-


Min rätta plats är i dina armar, där hör jag hemma, där mår jag bra.
 
Jag är helt död så ska kolla lite film med mitt hjärta och sedan sova. Godnatt mina fina!

Kolmården 290712


Lite bilder som jag helt har glömt bort, men här fick ni några iallafall!

Lovisa Lang & Jennie Åkerström -290812Fråga & svar: Kolla diagnosSvar: Hej :) Jag vet ju inte om dom gör exakt likadant för alla, men såhär gick det till för mig:

ADHD:
Jag hade gått till BUP ett tag och dom hade sett hur jag var, hört vad jag och mina föräldrar sagt. Sedan fick vi ett papper som vi pratade igenom där det stod olika saker och jag fick svara på vad som stämde in på mig och hur jag upplevde olika saker, även mina föräldrar fick säga sitt. Till slut sa min psykolog att jag visade alla symptom för ADHD och att dom var säkra på att jag hade det, så jag skulle börja med medicin. ADHD kan även gå i släkten så att min pappa har det gjorde det ännu enklare för dom att dra slutsatsen.
 
Bipolär Syndrom: Här hade dom följt mig under flera år och dom visste allt som hänt genom olika perioder, efter flera depressionsdiagnoser sa dom att jag visade symptom för Bipolär Syndrom. Jag fick berätta mer om hur jag upplevde olika saker, hur det gick upp&ner för mig osv, och dom drog slutsatsen att jag hade BS.
 
Personligen tycker jag det är ganska skönt att veta om mina diagnoser, det gör det lättare för mig att lära mig leva med dom liksom. Lyckokramar till dig!

Dags för plugg


Har läxa tills imorgon att jag ska läsa en halvtimme, så det ska jag göra nu. Puss

Lovisa Lang & Jennie Åkerström -290812


Fick sluta tidigare idag, skönt det. Ligger hemma hos Felix och..glor haha. Han är sjuk så finns inte mycket att göra tyvärr. Aja något hittar jag väl på, pussLovisa Lang & Jennie Åkerström -290812


Två till bilder på mina finaste. Visst är det roligare när man får in lite bilder i bloggen?! Jag tycker det iallafall. Ska även fotografera min vackra storasyster någon dag när hon är friskare, så får ni se hennes snygga fejja här snart också.

Imorgon är det sovmorgon, great! Sen ska jag mysa hela dagen, är sjuk egentligen men behöver skolan känner jag ändå. Snart åker jag bort till Felix för mys och sömn, puss!

ADHD gör oss inte konstiga eller galna, det gör oss unika och speciella.

Mamma kom precis och hämtade mig, i bilen berättade hon att hon gärna ville ta med mig på en föreläsning. Jag tänkte att är människan galen? Ska jag sitta still i timtal och lyssna på någon fjant när jag blir rastlös efter en halv minut? Sen berättade hon att det handlade om ADHD, tror den hette "Flickor med ADHD" eller något sådant, och att det var en kvinna som själv har diagnosen som håller i föreläsningen. Man får även rabatt om man själv har diagnosen eller har någon anhöring med den. Så den 17 september ska jag och mamma dit för att lyssna på henne och jag ser faktiskt fram emot detta! Ni som bor i Västervik kan ju pallra er dit ni med? Biljetter skaffar ni här.
 

Jag har skrivit om detta ämne cirka 641635 gånger, typ. Men jag kommer tjata om det miljarder gånger igen, för jag tycker det är viktigt. Vet att det finns så himla många som går igenom exakt samma saker som jag gör varje dag, människor som känner sig utanför och annorlunda, människor som finner tröst i att någon annan står upp för sin sjukdom. Jag kommer aldrig säga att jag "lider" av min sjukdom, för det gör jag inte. Vissa dagar är jobbigare än andra, vissa situationer önskar jag att den inte fanns, men oftast går jag rakryggad. Jag är stolt. Stolt över vem jag är, stolt över personen ADHD hjälpt mig formas till. Jag är stolt över att jag är envis, att jag är ärlig, att jag står upp för mig själv och inte tar någon skit. Jag är stolt över att jag inte backar, stolt över att jag är en känslosam person.
 
ADHD gör att alla känslor blir tusen gånger starkare, vilket självklart kan vara väldigt negativt när jag är deppig. Men är jag glad så är jag lycklig, är jag arg på någon så ger jag mig inte utan då är jag förbannad och älskar jag så kan du ge dig fan på att jag älskar extremt. Ja ni fattar grejen, det finns så himla mycket bra saker med att ha ADHD, även om dom flesta tror tvärtom. Visst kan jag bli aggressiv, visst kan jag bli galen, visst kan jag bli deprimerad. Ibland slår jag i väggarna och skriker mig hes, men oftast är jag glad. 
 
Det negativa handlar egentligen bara om att växa upp och lära sig att kontrollera sig själv. När jag var yngre, för bara ungefär två-tre år sedan, så höll ADHD:n i tyglarna och jag gick åt det håll den styrde. Idag är jag starkare och kan många gånger känna stolthet över att jag inte börjat skrika för jag inte fick den skönaste kudden i sängen liksom (ja, det är såna skitsaker som kan få mig vansinnig)
 
Jag minns en gång i somras när Felix var på sånt där riktigt ret-humör och verkligen gjorde mig galen. Jag ville egentligen hoppa på honom eller börja skrika att han skulle hålla käften och allt dumt jag kunde komma på, men istället tog jag ett djupt andetag, blundade några sekunder, tog hans hand och gick vidare. Efteråt var jag så sjukt stolt över mig själv, att jag klarat av att behålla lugnet, för det kan jag annars inte utan jag går loss totalt. Tror han blev ganska chockad han också, haha. Men ni förstår, det går att klara av det svåra och hålla kvar i dom bra bitarna med ADHD.
 
Innan jag avslutar denna text ska jag tipsa om en person som hjälpt mig så sjukt mycket under min uppväxt: P!nk. Låtar som Raise Your Glass, So What,  Cuz I Can, Runaway eller Perfect är till enorm hjälp på vägen mot att acceptera sig själv. Dom är fantastiska, hon är fantastisk.
 
Nu ska jag sluta skriva haha, vem orkar läsa allt detta? Jaja. Jag har dock en fråga till er läsare, och ni kan självklart vara helt anonyma.


Min mejl är även öppen för er som inte har någonstans att vända er och bara behöver lätta lite.
Har haft flera stycken som mejlat till mig och bett om hjälp, jag ligger inte under tystnadsplikt enligt lag, men enligt mig själv gör jag det, så allting stannar mellan oss. Stor fet kyss på er vackra människor!

Lovisa Lang & Jennie Åkerström -290812


Visst har jag verkligen världens vackraste bästisar, hihi? Nu ska vi äta mat, sen ska vi träna. PussPrecis fotograferat mina bästa!

Bilder får ni sen såklart ;)

Monster


Visst är hon fin mitt lilla monster? Korvmojje.

Back at home


Slutade fyra idag, segggttt. Tur man har en bra klass så man inte avlider, haha. Nu ska jag sätta mig med lite läxa. Sen ska jag träffa Felix. Puss

Dagens slappa outfit


Next up: Bad & läxa

Spenderat dagen med ett gäng fina vänner, men tvungen att åka hem tidigt för att vara lite duktig och träna på läxan. Jag som inte gjort läxor sen.. mellanstadiet? Japp, duktig tjej, hej.

Godnatt kära läsare

Nu ska jag försöka sova, även att min pojkvän kör kull med mig just nu och sitter & petar på mig och säger "du är"....aja ska blogga klart sen är han dödens, hähä. Godnatt fina ni!

Hejhejejejejjjj


Sitter och väntar på att min man ska komma tillbaka. Trtrtrtrååkkkiigiggttt. Blev ingen promenad men tjejerna tyvärr, får bli en annan dag. Imorgon är det skola igen, blöh. Trött. Nu ska jag röka klart sen gå in och äta. Puss

Quote


Här kommer en lååång text

Fick en kommentar om att det skulle vara roligt att veta lite mer om mig och mitt liv. Dom som följt min blogg länge vet väldigt mycket, men tänkte ändå berätta om mig själv för mina nyare läsare och dom som är intresserade. Så här kommer en lång text.
 
