You're not alone, together we stand
I'll be by your side, you know I'll take your hand


2012-04-23 @ 20:00:10




Before it's too late, this could all disappear
Before the doors close and it comes to an end
With you by my side I will fight and defend

Keep holding on

Cause you know we'll make it through, we'll make it through
Just stay strong, cause you know I'm here for you


Ingenting är perfekt. Du och jag är två fullständigt olika personer med olika intressen och olika åsikter. Men på något sätt hamnade vi tillsammans, och ska jag tro på någonting här i världen ska det väl ändå vara ödet. Senaste tiden har vi haft det svårt, vi har inte kunnat få det att gå ihop helt och vissa stunder är jag livrädd att allt ska vara över på en sekund. En sak vi har gemensamt är att vi båda två har svårt att verkligen prata igenom allting, jag kan prata om det mesta i timtal med när det kommer till mina egna känslor har jag jobbigt med att öppna upp mig och oftast blir det helt fel. Och jag vet inte vad det är med mig just nu, jag är fruktansvärd ostabil och osäker, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Men jag vet var jag vill hamna och det är i dina armar. För vad som än händer hör vi på ett vrickat, galet sätt ihop. Jag vet att det ibland inte räcker att älska varandra, att man måste orka hålla huvudet ovanför ytan också. Men vi kan klara det här, det vet jag. Vi har gått igenom så himla mycket tillsammans, ändå har du varit den enda för mig i 1½år. Ringarna som snart suttit på våra fingrar i ett år är ett bevis på att du och jag är vi nu, jag vill så gärna att det ska förbli så. Att vara med dig är det bästa jag vet, men också det mest skrämmande jag varit med om. Kärlek har för mig aldrig varit lika stort, lika viktigt. Ett förhållande innebär så mycket jobb och ansvar, och jag är alltid rädd att förstöra det. Men du förstår mig som ingen annan, om jag går så följer du efter, om jag gråter så pussar du bort mina tårar. Om jag lägger på i telefon så gör du inte som andra killar gjort och bara skitit i det, utan du ringer tills jag svarar och du vill alltid hitta en lösning. När jag får mina ångestanfall, skriker och sparkar och slår omkring mig för att kunna springa därifrån, så fortsätter du hålla om mig oavsett. Vad jag än gör så stannar du hos mig, och jag vet att det är sant som alla mina vänner och min familj säger: Du är en på miljonen, det finns ingen som du och det kommer aldrig finnas någon liknande. Ibland när du somnat kan jag inte låta bli att gråta, både för jag är så lycklig att jag har dig och jag är så otroligt rädd att du en dag inte ska ligga där brevid mig när jag somnar. Jag skiter fullständigt i om folk tycker jag är toffel, tråkig, töntig eller vadfan som helst när jag skriver detta. För detta är för dig och ingen annan.

Förlåt för allting som hänt senaste tiden, förlåt för alla bråk och dumma ord. Förlåt att jag är så dålig på att visa hur mycket du betyder för mig. Men sanningen är att alla mina känslor och tankar kretsar kring dig, du är den rätta. Skitsamma om folk säger att man inte kan hitta den rätta när man bara är tonåring, du är den rätta för mig och vad som än händer kommer jag aldrig ångra att jag träffade dig.






Kommentarer
Postat av: sally

Hej, jag har frågestund på bloggen, skulle vara roligt om du tittade in och frågade något :)

2012-04-23 @ 21:36:56
URL: http://sallylind.blogg.se/
Postat av: P

Jättefint skrivet, men jag har en ganska personlig fråga.. hur ofta har ni sex? Nu menar jag inte på ngt äckligt sätt som om ja e peddo typ, men de e såhär att jag o min pojkvän har varit tsm i ungefär 10 månader, i början hade vi massor utav sex o nu..nu har vi det nästan aldrig, typ en gång i veckan. Jag undrar om ni har det likadant eller annars vad fan är det för fel på oss/mig?? Är orolig att han ligger med ngn annan eller inte tycker om mig längre.. Snälla, hjälp. Kram

2012-04-30 @ 11:11:23



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback