En vanlig minut med izabelle & Jennie


2011-08-31 @ 20:54:52

HAHAHAH jag ser/låter så jäkla seriös, fysatan.

Nu drar jag till min pojke och spenderar natten där, dålig uppdatering väntar under dagen imorgon. Ursäktar mig redan nu för det. Men kom ihåg att ni är världens bästa läsare, pussar!


Lemurer, skansen 20 augusti -visst är dom för söta?!


2011-08-31 @ 16:39:22

Kom på att jag glömt visa en massa bilder från när jag var på Skansen, så här fick ni några av dom absolut sötaste på lemurerna. Närgångna var dom också, allihopa kom och satte sig runt mig & Felix, hoppade över oss och höll på. Supergulligt!


Nu ska jag spela lite Angry Birds, äntligen hittat så jag kunnat ladda hem hela spelet på datan (utan att det är kinesiska, jag är inte så bra på det språket tyvärr). Så nu ska jag nörda sönder ;)


HAHAHHAHA ååh exiztenz förevigt ♥


2011-08-31 @ 13:36:32


HAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHhttp://existenz.se/out.php?id=39082 <-
"Yes, I'm a robot. Togheter we are robots."
"I'm not a robot. I'm a unicorn!"
Där förlorade jag all makt att andas, något av det roligaste jag sett.Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför


2011-08-31 @ 13:13:28
Jag vet faktiskt inte, skulle inte vilja ha något annat liv. Klart det finns saker som man önskar att man kunde ändra, men jag älskar mitt liv! Men om jag tvunget skulle buta liv med någon skulle jag välja en fågel, om man får det? Fysatan så underbart att kunna flyga.


Dag 18 - Planer / drömmar / mål du har

Första målet är att klara av skolan ordentligt.
Längre in i framtiden vill jag;
- Ha ett jobb jag trivs med
- Tjäna helt okej med pengar
- Arbeta som volontär i Afrika ett tag
- Skaffa egna underbara barn
Och till slut vill jag dö lycklig med tanken att jag gjort något bra av mitt liv!


Dag 19 - smeknamn du har, varför har du dem
Vanligaste är väl Bella och Bellis. Bella är ganska självklart eftersom jag heter Izabelle, Bellis har Jennie farmor& Jennies pappa kallat mig så länge jag kan minnas. Sen tog Jennie efter det och nu får jag höra det rätt ofta haha.
Sen har vi ju dom lite konstigare namnen, bl.a så kallade Jennies&Amandas pappor mig för Bella Baklyse hahah. Har också fått höra issa, izabelle karamell, porris, baas, bellsi, baslo och en jäkla massa annat sjukt. Snygga namn ju?


And I was like baby baby baby


2011-08-31 @ 12:21:56

Den sista är inte färdig än, ska rita färdigt den snart. Vet dock inte vart jag ska göra av alla teckningar, tappat bort min ritpärm där jag brukar sätta alla. Får väl leta eller något sånt skoj.


Uppdaterat dåligt för sovit hos Felix


2011-08-30 @ 22:54:26
Tillbringat dagen med bästaste Jennie, drog till Hult & Felix på kvällen. Mycket snack och kul :)
Är hemma med Felix nu, ska kolla film eller något tror jag, bara mysa :* Godnatt!


Frågor&svar


2011-08-30 @ 17:06:01


Svar;
Jag slutade för ett tag sen, eller jag kämpade som ett as. Det var verkligen ett helvete, kände mig som världens psykgalning haha! Klarade det ett tag, men sen gick det åt helvete (ihop med en del annat). Så jag röker, vilket jag skäms över. Kommer aldrig någonsin uppmana någon till att börja röka, gör allllldrig det, det är ett rent helvete när man väl är fast.

Nej jag är inte gravid, men jag var. Jag gjorde abort i slutet på maj. Kramar till båda två!


Frågor & svar


2011-08-29 @ 19:24:26


Svar; Oj, tack så mycket! :) Jag tycker inte jag har större bröst än någon annan haha, men jag vet ju inte hah. Ärligt talat...jag tänker inte alls på vad jag äter. Jag äter det jag är sugen på, även om det blir skräpmat två dagar i rad så bryr jag mig inte, jag äter bara sånt jag tycker är gott. Är även en riktig gottegris så har svårt att hålla mig ifrån godis och sånt. Nu har jag inte tränat alls på ett bra tag, har haft ett flertal anledningar till det, men jag ska börja igen. Angående brösten så hade jag ungefär C-kupa förut, men när jag blev gravid växte dom superfort upp till DD-kupa. Har blivit tillsagt att dom ska gå neråt igen men dom fortsätter växa. Rekommenderar definitivt inte att bli gravid, det var ett helvete! Det jag rekommenderar mest är att träna som du orkar, ät det du är sugen på och se på dig själv med en nöjd blick :) Kram.Svar;
Nejnej absolut inte, jag dricker i stort sett aldrig och när jag väl gör det så blir det inte mycket. Ja, det gör hon. Kram :)


