Jag skriver detta här, för jag vill att hela världen ska kunna se och veta detta


2011-06-30 @ 23:38:00

När vi först började prata så tänkte jag aldrig att en kille som du skulle kunna tänka dig att vara med en tjej som mig. När du för första gången kysste mig så var jag efteråt helt säker på att du ångrade dig. Allt bra jag hade hört om dig verkade stämma, tog inte lång tid innan jag insåg att du var den underbaraste kille jag träffat i hela mitt liv. Såfort jag fick ett sms från dig pirrade det till i hela kroppen. När jag träffade dig var jag nästintill säker på att det skulle synas hur mitt inre hoppade runt och skrek efter din närhet. Jag har aldrig blivit kär så snabbt, och heller aldrig någonsin så otroligt superkär. Och fortfarande nu, efter snart 7månaders förhållande, är jag ibland osäker på om alla runtom kan se hur mitt inre hoppar, att det ska synas hur pirrig hela jag blir såfort du är nära mig. Vi bråkar, vi gråter, vi skriker -men viktigast av allt så reder vi alltid ut allting. Jag är ledsen om jag fått dig att tvivla på om jag älskar dig, men jag är inte rädd för att precis alla i hela världen ska veta att du är min enda. Det är ingen nyhet att alla tjejer drömmer om sin drömprins, du är min. Min alldeles egna "Mr. Right". Och som jag sa till dig; Ingen människa kan leva utan ett hjärta, du är hela mitt så förlorar jag dig fungerar jag inte.


Fråga & svar


2011-06-30 @ 15:39:37


Svar;
Jennie har ingen blogg, om hon inte skaffat någon i smyg då. (Vilket inte skulle förvåna mig eftersom hon är en liten smygis) Hon har provat att blogga, men jag vet inte, hon kanske inte tycker det är kul. Har faktiskt t.o.m försökt att vi ska göra en tillsammans. Om hon skaffar någon kommer jag att länka henne d-i-r-e-k-t.


beeestis


Käkat scones, så snart ska vi ut och bada


2011-06-29 @ 16:42:47

Felix&Viktor är där nere och städar, våra små hemmafruar


Denna människa är helt otrolig på att måla


2011-06-29 @ 13:54:19


Killen heter Nico Di Mattia och har hemsidan http://nicodimattia.com/ , gå in och kolla hans bilder & speedpainting. Han är minst sagt grym!


Nyvaken, trött, yr och sur


2011-06-29 @ 12:09:14
Meeeeen jag ska försöka rycka upp mig lite och sluta vara en sån tjurskalle (för ja, jag är den värsta tjurskallen som finns. Tjurar mycket och länge, för ingenting). Det är sommar, jag har världens finaste pojk brevid och dagen ska tillbringas med han, Jennie, Viktor, sol, bad och allt underbart som hör sommaren till. Vad har jag att tjura över? I-n-g-e-n-t-i-n-g. Måste skärpa mig nu.Random bild som Viktor tog för ett tag sen på Jennies, mina och hans egna fötter. Haha hittade den nu, störd


Fin läsare + fråga&svar


2011-06-29 @ 00:03:23


Svar;
Hej :) Vad gullig du är, det du skriver betyder jättemycket. Mycket om mycket, beror väl på vem man jämnför med, men just då var det för mycket för mig. Att jag träffade Felix var väl den största vändningen i mitt liv, jag mådde uselt och han hjälpte mig på fötter igen. Ni bloggläsare är också till stor hjälp, det kommer alltid finnas avundssjuka människor som ska klanka ner på andra, men det kommer också alltid finnas såna fina underbara människor som du och det är jag glad för! Puss och kram :)
Svar;
Jesper var inte ens närheten av äkta kärlek, Felix ger äkta kärlek en innebörd. Så svaret är ganska självklart Felix. När man skulle offra sitt eget liv för att se den lycklig, när all tankekraft ägnas åt just den personen. När hela kroppen värker av saknad när man varit isär bara en dag och när det bästa känslan i världen är att få vara i personens närhet -då är jag säker på att jag älskar någon.


