marsvin. Och dessutom, vem vill ta hem en tjej som bara knaprar på lite blad hela tiden? Jag skulle ju vara livrädd för att människan skulle käka upp både växter och gräsmatta. Blommor ska vattnas och vara fina i ett fönster, inte bli söndergnagade av en ny flickvän. Nej men allvarligt, alla människor behöver äta, det är lika naturligt som att kissa. Är det pinsamt att skratta också, eller att vara ledsen? Nej. Så varför petar ni osäkert bland potatisarna och säger att ni inte är hungriga när ni har en skylt i pannan; "MATA MIG, JAG ÄR HUNGRIG"?

För länge sen så var det en fin sak när man var fet (alltså 135kilo typ) för det var ett bevis på att man hade det bra ställt, man hade gott om pengar och var fin. Då skrattade dom tjocka adelsgubbarna åt dom taniga små bönderna som fick dela på brödskivan för att ha mat hela veckan. Men med tiden har det blivit tvärtom, och nu hånas snygga tjejer som Miley Cyrus eller Kelly Clarkson i tidningar, kallas tjocka bara för att dom inte har samma kroppsform som t.ex. Keira Knightley. Missförstå mig inte, jag tycker att Keria Knightley är en av världens vackraste kvinnor, men det är även de andra två. Såfort inte knotorna sticker ut så är man fet, och fet blir man av mat så då ska man inte äta. Idioter är vad ni kallas när ni vänder ryggen till, vet ni det?

Om man slutar äta, så ställer kroppen in sig på svällt. När man sedan äter igen så lagras det som fett istället, kroppen förbereder sig för att kunna leva på fettet under svältningsperioderna vilket är något vi har kvar enda från stenåldern.

Jag tycker dessa två ideal borde mötas halvvägs, att det borde vara okej att se ut som man gör. Man ska inte kalla en överviktig för fet, men man ska inte heller kalla en smal människa för anorektiker(stv) eftersom båda parter kan ta lika illa upp. Och förhelvete mat är till för att ätas, man blir sjuk annars. Så ät och var glada & lämna ogräset till kaninerna.








Hellååå


2012-04-24 @ 20:42:32

Var i skolan idag, kom över en timme försent eftersom bussfan åkte rakt förbi mig..aja. Träffade två snygga brudar efteråt, Lovisa fick sin försenade present och så har vi mest myst hela dagen. Nu har dom precis åkt hem, så jag ska slå en pling till Sandrisen och sedan packa ihop mina grejer för att dra bort och sova hos min prins. Hejdå :)






åk aldrig med klt säger jag bara, bussen v...


2012-04-24 @ 09:31:13

åk aldrig med klt säger jag bara, bussen va tio minuter sen så bara vänder jag mig om utan att gå ifrån hållplatsen och vad gör idioten?! KÖR BARA FÖRBI! är så fruktansvärt förbannad så bara skakar när jag går,jävla värdelösa skitbussarna är ALDRIG i tid o gör inte ens sitt jobb. Hoppas dom går i konkurs förhelvete.







En tuff tjej, i lyxförpaaaackning


2012-04-24 @ 09:09:28

Ska skynda mig upp till bussen nu, är redan sen eftersom min skjuts åkte utan mig..morr.
Aja bussen kommer om 3 min så måste springa, pusshej






You're not alone, together we stand
I'll be by your side, you know I'll take your hand


2012-04-23 @ 20:00:10




Before it's too late, this could all disappear
Before the doors close and it comes to an end
With you by my side I will fight and defend

Keep holding on

Cause you know we'll make it through, we'll make it through
Just stay strong, cause you know I'm here for you