For all the joy you brought to my life, for all the wrong that you made right


2011-08-29 @ 19:11:41

I'm grateful for each day you give me
Maybe I don't know that much
But I know this much is true
I'm blessed because I am loved by you


Felix kom till mig efter skolan, vi har ätit mat och tagit det lugnt mest. Nu ska vi till han och äta, fysatan kommer spricka haha, pussar!


Det finns dom som har det värre än du själv


2011-08-29 @ 15:18:49

Du vaknar på morgonen och oroar dig för att ditt hår ska se dåligt ut eller vad du ska ha på dig, medan andra barn vaknar varje morgon och undrar om dom kommer få någon mat idag eller om dom ens kommer leva imorgon. Du gnäller för den äckliga maten dina föräldrar lagat till dig, medan andra barn skulle gråta av lycka för att ens få mat dagligen. Ja, det finns barn som säljs och utnyttjas av rika gubbar. Det finns barn som svälter ihjäl eller dör av sjukdomar vi i Sverige inte ens behöver oroa oss för. Det finns barn som dricker smutsigt vatten och som tvingas delta i krig. Tusentals barn drömmer om det liv du gnäller på.

Istället för att köpa en tröja för 249krnor, när du redan har 200stycken, så kan du gå in på Unicef.se och ge dom där 249kronorna till barn som behöver dom bättre. För dig är några kronor ingenting, men för dom är dina pengar värda allt. Dom får vaccineras, dom får mat, gå i skolan och dom får tryggare väg till och från skolan. Dom får en framtid.


Visst är hon fin? :')


2011-08-29 @ 12:00:53

Trötta underbara fina älskade kissen hihi!

Sitter just nu och kollar på Freaky Friday, kan heeela filmen utantill men den är så galet bra. Dessutom är både Lindsay Lohan och Chad Michael Murray så jäkla grymma och snygga ju!


Snuttegull ♥


2011-08-28 @ 22:18:38

Jag, Jennie & Viktor gick till berget och fotade Samzon lite förut. Han är helt klart världens finaste vovve, bara kolla på han?!?!

Sleeptime, godnatt :)


Min älskade mammis är lite efter ibland...


2011-08-28 @ 17:28:47

Detta skulle jag fått i julklapp egentligen, men mamma hade glömt bort det på sitt "hemliga present-ställe" haha! Så jaa, bättre 8månader senare än aldrig..? ;)

Nu har vi fixat oss och käkat, Jennie Viktor & Sammiiiis har precis kommit hit. Är så jäkla seg alltså.


Svar på tal & fråga&svar


2011-08-28 @ 12:47:45


Svar;

Skriv namn så jag kan svara direkt till dig som tar åt dig av ordet "negerboll", istället för att alla andra ska behöva läsa allt detta. Om du anser detta så pass viktigt att du vill ha en förklaring så får du gärna höra av dig via mail. Jag disskuterar gärna saker med dig enskilt :)
Och jag måste tillägga: Att jag använder ordet negerboll har absolut ingenting med rasism att göra, ogillar jag människor gör jag det pga personlighet, inte pga "ras". Precis som utländska inte menar mig något illa när ni säger att ni tycker vitlök är äckligt. Jag sorterar inte människor i kategorier som turkar, araber, svenskar, norska, isländska, muslimer osv. Jag "sorterar" människor i kategorier som vänner, ovänner och familj.

Hör av dig på iizabellethorner@hotmail.com om det finns något du vill prata om, jag lovar att svara dig :)
Svar;
Den har jag fått av Felix och den är köpt på Gina Tricot. Kolla där bland smyckena så hittar du den nog! :)


Bilder från igår


2011-08-28 @ 12:14:28

Hannes och Rasmus kom också lite senare, blev en superbra kväll med alla dom bästa!


Nu ösregnar det ute och min ögonsten har precis vaknat (jag har bara varit vaken i 2½ timme och fått sitta&glo på Disney Channel helt själv hähä). Sen ska hela gänget samlas och bara kolla film och ta det lugnt, mysigt :)