Nyligen hemkomna från Adam


2011-06-28 @ 23:30:03

Där vi umgåtts med 3 härliga ungar. Spelat kubb, somvanligt blev pojkarna totalt utklassade -två gånger i rad. När min pojk sedan utmanade mig (och dessutom kaxade till det med "är du rädd att förlora?") så började jag med att kasta ner 3stycken (av 4 möjliga) direkt och han blev genast en dålig förlorare och ville inte spela mer. Sötnos haha!

Nu ska vi lägga oss och kolla på någon komedi vi laddade hem igår, Hall pass eller något hette den. Blir nog mys, pussar!


Gillar vädret till 100%


2011-06-28 @ 16:02:15

Stekt på baksidan med min älsklingspojke en stund, fast när det går över 30grader behövs ett hav i närheten. Så nu ska vi snart ut till Lysingsbadet och bada med Jennie Viktor Adam & Oskar, gött somfan!


En till fråga & svar


2011-06-28 @ 15:58:04


Svar;
Tack gullet, glad jag blir :* Saknar dig också, fråga Olivia när hon orkar ha mig som inneboende ett par dagar så kommer jag ;) Pussar!


Fråga & svar


2011-06-28 @ 13:05:02


Svar;
Vi blev "på G" efter första kyssen 13november, och tillsammans blev vi den 2december förra året. Vi förlovade oss den 9maj och hade alltså varit tillsammans 5månader och 1vecka (om man ska vara exakt haha). På lördag är det 7månader sen vi blev tillsammans! Tack så jättemycket, kram :)Eftersom jag & Jennie är så gulliga, så gjorde vi tårta till pojkarna :*


2011-06-27 @ 20:47:00


Nu ska vi ut, hejdå


Bilder från igår


2011-06-27 @ 13:05:54

Skulle lagt upp dessa bilder igårkväll, men eftersom ingenting ville funka (blev error när jag försökte få in bilder i inlägget, inläggen kom inte upp på bloggen osv) så får jag lägga upp det nu istället.

Jag & hjärtat vaknade för en liten stund sen, ska spendera min dag med världens absolut bästa Jennie!:*


Maaaassa bilder från helgen


2011-06-26 @ 21:26:00
Midsommar hos Adam;
Bl.a. spelade vi kubb, tjejerna mot killarna, och som vanligt vann vi brudar ;) Lika kul som vanligt var det iallafall!


Midsommar hos pappis;
Felix, Hannes & Rasmus nördade Skate&Lol, medan jag satt där och såg snäll ut. Eller något liknande, heh. På altanen var det en massa glatt folk. Skulle blivit grillat vid sju, men eftersom min kära fader knappt kom ihåg vad han hette så fick vi inte mat förän nio. Nånstans mellan elva och tolv blev jag och min pojk hämtade och sov sedan ute i stugan.


Lördag;
Regnade såhäääär mycket, åskade och hade sig. Läskigt!:( Men när det blev lite bättre passade vi på att bada i dom 14grader som var, inte mysigt men däremot uppfriskande haha. Vi  bestämde oss också för att sova kvar en natt till.Jag blev nörd på att fota sådär...ah, ni vet, sådär.
Nu står min älskade pojke och kastar handdukar på mig haha, vi ska åka och hyra fiiiilm. Ska lägga ut bilderna från idag senare, promiiiise!


jennie här!


2011-06-25 @ 16:53:25
Izabelle är ute vid hennes mysiga stuga med Felix så hon bad mig gästblogga och klart gör jag de, gör allt för min bellis:)
Dom kommer hem ikväll eller imorgon, och hon lovar massa bilder!
Jag får skriva exakt vad jag vill sa hon, så jag kan börja med att säga att hon är världens bästa vän, och miiiiiiiin bästa vän, och vi ska va på måndag hon och jag.
Det åskar och regnar ute, så Bellis sitter nog under täcket eller något för hon är rädd för åska som ni säkert vet, sa det ifall ni vill ha någon uppdatering om va hon gör hihi :D
Själv så blir man iakttagen av en av mina hundar som sitter två meter ifrån mig och kollar på mig, han måste ha sett allting i världen för han kollar på allt(nu fick ni en uppdatering av vad han gör)!
Nu måste jag dra, hann tyvärr inte skriva så mycket!
Här får ni en mobil bild på mig och Izabelle när vi va små! :D
pussar


Några fler bilder från ALV


2011-06-24 @ 00:17:05