När jag var tre år lämnade min pappa familjen, vilket tog hårt på oss alla, även om jag var väldigt liten. Minns fortfarande när han åkte, stod i dörren och sa att nu skulle han åka till sin nya fru. Det var hemskt. Men jag fick två låtsasbröder därigenom, känner inte den äldre längre tyvärr, men Hannes är en utav mina bästa vänner än idag. När jag var fem år, år 2000, kom även min underbara lillasyster till jorden, Sabina. Mitt lyckopiller.

Den 17 maj 2004 dog min morfar och det är det värsta som har hänt mig. Jag minns den kvällen/natten/morgonen som om det vore precis nyss. Jag minns ilskan över att jag inte fick följa med till sjukhuset, rädslan som sakta åt upp mig innefrån hela natten. Jag kan fortfarande känna alla hemska känslor när jag tänker på det. Jag mådde så sjukt dåligt efter det, trots att jag bara var 8 år. Slog mig själv med tunga saker och grät mig till sömns. Orkar inte skriva allting om just det, men ni kan läsa en längre och noggrannare text här
 
 
Jag var ganska duktig i skolan som mindre, på lågstadiet var jag väldigt lydig och gjorde vad jag skulle. Men jag har alltid vetat att jag var speciell, att jag inte var som dom andra. Alltid haft svårigheter med vissa saker. På mellanstadiet började jag må sämre och sämre. I femte klass började jag skada mig, men inte så allvarligt. I sexan började jag skolka, jag mådde dåligt och hade ständiga självmordstankar. Skolan märkte att någonting var allvarligt fel och kopplade in BUP dit jag började gå regelbundet. 
 
Sommaren 2009 tror jag det var som jag fick diagnosen ADHD. Till en början skämdes jag något så sjukligt. Folk pratar om ADHD på ett sådant fruktansvärt sätt att jag inbillade mig själv att det var något fult, något skamligt, något dumt. Jag ville inte att någon skulle veta vilket fel det var på mig. Idag vet jag bättre och pratar stolt om mina sjukdomar, vet att dom gör mig till personen jag är idag. 
 
Jag träffade en kille som inte var den bästa våren 2009 men det tog slut efter bara två månader. År 2010 blev vi tyvärr tillsammans igen. Hade samtidigt problem i skolan och hemma, allting fick mig till bottnen och mina självmordstankar var så extrema att jag skickades till behandlingshem. Jag brukar säga att det var både det värsta och det bästa som hänt mig. Jag mådde dåligt där, minns speciellt en kväll då min mamma ringde och jag kände mig så ensam att jag grät hysteriskt, sa att jag skulle ta livet av mig och försökte ta mig ut genom det låsta fönstret. Jag var livrädd för allting. Men personerna där, "skötarna" som dom kallades, hjälpte mig verkligen. En dag när jag var ute och åkte med en av dom, Helene tror jag hon hette, så fick jag henne att börja gråta. Jag berättade om mina vänner och min mamma, hur mycket dom alltid ställde upp och vad dom betydde. Hon sa att hon aldrig hört någon säga så vackra saker om en människa att hon började gråta och var tvungen att köra in till kanten och stanna bilen.
 
År 2010 hände många dåliga saker, men även något av det bästa någonsin. Jag träffade Felix i november. Jag hade träffat många killar som erkänt själva att de bara utnyttjade mig. Jag kände mig ful, äcklig, värdelös, osynlig. Men han såg mig precis om jag var. Visst har vi haft både upp- och nedgångar, men han räddade mig. Han fick mig att börja tro på kärlek, på mig själv och han fick mig att hoppas igen. Det finns något bättre, det kommer alltid solsken efter regn.
 
 
Någon gång under 2011 fick jag ännu en diagnos, Bipolär Syndrom. Efter X-antal depressionsdiagnoser fick jag denna diagnos som var förklaringen till väldigt mycket. Äter nu mediciner mot både ADHD & Bipolär Syndrom och hoppas att dom ska kunna hjälpa mig.
 
Idag mår jag relativt bra. Jag har för tillfället lite av en "dålig period", då jag är känslig och gråter mycket. En period då dom dåliga tankarna hälsar på oftare och då jag är rädd att ångesten ska ta över. Jag har sagt till både mina vänner och min psykolog att en gång klarade jag mig, även om det var knappt, men två gånger klarar jag inte av. En gång till orkar jag inte, då kommer jag ge upp. Jag har varit med om många dåliga saker som jag aldrig skulle önska någon annan människa, men jag kan ändå säga att jag är lycklig, för det är jag. Jag har det bra.
 
Jag har världens finaste familj, jag har fixat upp allting med min pappa, jag har världens bästa pojkvän och mina vänner är obeskrlivliga helt enkelt. Jag har allt jag kan önska.


Once upon a time..


Jag skäms när jag ser tillbaka på hur jag såg ut. Trosorna syntes alltid, posade om en riktig fjortis, gult hår och trodde att jag var snyggast på jorden haha. Så jävla ful. Diiie.

Bilder sen vi firade Jennie i fredags!


Helt klart världens bästa tjejer, vi hade så jävla roligt och ni är värda allt. Senare kom även killarna. Jag var tydligen väldigt kärleksfull haha, var världens hippie och älskade alla! Men jaja, hellre kärleksfull än elak, right? Alla blev ju glada haha. 

Igår kom vi hem ungefär fyra, somnade kvart över och sov till sju imorse haha! Ska ta en promenad med Jennie&Agnes sen, mys. Puss

Skönt med bad och inpackning på morgonen

Inte sovit en jävla blund inatt. Var hemma typ halv fyra, sen har jag bara degat i sängen och inte kunnat somnat. Nu gav jag upp och satte på ett bad och hoppade i. Ser ut som en idiot o vet inte hur jag sitter men jävligt skönt är det iallafall. Sen ska jag på marknad också, lär ju gå bra utan sömn. Die.

sitter hos Jennie

Ska snart åka hem o jarl haft en så Jävla bra kväll. Älskar tjejerna o haft en geumt kul kväll bokade Kmr imorn puss!

Grattis världens finaste, underbaraste, bästa♥


Idag är det din dag, den bästa dagen på året. Utan dig skulle jag inte finnas, skulle inte orka en sekund om du inte fanns i mitt liv. Det är du som får mig skratta när jag inte orkar mer, det är du som får mig vilja leva varje dag. Du är min livsglöd, min största lycka, min lillasyster och min bästa vän. Jag älskar dig, grattis älskling!

Sitter hemma med världens finaste brudar


Ikväll ska vi fira en till av världens finaste tjejer som fyller år, PENNIIIIEEEE! Så jävla kul ska det bli. Puss

Today's


Linne från Vero Moda, jeansskjorta från Giani Feroti (?), klocka från Ur&Penn och sen svarta leggins från Indiska.

Sitter och äter en mackjävel för nu måste jag skynda mig till skolan. Puss

Dagen shopping


Vero Moda 180:-
 
 
Varit och fikat och gått runt lite på stan med tjejerna idag, sedan tagit det lugnt hos Annie en stund. Nu ska jag ta mig en snabbdusch och packa ihop mina gympakläder till imorgon. Puss

It's monkeybuisness woooo


Haha idag känner jag mig verkligen som en jävla apa. Heeejjjjiiijjj.

Angående mitt badande inlägg igår: Tack för din kommentar, kul att någon kommer ihåg vad man säger/skriver! Det var faktiskt anledningen till att jag la upp ett sådan pinsamt inlägg(det är borttaget nu såklart), för att se om någon lade märke till dubbelmoralen där, vilket du gjorde och du kom ihåg precis vad jag skrivit. Det är mycket roligare att skriva om någon bryr sig om orden, stor kram till dig!

Nu har mitt gullafjun kommit hem, finally!


Nu ska vi mysa och kolla på Two and a half men hoppas ni har det lika bra. Puss

New in


Nya inne-träningsskor. Team Sportia för 899:- ,hej.
 
Var i skolan till typ tre, sen BUP, sen stan & käka med Pennie. Handla skor, handla annat sket och nu hemma & degar. Ja, hej ingen inspiration alls till att skriva på denna fula blogg, hej.

