sitter på hotellet


2012-07-31 @ 10:31:11
Precis käkat bästa frukost som finns -hotellfrukost!! Vi ska snart gå in till stan o ikväll blir det grönan. Imorgon kör vi på spa innan vi drar hem. Upptäckt att det inte går o mmsa till bloggen,vet inte varför.. Hörs senare puss!!


Hejdå viken


2012-07-30 @ 09:44:59


Jag har förlorat en tävling, men vunnit ett val.
Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av


2012-07-30 @ 09:29:58
 
 
Har ni någonsin saknat en person ni en gång trodde att ni kände? Alla ord man trodde på, som fick en att hoppas och tro. Alla ord som egentligen bara var snabba lögner för att slippa säga som det var. Alla löften om förbättring, som fick en lyckligast på jorden. Alla löften som ständigt förvandlades till svidande svek. Att alltid lyftas till den högsta toppen ovan alla moln, för att sedan få en knuff i ryggen och handlöst falla till marken. Men det är inte det fysiska som gör ont, det är det innanför. Alla miljarder tankar tar död på mig. Varför gjorde du såhär, varför har du alltid gjort såhär?
 
Jag vet hur man lär sig att leva med att förlora människor, människor som nu sitter där uppe och vakar över mig eller följer mina steg. Men hur lär man sig att leva med att en levande person är som död? Att ständigt se och höra personen, att önska att ingenting någonsin hade hänt. Jag förlät dig för allting, jag sa att det var okej nu, för jag hade ju dig. Efter tusentals chanser forsatte du att sumpa och förstöra allting jag byggt upp. Du gör mig svag.
 
Jag bygger upp broar men dom bräns hela tiden, väggarna blir till en hög på marken. Vad jag än gör för att skydda mig själv, så finns det inget skydd mot dig. Du är överallt i mina tankar, men jag vill bara glömma dig. Jag vill inte veta vad du gör, hur du mår eller vad du vill. Jag vill inte veta om du haft en spelning på sistonde, om du köpt ny bil eller om du är ledsen. Varför ska jag bry mig när du aldrig gjort det?
 
 
 
Nu ska jag klä på mig och åka till Stockholm med Felix, hans pappa & hans bror. Uppdaterar via mobil, kommer hem onsdag. Hejdå.


Lär känna mig..


2012-07-30 @ 08:26:19
äter helst mat till frukost, hatar vanlig frukost, men tar gärna typ korvstråganoff haha.
 
äääälskar kebabsås.
 
tycker att Ke$ha är döcool, hon är så annorlunda och efter att ha sett ett program om henne älskar jag henne, så skön brud!
 
är jätteefter med allting verkligen. Filmer, låtar, appar.. jag är heeelt efter.
 
tycker att det äckligaste som finns är när folk har hål i strumporna, det kryper verkligen i hela kroppen och jag blir illamående.
 
måste vara världens jobbigaste att vara i ett förhållande med. Ena sekunden kan jag kramas och nästa får jag panik och knuffar bort. Jag lagar stor fin frukost och anstränger mig verkligen, sen blir jag vansinnig över ingenting. En levande humörsvängning.
 
skrattar alltid åt passionsfrukt för är omogen och tycker det ser ut som gubb-pung HAHAH.
 
tycker att citatet "det finns dom som tror på Gud och dom som ägnar sig åt spel, alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel" av Lars Winnerbäcks låt "Aldrig riktigt slut" är ett av dom bästa någonsin, han är ett geni! 
 
 


Kolmården 290712 #2


2012-07-30 @ 07:37:08

Gick upp för en liten stund sedan, ska tvätta håret när toan blir ledig. Just nu sitter jag och lyssnar på Chris Brown – Don't Wake Me Up och ska äta en halv kebabrulle när den slutar vara kall.
 


Kolmården 290712 #1


2012-07-29 @ 19:24:16

Nu kommer Jennie & Dany närsomhelst, så ska byta om till myskläder och prata med dom en stund. Imorgon är det Stockholm som gäller, fan vad jag åker nu haha!


You make me wanna lala in the kitchen on the floor
I'll be your french maid when I'll meet you at the door


2012-07-29 @ 07:55:33
 
 
 

Sitter och äter lite frukost, så ska vi snart åka iväg för att kolla på lite djur. Hur bra?!
 
 
 


Nu måste jag somna snabbt för imorgon väntar Kolmården


2012-07-28 @ 23:52:32

Bild från när jag var där senast.

Har haft en bra dag så nu måste jag somna såfort som möjligt för ska åka 8-halv 9 imorgonbitti. Många bilder lovas. Godnatt!
 
