MÖHIPPA 2024


2024-06-28 @ 10:44:52
För några veckor sedan blev jag rejält överraskad utav de bästa människor jag vet. Jag var inställd på en tripp till Kalmar med Lizzie som sa att vi bara skulle lämna av en väska hennes jobbarkompis hade glömt först. När vi klev ur bilen hörde jag tjoande och min första tanke var "jäklar de där studenterna måste kört sedan igår, de vet hur man festar". När de kom närmare insåg jag att det inte alls var ett gäng studenter, utan mina godingar som överraskade. Sedan följde en hel dag/kväll jag aldrig kommer glömma; jag minns inte sist jag skrattade så mycket, kände mig så omtyckt eller hade så himla roligt. Var och en utav dessa tjejer kan jag stolt kalla mina närmaste, och jag är så obeskrivligt tacksam för allt de gör och är. Vilken perfekt möhippa♥

Jag var fullt upptagen med att ha världens bästa dag, så jag tog inte en enda bild (det har väl aldrig hänt förut?!), så alla bilder är snodda från mina kära vänner!

 


eagle on the hunt


2024-06-26 @ 11:39:40
För några veckor sedan fick vi bevittna en hungrig havsörn som febrilt kämpade för att få tag i en gåsunge. Några dagar tidigare såg vi den lyckas, trots gäss och måsars försök att beskydda ungarna (detta har jag också bild på, men har inte hunnit gå igenom dessa bilder ännu). Men denna gång jagades örnen utav en envis kråka som vägrade ge upp, och efter en längre stunds försök fick örnen till slut ge upp kampen och hungrig segla iväg. Jag tycker att det är så häftigt att fåglar såsom kråkor, måsar, trutar, gäss och änder, som normalt sett inte direkt färdas i gemensam flock, alltid går ihop för att skydda varandra från en gemensam fiende. Jag har sett dessa fåglar bokstavligen slåss om mat, men sluta samman så fort örnen kommer. Är inte det häftigt?

Personligen så älskar jag dessa bilder, och skulle till och med gå så långt att säga att vissa har blivit några utav mina absoluta favoriter genom tiderna, en speciellt (den med kråkan under örnen). Trots motljus och snabba vändningar så tycker jag att bilderna blev jäkligt häftiga och jag är väldigt nöjd med dem.

Detta är en utav många anledningar till att jag älskar att bo där jag bor; Närheten till naturen, att konstant omges utav vilda djur och få bevittna deras naturliga beteenden. Det är ett sant privilegium.


Denna bild syftade jag på. Jag älskar den.Att spara eller dela vidare bilderna utav tillåtelse samt hänvisning till mig är brottsligt. Jag har tidigare varit med om olovlig användning utav bilder och vill bara klargöra att det inte är varken ok eller lagligt. Användning kan vara ok om rätt källanvisning klargörs och hänvisas med namn samt länk. Allt annat är stöld.


Grönt veckoslut 2024


2024-06-26 @ 09:53:12
 

Ett stort gäng bilder från när familjen besökte Grönt Veckoslut i maj. En mysig och härlig dag i värmen!♥


P.g.a att jag inte varit så pigg ligger jag efter med alla bilder jag tagit senaste tiden, men försöker nu komma ikapp, så förvänta er mycket bilder haha! Jag har mått lite bättre senaste...veckan? Men är fortfarande väldigt orkeslös både fysiskt och mentalt, och känner av både utmattning och värden. Men som ni vet är jag kroniskt positiv och föredrar att fokusera på allt som går bra. Häromdagen gick vi en promenad på 2,5km följt utav 5km jogg, vilket är första gången på över ett år -och jag var lycklig och tacksam att kroppen orkade. Varje vinst noteras och denna var fantastisk.