Fick ett tips på vad jag skulle blogga om

Anonym:
hur är det att börja ny skola, vad tycker du om din klass och sånt? :)


Det är roligt med en ny start tycker jag. Mina kära vänner var så jäkla nervösa så jag trodde dom skulle skita ner sig första dagen, haha, och dom frågade mig hela tiden varför inte jag var nervös. Men sanningen är den att jag är inte så nervös av mig, jag blir sällan nervös för saker utan ser det som nya, roliga möjligheter. Dessutom är jag väldigt öppen om person, även om jag inte gillar att stå framför en massa folk(hatar när folk stirrar på mig) och prata så är jag väldigt social och inte alls blyg.

Har ju bara träffat min klass dom här två dagarna, men gillar den och tycker att dom flesta verkar vara skitsnälla personer. Det är inte sådär pinsamt som när man började sjuan,direkt haha, men då var man ju en feg 13-åring... ;)
 
Rent allmänt tycker jag bara det är roligt!

Today's

Tröja - Sweet || Leggins - Indiska || Klocka - Ur&Penn


Jut nu äter jag frukost, börjar vid kl 9 idag. Tröttttt som ett svin men i tid kommer jag nog iallafall! Puss

Har absolut ingenting att blogga om.

Ibland är det askul att blogga men ibland, som nu, så suger det stenhårt och jag har lust att lägga ner bloggen för gott. Är trött på allt och mår som ett as så tänker fan sova nu. Godnatt.
 
 
Btw ni får gärna komma med tips på vad jag kan blogga om, så släng en kommentar om vad ni tycker är intressant eller vill se mer av så ska jag försöka klämma in det.

Fråga & svar: Gymnasiet

Vad ska du gå? :)
Jag har börjat BF, alltså Barn&Fritid :)


                                                                             
                                                                                  Nu ska jag och Jennie dra till stan & fika lite tror jag. Puss

Caroline Johansson 110812


Kom nyligen hem. Slutade kl 2 sen hjälpte jag min syster att flytta lite grejer till hennes lägenhet. Nu kom preics Pennie och vi ska även träffa Sandrisen sen, får se vad vi hittar på. Puss

sitter i skolan

Första dagen har inte ens slutat o jag är redan skoltrött,det kmr gå bra..

But no he really looked right through, through it all


Jag är såhääääär jäkla trött idag alltså, och hungrig. Vi har ingen mjölk hemma, KUUUUUL, så kan inte äta frukost och för en morgons skull är jag förbannat hungrig. Jävla skit också. Börjar inte förän 9.45 så får väl åka och handla dååååååå, skitititititit. Puss på er mjölkdrickare

New in


Min syster flyttade tillbaka från Stockholm igår och hade med sig detta fantastiskt snygga linne till mig. För er som är totalt blinda och obildade så är det Marshall 'Eminem' Mathers på linnet.

Världens snyggaste man


Sitter och kollar på några utav Marsall's videor och någon som alltid ger mig gåshud är den sista rapbattlen från 8 Mile, den när han battlar Papa Doc. Gaaaash. Alla som känner mig vet att jag alltid har, och troligtvis alltid kommer att ha, en 'grej' för Marshall Mathers, han och hans musik är speciell för mig. Jag älskar mannen och han är det sexigaste geniet någonsin. Love.

Vanliga konversationer för tjejer


När man ser en snygg människa så bara MÅSTE man tala om det för sina tjejkompisar, det är den hemliga hederskodexen, så det så. Glöm inte bort det tjejer ;)

Förlåt för dålig uppdatering

Har segat hela dagen, sovit ett par timmar på eftermiddagen och sedan legat i badet med mitt hjärta. Snart ska vi åka hem till honom för att sova tidigt, imorgon börjar allvaret. Ny skola, ny klass, nya möjligheter. Ska bli roligt faktiskt. Puss
 

Godnatt fina läsare!

Var på Idö mellan tolv och.. fem? Jättemysigt var det iallafall. Sen har vi haft tjejkväll och brudarna har precis dragit, förutom Anna som sover här. Nu ska jag sova för..jag är trött. Godnatt, puss

Cause baby you're a firework, come on show 'em what you're worth


Nyvaken och äcklig, så jääävla trött är jag. Men vid halv hämtar Therese oss så åker vi ner till hamnen för att ta båten ut till Idö och äta. Riktigt mysigt ska det bli!
 
Just nu sitter jag och lyssnar på Hopes Die Last - Firework, så snuskigt bra låt, kär. Nu ska jag ut och röka, bye.

Sitter hemma med lite fina människor

Mitt gullhuvud är så jävla fin på denna bilden, fööör snygg!

Vi har grillat och tagit det lugnt. Nu sitter vi och bara chillar i soffan och jag är såhääär trött höhö.

Bytt header ett tag


Orkar inte sitta i timtal så gjorde en snabb, hyfsad..? Aja. Nu ska jag gosa ner mig hos Felix tills dom andra kommer, puss

Ett par bilder från en supermysig dag!


Har precis slängt i mig årets första kantarell-macka, sååå gott! Om en stund kommer några fina vänner hit så ska vi grilla lite och mysa, hur bra dag liksom?! Hoppas ni har en lika underbar dag som jag har, för idag är jag lycklig. Puss!

Länkbyte: Crazyyfrogs

Klicka på bilden för att komma till supersöta Meija's blogg. Hon är en grymt gullig tjej som kanske inte har det lättast alla dagar, men ändå lyckas vara en härlig och mysig person. På hennes andra blogg varforkollarni.blogg.se har hon även skrivit berättelser som jag fastnar vid varje gång! En bra tjej helt enkelt med en blogg värd att läsa, så klicka er in hos henne!

Just nu: rensar svamp


Ser ut som värsta äcklet haha, men är helt slut efter en hel dag med skog, fiske och frisk luft. Har iallafall haft det supermysigt och imorgon blir det svampsås... ;)

When you touch me, it's like the very first time
I'm so lucky to say that you're mine


Nu åker vi och plockar svamp, hörs sen puss!

Fyra bilder från dagens fotografering


Gudars vad jag är nöjd och glad över bilderna vi fick, Emma är så duktig!  Säger ännu en gång: glöm inte bort att gilla hennes facebook-sida och checka in hennes blogg!


Jag har precis sovit ett par timmar haha, är helt slut. Nu ska jag försöka få i mig någon mat och sedan ska jag sova tidigt. Imorgon ska jag & Felix följa med pappa för att plocka svamp, jättemysigt!!

Tips: E.W Fotografier

Tycker att ni ska klicka er in på hennes facebook-sida genom att klicka på bilden, eller på hennes blogg här. In och gilla,gilla,gilla så ni inte missar några utav dom fantastiska bilder hon tagit!

Hon är så gullig, Emma, det var hur roligt som helst att fotograferas utav henne. Fick titta på några utav bilderna och redan innan redigering så är dom superfina, är redan nu nöjd! Inte är det dyrt heller utan det var verkligen värt det, gud jag är så himla glad. Spänd inför att se dom färdiga bilderna, hihi!

Nu ska vi bli fotograferade av duktiga Emma Waernholm!


Ska bli sååå rolig, speciellt när hon är så himla duktig på att fotografera. Ni får självklart se resultaten sen!

Plaskar lite


Katy McAllister i högtalarna, ett varmt bad, en burk majs och ett stort glas mjölk -kan det bli bättre?
Dessutom kommer snart mitt hjärta hit, hoppas jag. Så puss.

Några bilder från igår


Nu ska jag mysa lite med min nyvakna älskling innan jag hoppar in i duschen. Puss

What to do


Innan jag är 18 ska jag... Förlåta någon som verkligen sårat mig

Igår när jag var och fikade med en väldigt speciell person så var jag och fikade med min pappa. Han har sårat mig förjävligt flera gånger om, men jag har förlåtit och hoppas på en omstart. Vi fick en supertrevlig fika och på fredag ska vi plocka svamp, det är alltid en början, visst?

Jag tog tyvärr inte någon bild på honom, jag lovade ju att fota allting, men jag tar någon randombild jag hittade på hans facebook.

Såhär vidrigt har jag inte mått på..ett tag

instagram@bellzur


Blev en kväll som för mig började runt sju, slutade runt fem. Fina människor och mycket prat och skratt -som det ska vara! Knappt kunnat sova någonting alls, varken benen eller balansen håller ordentligt och varje gång jag hostar är jag rädd att kräkas men jaja, jag överlever, kanske.
 
Ska fixa lite med bilderna från igår så ni får se lite. Puss på er

Fin bild


Vi ska snart dra iväg och festa lite grann med några fina människor, det blir bra. Kameran åker med och bilder får ni imorgon! Puss

Sex.

 
Jag har tänkt mycket på det här med sex, vilken stor del det faktiskt är i ett förhållande och utanför. I ett förhållande är det lite så att har man "normalt" mycket med sex så är det ingen stor del, men har man helt plötsligt mindre så blir man orolig och tror att ens partner är otrogen eller att hon/han inte anser att man är attraktiv längre. Jag vet själv hur det blev i övergången mellan mycket och normalt med sex i mitt förhållande, ni vet dom första månaderna gör man ju knappt någonting annat än har sex. När man varit tillsammans lite längre så har man det inte längre tio gånger om dagen och när vi först slutade ha sådär överdrivet med sex så åkte mitt självförtroende rätt ner i stupet. Jag trodde att Felix var otrogen, jag trodde att han tyckte jag var ful och äcklig så han inte ville ha sex med mig längre osv. Nu vet jag ju att man inte behöver ha sex varje dag utan man kan älska varandra ändå.
 
Sen finns det ju en skillnad mellan tjejer och killar som alltid funnits där. Killar "ska" vilja ha sex jämt och älska det, medan tjejer "ska" vilja ha mindre och skylla på huvudvärk på kvällarna. Det är ett konstigt påhitt tycker jag, sexlusten varierar ju från person till person och inte mellan könen. I mitt eget förhållande är jag den som älskar sex och skulle kunna ha det flera gånger om dagen medan min pojkvän självklart älskar det men inte är sugen jämt. Betyder det att jag är mannen i förhållandet?
 
Sex är ett populärt pratämne i samhället. Dom har haft sex, hon är oskuld, han har legat med hela stan osv osv. Vissa människor gillar att skryta om sina erövringar medan andra gärna håller det hemligt. Men att ordet sex finns på allas läppar är knappast någon hemlighet. Har man mycket sex är man en slampa/hora, men är man oskuld är man töntig och omogen. Så hur mycket är egentligen "normalt mycket sex"?

Jag tror att det inte finns något som kan kallas för "normalt mycket" utan att även det är en fråga från person till person. Vad en människa anser är normalt mycket sex kan en annan anse vara lite/mycket, alla har sin uppfattning och inget är fel. För min del är några gånger i veckan normalt, men för någon annan kan några gånger i månaden vara normalt och båda är alltså helt rätt eftersom ingen annan kan säga åt en hur mycket sex man ska ha utan det är någonting man måste få avgöra själv.
 
Vissa gillar att ha sex med olika partners, vissa gillar att ha med samma kön, vissa gillar att bara ha sex med sig själva (onanera) och vissa kanske inte gillar sex alls. Huvudsaken är väl egentligen inte hur mycket man har, utan att man har sex man uppskattar och mår bra av.
 

 
Några åsikter på det?

Nu drar jag till stan och fikar med en väldigt speciell person!


Visst blir ni nyfikna på vem denna Mr Special är? ;) Berättar sen, glad är jag iallafall!!
Efter det ska jag träffa Pennie och sen ska vi festa, jävligt snuskigt bra dag!

Skapat en ny kategori: Innan jag är 18 ska jag..

I denna kommer jag göra en lista på saker jag ska göra innan min artonde födelsedag, 7 maj 2013. Kommer fylla på under tiden och ni får mer än gärna komma med idéer! Kommer fota alla saker och blogga om det, min alldeles egna blogg-hobby.
 
Här är vad jag kommit på än så länge:

-Kunna åka framåt på en skateboard utan att dö
-Vara nöjd med mig själv
-Ha tålamod nog att lägga ett stort pussel
-Skriva en låt och låta någon sjunga den (någon annan, haha)
-Åka på en longboard
-Sätta mig ensam och fika på stan utan att känna mig ensam
-Gå på konsert
-Göra en "färgspya" och hänga upp (en tavla som består av endast massa kastade färger)
-Festa fram tills morgonen 
-Lära mig att älska mina bröst och min rumpa, vara stolt över det jag har liksom
-Förlåta någon som verkligen sårat mig


Junkyard


Ännu mer av Caroline Johansson, 110812


Jag måååste göra om min blogg, men förstår mig verkligen inte på det nya blogg.se...Det är ju helt lagg. Åh, blir så sur..

Amazing

Några utav universums vackraste röster, no doubt. Kärlek på hög nivå! Klicka på bilderna för att lyssna.

With every beat of my heart I give you my love completely
My darling, this I promise you


21 månader sen vi först träffades idag, det tänkte vi fira med lunch på stan och mys. Tyvärr är jag fortfarande lika sjuk så vi får väl laga middag och sätta oss i trädgården istället. Ska även hinna träffa min kära bror en stund.
 
Nu ska jag käka frukost, puss

Fixat med lite headers till min fina lillasyster


Pillade ihop dessa två, tyckte dom blev rätt mysiga faktiskt. Får se vad hon tycker också såklart, annars gör jag om dom ;) Men nu ska jag mysa med min älskade som precis kom hit, puss på er!

Mer från fotostunden med vackra Caroline 110812
Fortfarande lika sjuk och extremt uttråkad så många inlägg med mycket bilder, men det är väl ingenting att klaga över, va?

Pink training by StadiumNär jag är sjuk, som nu, blir jag rastlös och tänker på att träna. Vill ut och gå, röra på mig, dra till gymmet. Men här ligger jag, med feber och en rejäl förkylning, hostar så jag inte kan sova om nätterna och en huvudvärk som snart spränger skallen i småbitar. 
 
MEN..visst vill man ut och träna när man ser fina träningskläder? Skorna skulle jag för tillfället döda för, skulle absolut inte tacka nej till dom. De skor jag har nu är gudomliga, men börjar bli slitna. Får köpa mig ett par snart..

Och det är för många tårar för att man ska kunna se, världen blir suddig, kan inte le.

Nu kommer en såndär tråkig text där jag bara vill få ur mig alla känslor som svämmer över, alla ord som blockerar.
Ni som är här för bilder kan scrolla neråt, detta är min ventil och jag måste släppa ut lite luft innan ballongen spricker så att säga. 
 
Igår fick jag ännu en panikångest-attack då jag trodde att mina tårar skulle bli min död. Är dom påväg tillbaka igen, ska dom återigen ta över mitt liv som dom gjort så många gånger? Ska dom styra varje andetag, lägga sig som en klump i bröstet och långsamt göra mitt inre mörkt? Kommer jag bli tvungen att hoppa av skolan, kommer jag stänga alla mina nära ute, kommer jag skaka mig själv till sömns varje natt och tvingas kämpa varje dag för att överleva? Det orkar jag inte, det vill jag inte, det tänker jag inte.
 
Jag gick ut och satte mig ovanför gatan, lyckades stoppa mig själv för en kort stund. Felix kom och paniken växte i mig. Till slut så sprang jag. Kunde inte känna mina ben, kunde känna någonting utom smärta. Det enda jag kunde höra var varje panikslaget hjärtslag som ett högt dunkande i huvudet. Hela världen var som en suddig bild, ni vet en sån där som blir när kameran inte fokuserat ordentligt. Det var länge sen jag sprang nu, minns inte när jag senast gjorde det. Men igår kunde jag inte kontrollera det, kroppen lydde inte. Felix kom ifatt mig och tog tag i mig, då slet paniken tag i mig och jag kände hur jag inte fick någon luft. Började slå på honom, skrek, ville bort.
 
Sen kom tårarna. Skakningarna. Ångesten. Det sägs att tyngden lyfts när man gråter. Det gör den inte, den växer. Tårar under ångest är som tändvätska i en öppen eld, det tar fart ordentligt. Varje tår bränner hål i ansiktet, varje andetag ger skakningarna syre. Till slut hör man sig själv hypervetilera men man kan inte kontrollera det, allting blir suddigare och suddigare tills man slutligen nästan inte kan se. Benen ger vika. Ångesten tar över kroppen och på samma sätt som att hoppa i en isvak så svider och river det över hela kroppen.
 