 

 


-


2012-07-28 @ 21:30:16


Är hemma med Pennie


2012-07-28 @ 17:58:41
Vi kom hem från en stund sedan efter att ha träffat Olivia och hennes pojkvän, supermys! Blev dock dålig av maten så vi fick åka hem. Nu ska vi kolla film och ta det lugnt, förhoppningsvis mår jag snart bättre så vi kan ta en PW ikväll. Puss

Gammal bild och lagt upp den 3153153215 gånger, men älskar den, tycker den är så mysig!


Jag är såhäääär glad, kan inte sitta still ens när jag gör inlägget


2012-07-28 @ 10:40:17
Det är nämnligen såhär att min extremt sjukligt saknade vän, soulmate, bästis, fru och allt såndärnt kommer till stan idag. Så jag ska äntligen få träffa henne, förstå min lycka?!?! Vi har inte träffats sen... januari 2011 tror jag, 1½ år sen förfan, fatta saknaden då? Men nu ska jag äntligen få krama ihjäl henne och det blir sommarens höjdpunkt vill jag lova!♥♥

Dancing queen


2012-07-27 @ 22:51:04
Jag sätter på en bra låt och sjunger falskt, dansar fult, sliter tag i en hårborste och fular mig. En gång stod jag så naken (hade precis kommit ur duschen) och rockade verkligen loss med öppet fönster. Hade väl dansat till sisådär 4-5 låtar innan jag insåg att min granne stod med hakan i golvet och chockat stirrade på mig. Slängde mig ner på golvet, kröp fram till fönstret, drog ner rullgardinen och asgarvade åt det faktum att jag alltid skämmer ut mig. Nu känner ni mig lite bättre -jag är pinsam.
 
Hur jag trodde att jag såg ut:


Hur jag faktiskt såg ut:


Godis, tv-spel och en fin vän har förgyllt min kväll


2012-07-27 @ 22:16:42

Nu väntar jag på att Felix & Dany ska komma så jag kan få soooova, är trött som ett as verkligen. Puss


Varför är läggningen så avgörande?


2012-07-27 @ 15:32:26
För varje dag blir det vanligare och vanligare att folk vågar komma ut som homosexuella, bisexuella eller transsexuella, men det är väl egentligen ingenting som man ska behöva "våga", utan det ska väl vara en självklarhet att kunna stå för sin läggning?
 
Tyvärr är det inte så självklart att komma ut i dagens Sverige med alla dessa vidriga fördomar och skällsord som slängs i ansiktet på den som vågar sticka ut. Jävla bög skriker vi efter dom modiga killar som står för vilka dom är, när vi egentligen borde hylla det faktum att dessa människor hjälper till att föra Sverige framåt i utvecklingen. För oavsett vilken läggning man har så är man lika mycket värd och borde inte behöva vara rädd för att "komma ut".
 
Jag läste för ett tag sedan i en tidning att "nu får även homosexuella gifta sig" som om det vore någonting konstigt. I tidningen jämfördes homosexualitet med zoofili som innebär att man är kär/känner stark sexuell dragning till ett djur. Tydligen så var det mer okej att gifta sig med ett djur eller att gifta sig med flera partners än att gifta sig med någon utav samma kön. Hur sjukt är inte det?
 
I dagens samhälle är heterosexuell den läggning som anses "normal" och den som accepteras mest, medan homo-, bi- och transsexuella anses "konstiga". Samtidigt tycker dom allra flesta att det är intressant med människor som har någon annan läggning än hetero och kommer du ut med det kan du räkna med att din blogg växer. Många gånger är det så att killar som är homosexuella får kommentarer som "äckliga bög" och dyl. medan tjejer oftare får kommentarer om att dom är sexiga när dom kysser sin partner. Så det är, tyvärr, lite könsskillnad där.
 
Jag tycker att all kärlek är kärlek, hittar man en livskamrat har man tur och det är vackert oavsett vilket kön din älskade har, en själsfrände är alltid en själsfrände. Det är någonting man ska vara rädd om och man borde inte behöva ge upp sin partner bara för man är rädd för alla påhopp.
 
Vad tycker ni om denna brud, jävligt snygg eller hur? Kan tala om för er att denna brud tidigare varit kille och har en blogg som ni kan klicka er in på här. Hade jag inte berättat att hon varit kille så hade ni aldrig gissat det, eller hur? Fördomar, fördomar..
 


Det gick inte blogga igår :(


2012-07-27 @ 14:35:44

Vet inte vad det var för fel på blogg.se men något var ju snett iallafall. Jaja. Blev en bra kväll hos Jennie och sedan nere på stan med mina tre fina!

Idag har jag hunnit med att både träna och sola en stund, så ska hoppa in i duschen innan jag drar iväg och träffar Lizzie. Har dessutom äntligen fått min lön så ska fixa det också, yey!