Ingenting är perfekt. Du och jag är två fullständigt olika personer med olika intressen och olika åsikter. Men på något sätt hamnade vi tillsammans, och ska jag tro på någonting här i världen ska det väl ändå vara ödet. Senaste tiden har vi haft det svårt, vi har inte kunnat få det att gå ihop helt och vissa stunder är jag livrädd att allt ska vara över på en sekund. En sak vi har gemensamt är att vi båda två har svårt att verkligen prata igenom allting, jag kan prata om det mesta i timtal med när det kommer till mina egna känslor har jag jobbigt med att öppna upp mig och oftast blir det helt fel. Och jag vet inte vad det är med mig just nu, jag är fruktansvärd ostabil och osäker, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Men jag vet var jag vill hamna och det är i dina armar. För vad som än händer hör vi på ett vrickat, galet sätt ihop. Jag vet att det ibland inte räcker att älska varandra, att man måste orka hålla huvudet ovanför ytan också. Men vi kan klara det här, det vet jag. Vi har gått igenom så himla mycket tillsammans, ändå har du varit den enda för mig i 1½år. Ringarna som snart suttit på våra fingrar i ett år är ett bevis på att du och jag är vi nu, jag vill så gärna att det ska förbli så. Att vara med dig är det bästa jag vet, men också det mest skrämmande jag varit med om. Kärlek har för mig aldrig varit lika stort, lika viktigt. Ett förhållande innebär så mycket jobb och ansvar, och jag är alltid rädd att förstöra det. Men du förstår mig som ingen annan, om jag går så följer du efter, om jag gråter så pussar du bort mina tårar. Om jag lägger på i telefon så gör du inte som andra killar gjort och bara skitit i det, utan du ringer tills jag svarar och du vill alltid hitta en lösning. När jag får mina ångestanfall, skriker och sparkar och slår omkring mig för att kunna springa därifrån, så fortsätter du hålla om mig oavsett. Vad jag än gör så stannar du hos mig, och jag vet att det är sant som alla mina vänner och min familj säger: Du är en på miljonen, det finns ingen som du och det kommer aldrig finnas någon liknande. Ibland när du somnat kan jag inte låta bli att gråta, både för jag är så lycklig att jag har dig och jag är så otroligt rädd att du en dag inte ska ligga där brevid mig när jag somnar. Jag skiter fullständigt i om folk tycker jag är toffel, tråkig, töntig eller vadfan som helst när jag skriver detta. För detta är för dig och ingen annan.

Förlåt för allting som hänt senaste tiden, förlåt för alla bråk och dumma ord. Förlåt att jag är så dålig på att visa hur mycket du betyder för mig. Men sanningen är att alla mina känslor och tankar kretsar kring dig, du är den rätta. Skitsamma om folk säger att man inte kan hitta den rätta när man bara är tonåring, du är den rätta för mig och vad som än händer kommer jag aldrig ångra att jag träffade dig.






Saker jag hatar/stör mig på (bitch-humör, läs inte om du tvunget ska ta åt dig)


2012-04-23 @ 16:48:28
x Bombshell-bhar (stavas det så?). Fina i affären, ser ut som skit på. "Hej jag gillar att kunna slicka på mina tuttar bara genom att räcka ut tungan"......fint.

x
Löshår. Det är fult, slitet och 99% av gångerna ser det inte äkta ut. Alls. Och nu behöver inte alla idioter komma och ba "åååh så du tycker jag är ful i det här uuuh lalalla" för det är inte människorna som är fula, det är barbies avklippta hår ni har på er. Skaffa tupé om ni har så dåligt med hår på skallen. Erat vanliga hår är ju superfint, varför förstöra och se ut som en mördbultad hollywoodfru?

x
Folk som snackar skit om någon och sedan umgås med den. Antingen så tycker du inte om den, och låter den och resten av världen veta varför, eller så håller du käften och umgås med fanskapet. Man säger inte "hon är så jävla falsk, jag hatar henne" och sedan lägger upp bilder på er tillsammans på typ blog eller facebook och ba "du är så fin, puss puss". Hard to get?

x När människor tror att dom är äldre än vad dom är. "Lilla gumman, du kommer också förstå en dag" som om dom var 94 bast och hade levt hela livet, när dom i själva verket är...14?

x Små tjejer (ca 13 år) som tror att dom är sexigast på jorden. Bara för du vickar på arslet betyder det inte att du har ett.

x Att få höra "lugna ner dig" när jag är  arg. Det ger mig mördarkänsla och jag vill strypa människan.

x Logga in på facebook och mötas av 45965 halvnakna tjejer.

x Det faktum att dom flesta tjejer tror att sex är något coolt som man får status om man har. Nej, det är inte okej att vara 14 år och ha haft sex med 43 människor. Det enda som händer är att du får könssjukdomar, blir kallad slampa och människor kommer tro att du bara är ute efter sex.

x När jag visar klart och tydligt att jag inte har någon lust att prata/skriva/lyssna och folk ändå bara maler på, blir psyksjuk.

x Players. Jag är kär i dig...och dig...och dig... helloooo schizo.



Okej nu har jag fått vara otrevlig och onödig. Tack.






Godmorgon


2012-04-22 @ 15:28:40
Eller godmiddag/godeftermiddag/goddag? Kom hem från Felix för en stund sen.
Igårkväll blev himla bra, firade ju somsagt först Fabbe som blev 18. Var en del folk och det var roligt! Vid ungefär nio åkte jag vidare till Sandra där mina brudar var oså käka vi tårta och sjöng för Lovisa. Jättemysigt :) Tyvärr började jag få mer och mer huvudvärk, åkte hem till Felix ungefär elva där migränen började. Usch fysatkorv.

Men nu är jag hemma. För tillfället kissar jag, sen ska jag ringa Sandra & Pennie en snabbis. Ska hinna klart med mitt musikarbete idag har jag tänkt, så hoppas på det. Puss!


Känner mig lite sned idag