Och så sa jag dom där orden som jag hatar att höra mig själv säga. Som jag bara sagt en gång under snart två års tid. "Jag orkar inte. Jag kan inte. Jag vill inte." Jag hatar dom orden, dom gör ont. Jag säger vad jag känner just då, men jag vill aldrig behöva känna så. Jag vill aldrig behöva känna att jag måste bort, bort, bort.
 
Jag är rädd, skräckslagen. Alltid orolig för vad jag ska utsätta mig själv och mina nära för. Vad jag ska göra mot mig själv. Jag vill inte vara rädd för att göra mig själv illa eller ta mitt liv, men det är jag. Varje sekund av varje dag är jag rädd. Och jag vet att det kommer bli svårare med åren, min sjukdom blir inte lättare, den blir svårare.

Ibland tänker jag att jag aldrig ska skaffa barn eller familj, att jag borde ta avstånd från allt och alla. För en dag kanske jag ger upp allting, bara sådär. En dag kanske ångesten äger mig och styr varje sekund. Och jag tänker alltid att jag måste ta vara på varje dag, för jag kanske inte hinner bli 30 år. Jag kanske aldrig får se barn växa upp, jag kanske aldrig får gifta mig eller gå runt med en skrotig rullator. Kanske lever jag inte så länge.
 
Jag vet att det är hemskt att tänka så, men jag är så rädd. Jag har ett underbart liv men ändå smyger ångesten upp bakom mig och slår mig i bakhuvudet. Jag har liksom ingen chans. Kan varken mediciner eller lycka stoppa paniken, så vad kan?
 
 
Nu ska jag sluta skriva. Tack älskade blogg för att du finns, det är så skönt att skriva av sig ibland. Behöver inga kommentarer från folk, vet att ni bryr er och är jättefina, men skriver för min egen skull denna gång. Tack.

Wildfox Couture


Delar med mig av lite inspo från en av mina absoluta favoritsidor, Wildfox, kan sitta och titta på deras kläder i timmar, sååå underbara..

Caroline Johansson 110812 #2


Nu ska jag slänga på mig något skönt och ringa Pennie. Är sjuk som ett as och mår som en nerspilld duk men ja, mys.

Back to summer paradise with you


Sådärja, nu kommer det inte fler partiiiebilder. Men en kul kväll var det och det var värt  att bli sjuk efteråt!!


Ska bara äta frulle, sen kommer fyra bilder på Caroline från fotograferingen igår. Puss!

Caroline Johansson 110812


Caroline kom till mig tidigare idag och vi drog ut på en fotorunda. Blev över 800 skitsnygga bilder och vi är båda två supernöjda, det är så himla roligt att fota henne! Nu ska jag krypa ner brevid Felix och kolla på något.
 
Kommentera gärna era åsikter, bra/dåligt!

En saknad vän kommer hit om en kort stund!

Caroline kommer hit så ska vi fota lite och umgås, var så sjukligt länge sen. Galet när man tänker på hur mycket vi faktiskt umgicks förr, gick inte en dag utan varandra. Så det ska bli kul :)

Gamla bilder på mig och Caroline 

Kill the whole bottle we'll be spinnin' like a coin flip


Det är copyright på alla mina bilder och 'rakkurva.blogg.se' måste alltså stå med eftersom det annars är bild-stöld.

Det var tjugo utav dom 280 bilder som togs. Fler kommer självklart senare, alla får vara med ;)


Lite skit hände väl men jag hade en allmänt grym kväll med många fina människor, det gör jag gärna om! Så håll utkik efter fler bilder. Nu ska jag ta mitt bakis-huvud och lägga mig i solen, dööö. Puss

Idag mår man som man förtjänar


Vakna för en stund sen och mitt hjärta sov här så vi ska äta frullis nu. Har precis kollat igenom bilderna från igår, nästan 300st och väääldigt fina haha, delar med mig av dom senare!

Gör mig i ordning med tjejerna, sen ska vi uuuut!

Tonight's gonna be a good night

Gokart


Nu har jag precis duschat och ska börja fixa mig lite tills ikväll då vi kör all in!

Inspiration


Kat Von D måste ju vara en utav världens snyggaste och häftigaste brudar. Egen stil, duktig på det hon gör, snygg, allmänt ascool. 
 
 
Har precis varit på gokartbanan och kollat när dom andra åkt, snart kommer bilder!

Är hos Felix, så har inget internet på min data

= inga bilder eller bra update at the moment. Sov iallafall här inatt, ovanligt jag vet.
 
Vaknade redan vid 8 imorse, så lär ju däcka vid 10 ikväll haha. Iallafall så ska jag försöka fräscha till mig lite så ska vi dra ner och möta några vid gokarten kl 2. Sen blir det hem och fixa sig innan vi festar järnet ikväll med härliga människor, klingar bra fint i mina öron!!
 
 
Vi hörs när jag är hemma sen, promise. Puss på er
 
 
 

Burit ringar i 15 månader nu


Förlovade sedan 15 månader idag, ångrar det inte en sekund, du är 'the love of my life'. Så mitt hjärta fick en parfym och en tröja av mig förut hihi :)

Nu ska vi handla något gott och åka bort till honom för att mysa och sova. Puss o godnatt älskade läsare!

En jävligt glad nyhet!

Jag har kommit in på gymnasiet. Är så sjukt glad, har kämpat som ett svin i ett år, verkligen jobbat upp dom tre år jag missat och äntligen blev det värt det. För er som undrar så ska jag gå Barn & Fritid, kom först in på restaurang men ändrade mig under mitt sommarjobb på dagis och bestämde mig för att det var vad jag ville syssla med. Så grattis till mig, nu väntar tre kämpiga år på gymnasiet!
 

Today's


Mitt älskade döskalle linne från New Yorker (?) som jag är helt kär i, världsbäst är det! Sen bara mjukisar, bandana, klocka och halsband. Till detta tar jag min peach-färgade jacka från Monki och ett par Nike-skor. Skönt och snyggt!
 
 
Nu drar jag mig neråt stan för att möta upp några brudar och köpa present. Pusshej

Godmorgon överfulla dag


Ser ut som ett dräggmongo men vaknade faktiskt för 10min sen så ja, jag har rätt att se lite äcklig ut just nu!

Imorgon ska vi fira Pennie, så idag ska jag..
-Köpa present till Pennie med tjejerna
-Fixa en överaskning till Pennie med Lovisa, Adam och Elias
-Ha möte med gymnasiet kl. 4 (håll tummarna för mig darlings!)
-Fira förlovningsdag med Felix
 
Oh my gosh, blir trött bara jag tänker på allting jag måste hinna med. Ska börja med att äta frukost, hoppas mamma har köpt hem mina älskade frukter så jag kan äta min favvofrukost!

I used to be normal, until I met that idiot called my best friend♥


Vi har haft en riktig mysdag, skönt det i.o.m att jag är hyfsat sjuk. Nu har Felix precis skjutsat hem henne och kommit hit så vi ska mysa ner oss med glass och något bra att titta på. Natti!

Den stooora nyheten...

Existerar inte. Vi skulle bara pika dig lite Sandrisen. Now you know the feeling. Puss på dig snutt, vi saknar dig!
 
 

Jag och Pennie har en stoooooooooor nyhet

Kan inte skriva ut det än, berättar bara för dom absolut närmaste. Men snart kommer ni att få veta den stoooora nyheten, chocking.. ;)
 
 

Kom precis hem från stan


instagram@bellzur

Var nere och fixade lite med Pennie. Nu är vi hos mig och vetefan vad vi ska hitta på, något bus kmr vi väl alltid på haha! Eller så får vi ringa hit något mongo som kan underhålla oss hähä. Puss

Today's


Nu måste jag springa upp till bussen, puss!

Svaren på frågestunden. Gick tyvärr inte fixa video :(

 

 

*Hund/häst/katt?
älskar dom alla, men har katter så är väl tvungen o säga katt

*Vad är det absolut bästa med ditt liv?
personerna i det. Och att jag har ett övrigt bra liv, trots jobbiga saker

*Favoritfrukt?
MANGO!

*Hur skulle du beskriva dig själv med 3 ord?
Glad, galen, flummig

*1 bra och 1 dålig sak med dig själv?
En bra är väl att jag är ärlig och står upp för mig själv, en dålig är att jag är en levande humörsvängning

*Hur skulle du beskriva Felix med 3 ord?
Omtänksam, fin, speciell

*Hur ser din drömframtid ut?
Gå ut gymnasiet med hyffsade betyg, flytta till Afrika ett år och arbeta som volontär, få barn när jag är runt 25. Sen längtar jag efter att få inreda en lägenhet som jag vill.

*Favoritartist/band?
Eminem & Paramore är väl dom jag aldrig någonsin tröttnar på.

*Favoritfärg?
Grön, blå, rosa, svart, vit

*Om du fick välja på: snäll och blyg, eller romantisk och vild, vilket alternativ skulle du välja om det gällde din kille? 
Romantisk och vild helt klart, jag får väl tämja honom som en galen hundvalp.

Varför är du så bäst för?<3
Vissa föds så. Nej jag skoja, jag är inte bäst, haha.

Varför är du så söt? <3<3<3 vill vara dom dig!
Det kan jag tyvärr inte svara på i.o.m att jag inte delar den åsikten, men tack så mycket och vad du är gullig!

*Läser du min blogg? *Isf Vad tycker du om den? (Meija)
Jag har läst den lite då och då, tycker du är väldigt duktig på att skriva framförallt!

*Beskriv dig själv med 5 ord.
Jag.är.helt.jävla.galen..ibland. Det blev sex.

*Vad tycker du om mig? (Meija)
Jag känner dig inte, men jag tycker du är en himla söt och go tjej med talang för att skriva!

*Lust att ha ett länkbyte? (Meija)
Absolut, vi kör på det!

hur mycket väger du?
Det vet jag ärligt talat inte, jag har en pakt med mig själv att inte väga mig förän jag är nöjd med min kropp eftersom man ofta fixerar sig vid siffrorna. Gör så ni med!

träningstips?
Det största tipset är väl att ha en mål och hitta sin motivation. Mitt mål just nu är att vara nöjd med mig själv innan jag blir 18, svårt men jag kör på det. Motivationen hittade jag och Jennie i en ny tränare.. ;)

hur lång är du?
Vet inte exakt, men 163-165 cm

Tycker du om att bo i västervik eller skulle du vilja flytta där ifrån?
Både och. Det är en bra stad att växa upp i, en vacker stad, så jag skulle vilja att mina barn växte upp här. Men jag vill inte vara fast på ett ställe hela livet, jag är för sprallig och nyfiken för det.

Vad tycker du om mig?(Therese Nyström)
Jag känner dig inte, men jag tycker du är galet söt och verkar jättegullig.

Favorit godis?
Choklad. Eller geléhallon förresten, det är bäst.

Vilka ord använder du som är "typiskt" dig?
Satkorv! Mitt egetpåhittade perfekta ord som beskriver alla dåliga känslor.

vart vill du bo när du blir stor?
Det vet jag inte än, är en jäkla fri människa så vi får se vart jag hamnar.

hur många barn vill du ha?
2-3 stycken

varför började du blogga?
För jag tyckte det verkade kul och jag ville ha nånstans att samla mina tankar på.

kan du svara på frågorna i ett videoinlägg?
Det funkar tyvärr inte, har försökt :(

hur kom du på ditt bloggnamn?
Jennie kom på det åt mig, hon sa "för det finns inga raka kurvor, och ingen är som du"

fem bästa bloggarna?
Jag läser inga så många bloggar längre, skvallerblogg och några utav mina vänners, så det vetefan

bästa låten just nu?
Summer Paradise med Simple Plan, helt besatt!

värsta sommarplågan?
Flytta på dig och Den Svenska Björnstammen är alltid plågsamma.

livstips?
Det är nog bara att alltid vara sig själv oavsett vem som står brevid. Man mår bäst så.

bästa citatet?
Var ärlig mot dom äkta, skit i dom falska och klia där det kliar.

vad skulle du göra om du vaknade upp en morgon såg ut som en giraff, gick som en tupp, fes som en känguru, rapade som en kamel och pratade latin? det var några frågor från en stort fan.
HAHA jaa jag skulle väl njuta av att vara lång och kunna prata latin, ganska coolt ju!

Kan du några roliga vuxenlekar? alltså som man kan ha till tex femkamp?
Jag tycker alltid det är roligast när vuxna kör samma lekar som barnkalas, typ som vatten i stöveln och såna roliga lekar. Det blir så flummigt och kul!

kan vi åka till rumma någon dag? snälla gör svaren i en videblogg SMIIILE ♥ D
Ja Sabina, det kan vi göra :)

läser du fortfarande joakimlindqvists blogg? isf vad tycker du om den nu?
Nej inte längre, läser somsagt knappt några bloggar längre.

vad skulle du göra om du fick en miljon kr FÖR EN DAG!?
Jag skulle ta med min mamma utomlands och betala alla hennes räkningar/lån, sen skulle jag skänka det som blev över till välgörenhet.

2. göteborg/stockholm/annat?
Annat, Ekeby i Tystberga. Bästa platsen på jorden.

3. om du bara fick välja En sminkprodukt o ha resten av ditt liv villken skulle du välja?
Mascara, framhäva ögonen.

5. favvo skor/märke?
Skor och märke eller skomärke? Kör på första. Mina favoritskor är faktiskt mina löparskor, dom är fantastiskt underbara, jag älskar alla mina skor men går så bra i dom. Favoritmärke har jag inget.

6. favorit land?
Grekland. Var där en gång och blev förälskad, längtar tillbaka dagligen.

7. favorit djur?
Hund, katt

8. favorit outfit?
mjukisbyxor, löparskor, stort linne och en kofta. skönt är bäst

10. bästa händelsen i ditt liv?
Varje dag jag är vid liv är den bästa, jag är lyckligt lottad med både pojkvän, vänner och familj så jag är tacksam för varje dag jag får spendera med dom.

Vad heter du i mellannamn?
Linnéa.

Vad har du och dany för realtion, hur lärde ni känna varandra och hur läng har ni känt varandra osv?
Vi är som syskon. Vi lärde känna varandra i sjuan, alltså för ungefär fyra år sen. Vi stod båda och rökte på Ellen Key med några kompisar, så började vi prata. Efter det blev vi vänner och började umgås.

Hur mår du just nu?
Jag mår bra, är trött på all skit men jag mår bra.

Gillar du dans?
Jag kan inte dansa, men älskar det!

Gillar du kräftor, räkor och andra skaldjur?
Nej, äter ingenting ifrån havet, tycker det är vidrigt.

Favoritprogram? Inte serie som typ oth utan mer som bygglov.
Möjligtvis extreme homemakeover, det får mig att gråta varje gång.

Har du brutit något någon gång?
Nepp, aldrig. Fast har fått höra att det skulle varit lättare om jag gjort det flera gånger, haha.

Harvdu åkt ambulans?
Bara fått skjuts.

Hej, jag undrar vad du tycker om oss invandrare i Västervik, jag kom hit för snart 2 år sen och jag fick MVG i svenska b i somras.
Jag tycker precis samma om invandrare som om svenskar: är det en bra människa så är det, är det en idiot så är det. Dömer inte någon efter hudfärg eller etnicitet, men självklart blir jag glad när det gått så bra och någon kämpat för sin plats liksom. Grattis!

Vad har du för kamera? :) blir jätte fina bilder ju!
jag har en nikon D3100 och köpt till ett speciellt zoom-objektiv som jag faktiskt köpte utomlands men som är gudomligt.

vilken färg dominerar i din garderob?
ALLA!


Dude, let's play


Hej jag är en sjöjungfru.
 
Jag är så jäääävla pepp inför fredag, längtar efter att festa sönder med ett gäng underbart sköna människor och bara leva livet medan man kan! Gaaaah vill ha fredag nunununuNUUUU!!

Everyone comes, everyone goes.


Igår flyttade min älskade bror till Jönköping, känns sjukt. Ungefär fyra år har vi känt varandra, tjafsat men alltid hållit ihop. Dany du ska veta att du lämnar tomhet bakom dig, jag hoppas du får det bra och tar hand om dig ordentligt. Kommer inte släppa dig bara för du flyttar, som du sa; "Man glömmer aldrig någon man älskar, man har den i hjärtat." Det blir tomt utan dig, gör ingenting dumt och se till att höra av dig. Love you♥
 
 
 

InspirationTänkte tipsa för mina unika läsare om några bra sidor med döfräna kläder, grymt va?! 
Klicka er in på youtopia, colorez och talkingclothes genom att klickaorden!

ÅÅÅÅÅÅH JÄVLA VIDEOFYME


Har hållit på och spelat in videosvar på frågestunden, men filen blir hela tiden för stooor, får ryyyyyyck!!!
Nu ska jag dra iväg och träffa mina underbara bröder, var så himla länge sen nu. Så ska ringa Adam och dra iväg, härligt :)

ÅÅÅÅÅÅH JÄVLA VIDEOFYME


Har hållit på och spelat in videosvar på frågestunden, men filen blir hela tiden för stooor, får ryyyyyyck!!!
Nu ska jag dra iväg och träffa mina underbara bröder, var så himla länge sen nu. Så ska ringa Adam och dra iväg, härligt :)

Varit ute i stallet hela dagen


instagram@bellzur

 
Kom precis hem med Jennie. Nu ska vi äta lite tårta och sen ska vi bara ta det lugnt, är helt slut. Puss
 

Fick en ovälkommen gäst inatt

Hej kåmpiz läget??

Haha helt plötsligt när jag satt ute och rökte inatt så vrålar Felix "JÄVLAR VILKEN GRÄSHOPPA", så satt det en fet jävla vårtbitare där. Den var inte liten heller så jag flög ur stolen på en sekund haha!

Godmorgon fina loppbitare


Sitter här och äter frulle. Om lite mer än en timme drar jag mig till stallet med tjejerna, jag som är livrädd för hästar högre än mig själv har sagt att jag kan gå promenad med en ponny men jag sätter mig inte på en häst och så är det, haha. Men dom har ju även getter och kissemissungar så det ska bli jättemysigt att vara där och hjälpa till hela dagen, då mår man bra så det behöver vi allihopa!  
 
Ett minus är dock att jag har extrema kramper i magen och knäna är helt förstörda & hittar inte mina knäskydd. Skit också. Jaja jag överlever väl.

Nu kryper jag ner brevid min kärlek och kollar Hunger Games!


Mår som ett jävla as och vill bara spy men ja, trevligt liv. Godnatt

Kommer ihåg när jag inte gjorde annat än måla/rita..Saknar det, det var så mysigt. Kan typ inte rita längre, har inte målat på månader så man tappar väl mycket när man inte gör det I guess.. Har lite dåligt samvete att jag låtit bli så himla länge nu. Får väl försöka lära mig igen, börja om på ruta ett!

Inspiration


Vänskap.

Jag tänkte ta mig lite tid att skriva en text tillägnad fyra tjejer. Jennie Åkerström, Lovisa Lang, Sandra Sahpekidou och Annie Engström -mina bästa vänner i hela världen.
 
Jag har alltid velat stå på egna ben och klara mig själv, har aldrig velat ta emot hjälp eller velat acceptera att jag inte är så stark ensam. Jag vill inte gärna be om hjälp, men ibland kan man inte stå själv. Ibland behöver man en klippa att luta sig mot när stormen är alldeles för stark. Dessa fyra tjejer är mina klippor, mina ben när jag inte orkar stå, mitt syre när jag inte kan andas och mitt skratt när jag gråter. Det är dom jag har att tacka för att fortsätter kämpa varje dag, utan dom skulle jag inte orka en sekund.
 
Jag vill att ni ska veta hur jag verkligen känner för er, det är det minsta jag kan göra efter allting ni gör för mig. Ni är dom vackraste människor jag träffat, ni har dom finaste personligheter jag varit med om och ni är dom absolut bästa vänner en människa kan önska sig. När jag får en ångestattack och känner att nu ger jag upp, då tänker jag på er. Jag vill varken leva eller dö utan er, det fungerar inte. Så när jag sitter där med tabletter i handen så är det ni som får mig att kasta dom istället för att svälja dom, det är ni som får mig att inte skada mig, ni som får mig att tycka att livet faktiskt är värt att hålla fast i.
 
Jag kan aldrig tacka er tillräckligt för allting ni gör för mig varje dag bara genom att finnas, för mig är ni dom finaste personerna på hela jorden. Jag lovar att alltid stå vid era sidor oavsett vad, aldrig lämna er eller svika er. Jag lovar att alltid kämpa för eran skull. Jag lovar att vara med er till sista andetaget. Vänner är det viktigaste man har och ni är dom bästa. Ni är det viktigaste jag har i livet och utan er skulle luften gå ur mina lungor, mitt hjärta skulle stanna. Utan er är jag absolut ingenting, det menar jag verkligen, ni gör mig till den lyckliga person jag är idag. 
 
Tack för att ni finns i mitt liv, ni kan aldrig förstå hur mycket det betyder för mig. Jag älskar er av hela mitt hjärta.

 

HAHAH söt bild♥


HAHAH ibland lyckas jag bli sådär skitsnygg verkligen, bjuder på'n

Vi vakna för någon timma sedan och har chillat sedan dess, ätit pizza till frulle och grejer. Nu ska vi ut på en liten promenix sedan ska jag träffa Felix. Skönt att ha sina vänner när det är lite jobbigt!

ligger hemma hos pennie

Efter promenad,stall o pizza är det dags för film o mys. Godnatt älskade läsare!

Fått en usel nyhet, tur att jag har mina tjejer


Skitpissochhelvete. Men jag har iallafall mina älskade brudar vid min sida och sover tillsammans med dom hos Pennie inatt, tur det! Nu ska vi dra ut till ett stall och kolla lite, sen drar vi till Pennie och myser ner oss. Ni är verkligen bäst, klarar mig inte en dag utan er!

Kom precis hem så chillar lite


Vi ska spela spel eller något tills Lovisa kommer, då ska vi mysa och gå ut lite tror jag. Välte precis datan på min egen näsa, BRA JOBBAT, den kommer svullna upp som en jävla muffins, kuuul....

Fick finbesök!


Min underbart fina vän Anna kom förbi en stund och pratade lite, mys. Nu ska jag dra ner till stan för att fika med mammis&Nathalie så vi hörs senare, pussar

There's never a right time to say goodbye

And I know it's hard but I gotta do it
And it's killing me
Cause there's never a right time
 

Det gör bara ondare varje dag, jag vill ha min pappa här. Men du har aldrig funnits här och det borde jag vant mig vid efter 14 år, men smärtan försvinner inte. Saknaden svider som piss i såren, jag behöver dig ju..

Tips på en nyttig och galet god frukost

 
 

Godmorgooooon

 
Vakna för lite mer än en timme sen och är såhäääär jävla trött. Ska på fest ikväll men lär ju däcka vid nio haha..
Aja ska duscha såfort den är ledig, så äter frulle först I think. Puss på er 

Fråga och svar: Mobil
Svar: Jag har en Samsung Galaxy Ace, såhär ser den ut:
 

Killar är som reaplagg; bland tio dåliga finns det alltid minst en bra.

Vi tjejer är väldigt fördomsfulla, visst är vi? Vi haren dålig pojkvän, och då menar jag inte en som inte masserar dina fötter så fort du ber om det utan jag menar verkligen en dålig pojkvän, och plötsligt är hela världens killar värdelösa, hjärtlösa och allmänt lösa. Plötsligt är alla killar svin, alla killar är otrogna, alla killar ser tjejer som objekt och alla killar är elaka mot tjejer. 
 
Det finns killar som skulle dö för att få vara med just dig, som tänker på dig varje kväll, drömmer om dig varje natt, längtar efter att få vara i din närhet. Och medan du försöker vinna uppmärksamhet från killen som inte ser dig, försöker någon stackare vinna din uppmärksamhet men du är för upptagen för att se honom. Vi jagar dom som jagar någon annan, blir jagade av dom vi inte ser.

Jag har varit där ni är
, sagt att alla killar är svin. Sagt att jag hatar killar, att jag önskar att jag var homosexuell. Skrikit ut hur äckligt vidriga killar är och hur jag önskar att de inte fanns. Jag har blivit behandlad illa. Jag har blivit slagen när jag gråtit, jag har blivit psykiskt misshandlad. Jag har blivit utnyttjad, sviken, sårad. Jag har varit osynlig för den enda person jag önskade kunde se mig. Och jag slutade tro, hoppet dog ut fullständigt. Jag var övertygad om att bra killar fanns bara i filmer, jag grät mig genom varje kärleksfilm med tanken att helvete, varför finns det inga såna killar på riktigt? Samtidigt någon annanstans vet jag nu att det fanns killar som då skulle dödat för att ligga där brevid mig, men jag kunde inte se dom. Jag gjorde som dom flesta tyvärr gör och satte dom fina killarna i vän-zoonen, där jag placerat dom innan jag ens gett dom en chans.
 
Mycket förstörde min pappa för mig när det kommer till killar. Han lärde mig att killar alltid sviker och sårar, att man aldrig ska lita på en kille och att dom är otrogna. För det var sån han var och det fastnar liksom oavsett om jag vill det eller inte. Han skadade mig för livet och jag kan ingenting annat göra än att sakta men säkert försöka arbeta bort skadorna. 
 
När jag väl hade bestämt mig för att aldrig mer bli kär och aldrig mer lita på en kille så träffade jag Felix. Han sa fina saker om att kärlek var det starkaste och det mest speciella som fanns, men jag hade hört dom orden tidigare och ville inte gå på det en gång till. Han fick ett helvete innan jag började öppna mig och lita på honom, innan jag släppte in honom. Jag testade honom konstant, varje dag var en kamp. Men Felix är den första kille jag verkligenverkligen släppt in och tillåtit se mig precis som jag är, med alla sidor. Han är också den första som fått mig att gråta utav lycka, den första kille som någonsin fått trösta mig och det första kille som verkligen fått mig att må bra. Än idag, efter 20 månader tillsammans, kan jag testa honom utan att jag tänker på det. Jag anklagar honom för att vara otrogen även om jag vet att han aldrig skulle göra så mot mig, jag anklagar honom för att inte älska mig och en massa andra saker. Jag är fortfarande rädd.
 
Det jag vill komma till är att alla killar är inte svin, även om ni inte tror på mig så är dom inte det. Det finns många killar som bara är ute efter sex, men det finns även tjejer som är så. Det är som att en indie skulle mörda någon och vi skulle skrika mördare efter varenda indie som gick förbi, hör ni hur sjukt det låter? Det finns killar som vill leva med er, dela allting och som kommer kämpa varje dag för att få er att le.
Ni måste bara låta dom finnas.
 

Shopping


Jackan, den persikofärgade (den har färgen på sista bilden, inte som på första, skitljus i rummet), är jag helt kär i. Har en likadan svart som var kärlek vid första ögonkastet, så denna blev likadan och självklart fick det följa med mig hem. Om ni undrar varför jag köpt två likadana klockor så köpte jag först den med svart till mig själv, sedan blev Felix totalkär i den, satt och prova den hela tiden osv, så gick och köpte en till honom också. Snäll jag är ibland ju? Är inte så elak som jag verkar, hähä.


Nu ska jag skriva en liten text om en grej jag brukar tänka på, så stay tuned darlings!

Hissar & dissar- Shopping. Finns det något man blir gladare av? Tänkte på det idag när vi var och shoppade, och när vi var i Stockholm och shoppade..och Kalmar. Man blir så glad när man hittar ett snyggt plagg på rea'n och är lyckligt kär i den där tröjan man köpte. Shopping borde vara en aktivitet på behandlingshem, man blir glad!
 
- Mobilspel. Såfort man har tråkigt så finns dom där och räddar ens dag, säg någon som inte spelar på sin mobil liksom? Bästa som finns när man är uttråkad eller sitter på toan.
 
- Solglasögon. Jag älskar solbrillor, har säkert 20-30 par. Love it.
 
- Köpa saker till andra. Dom blir glada, man blir glad. Glädje helt enkelt.
 
 
 
 


- OS. 
Nu kommer väl alla dessa sportgalningar rasa över mig och mordhota mig, men fyfan vad jag hatar OS. Det är överallt, sänds på TV konstant och folk verkar tycka det är universums viktigaste sak. Sug.
 
- Folk som tar allting på fel sätt. Minsta lilla åsikt man har så ska det vridas och vändas på sanningen. Säger man "jag tycker tomat är gott" så kan man ge sig fan på att någon snart sprider rykten om att man stoppar tomater mellan benen. 
 
-Tutt-hatare. Enda sen jag började blogga har folk varit som tokiga över mina tuttar,klagat på att dom "syns". JA FÖRLÅT ATT DOM FINNS DÅ?! Kan ju förfan inte jag rå för, eller hur? Köp en stress-tutte på Teknik Magasinet så får ni något att klämma på ni också.
 
-Nitar på skor. Det.är.fult. Ser ut som om man ska ut och arbeta som seriemördare eller något.

Linköping, done


fiiiin dubbelhaka, hehehe <33333

Inte shoppat så mycket, men lite grann iallafall, visar senare. Nu har vi kommit till mig och ska ladda hem en fiml att glo på. Puss

Nu drar jag neråt stationen


Ska mötas där om fem min, så ska vi köpa biljetter och åka till Linköping för mys och shopping. Killarna ska skejta, vi brudar ska shoppa. Spår en skitbra dag!

Mitt hjärta♥

Ser ut som en idiot på bilden men för övrigt var den ganska mysig, right?

Jag kommer inte svara på frågorna idag, har ingen cam på min data och mamma använder sin just nu så det går inte riktigt ihop sig där. Måste sova tidigt för ska upp tidigt och åka till Linköping för lite shopping imorgon, så godnatt alla fina läsare!

Drar till stan en sväng


Hållit på och spelat in till dedär, men de blir tamejfan aldrig bra så tar det imorgon eller ikväll istället. Så har duschat och fixat mig och ska dra med mig Felix ner till stan för lite shopping och mys!

20 månader av kärlek


När jag först träffade dig trodde jag aldrig att jag skulle få dig, när jag fick dig till min trodde jag aldrig att det skulle hålla länge. Jag vågade inte sätta förväntningarna speciellt högt. Men du är så fantastisk, och här står jag 20 månader senare -lyckligast på jorden. Du är värd allt för mig, du är så himla bra. Vi har våra bråk, när man tror att vi slutat kämpa. Men vi slutar aldrig, vi ger aldrig upp, vi fortsätter även när benen viker sig. Jag älskar dig för den personen du är när du är med mig, för sättet du ser på mig -som om ingen annan fanns. Jag älskar hur du lägger dina armar om mig, hur du kan få mig att känna mig speciell och jag älskar dig för alla dagar du väljer att vara min. Det är som mamma alltid säger "håll hårt i honom, det finns ingen bättre kille, han är världens bästa". Jag vet inte vad jag skulle vara utan dig nu, har man en gång fått lyckan vill man hålla fast vid det förevigt. All kärlek till dig min fina.

Sitter och svarar på era frågor


Tänkte försöka få in det i ett videoinlägg, men jag hatar video känns så fånigt att prata med sig själv HAHA.Men jaja, vad gör jag inte för eran skull mina älskade?

Hemkommen och mår så jävla bra

Är med två av mina absoluta favoriter, vi har bakat och myst hela eftermiddagen/kvällen. Nu ska vi dra oss utåt och möta upp några fler fina människor. 

Har inga bilder så ni får en bild jag tog på min kåmpiz på Skansen igår;

det går frtf inte mmsa in till bloggen

Vaknade vid sju utav värmen. Igår var vi på stan o sen på skansen,jättemysigt! Nu har jag hunnit duscha o fixa mig o väntar på att alla ska vakna så jag kan få äta,hungrar ihjäl. Idag ska vi åka hem vilket är synd för jag hade velat se Prideparaden. Puss

RSS 2.0