dddooonnneee


2012-06-30 @ 14:09:59

Hunnit med mycket än så länge idag känner jag. PW med Pennie, träffa AnnaBanana en stund, blitt brownie, duscha osv. Nu ska jag käka lite sen drar vi och träffar resten av dom fina!


Today's


2012-06-30 @ 09:18:03

Sweetlinne - Hollywood || Jeansshorts - gjort själv

Alltid jag som inte kan sova när jag är ledig, vaknade vid 8 och kunde verkligen inte somna om. Ska träna och sola, sedan träffa fina vänner. Men funderar på att ta en PW istället för gymmet, borde ju passa på när det är så bra väder liksom. Jaja tråkig jag är, nu ska jag göra thaisoppa och toast.


Godnatt


2012-06-29 @ 22:36:10
Dålig bloggning idag för inte mått så bra och är dödstrött så ska krypa ner brevid min grodlort och sova lite, puss


Sitter o chillar lite i det fina vädret


2012-06-29 @ 07:51:26

Igår blev en bra kväll med härligt gäng hemma hos AnnaBanana. Nu ska jag jobba, sen i eftermiddag ska jag följa med på middag hos Felix farmor. Sen är det bara en vecka jobb och sen har jag äntligen sommarlov!


Snabb lunch, nu mer jobbbbb


2012-06-28 @ 11:55:02

Slavarbete är vad det är, seriously. Hejdå


Perfekta-Par-Syndromet


2012-06-28 @ 07:42:10
Finns lycka verkligen, eller vill vi så gärna att det ska finnas att vi ibland inbillar oss att vi känner det, och när vi sedan inte känner det så övertygar vi oss själva om att vi är olyckliga? Eller är det helt enkelt så att vi är mer eller mindre glada men att någon var tvungen att vara värst o kom på ordet lycka? Hur vet man om man är lycklig eller bara väldigt glad, finns det ens någon skillnad? Måste hela livet vara perfekt för att man ska kunna kalla sig lycklig?

Jag läste en tidning för någon månad sen, där det stod om exakt det jag (och väldigt många jag känner) lider av: "Perfekta-Par-Syndromet".

Det innebär alltså att man inbillar sig att alla andras förhållanden är som i kärleksfilmer och ens eget är skit. När jag är ute och ser några som håller hand, skrattar, pussas och det bara lyser om dom -då blir jag avundsjuk. Jag tänker "varför kan inte mitt förhållande vara sådär kittlande underbart hela tiden?". Sedan ser man i tidningar och på TV om alla kändispar som köpt nya fantastiska sagoslott, fått söta ungar och har ett enormt leende på varenda bild. Läser bloggar och ser alla som skriver om hur perfekt deras förhållanden är och hur mycket dom älskar varandra. Facebook är översvämmat av bilder på lyckliga par. Det jag inte tänker på är att andra troligtvis ser likadant på mitt förhållande. Inte mina bloggläsare såklart, ni vet ju sanningen, jag är en av dom få bloggare som faktiskt vågar stå för att mitt liv är en röra och även mitt kärleksliv.

Men när jag och Felix går ute så håller vi om varandra, vi får varandra att skratta, vi pussas och kramas. Vi kan stå i en folkmassa och bara le mot varandra. Vi sitter inlindade i varandras armar på bänkar och hittar på mysiga saker. Vi har hundratals bilder på oss där vi ser ut som ett verkligt sago-par och vi kan sitta någonstans och bara prata i evigheter. Precis som alla de paren jag avundas. Men man vet ju inte vad som händer bakom stängda dörrar. Jag menar visst, jag kan inte hålla inne känslor och det vet alla som känner mig, är jag arg så skiter jag i vem som hör. Men våra riktiga bråk sker bakom stängda dörrar, där ingen ser på. Hade jag inte varit öppen och berättat om det så hade ingen vetat det, då hade de flesta trott att vi var perfekta.

Och alla dessa nykära par som inte kan släppa varandra ens för en sekund anser många vara irriterande, men jag tycker dom är gulliga. Jag är både avundsjuk och inte. Dom har det mysigt och i början bråkar man aldrig, det är bara gulli-gull jämt och ständigt. Men det är inte förän senare man känner varandra på riktigt. Början är en saga och man är kär i sin prins, när man sedan kommer längre in i förhållandet upptäcker man om man faktiskt älskar prinsen bakom den nykära ytan eller om man fått en kort crush på en groda. Det är därför många förhållanden spricker efter 2-4månader, när dom nykära känslorna tar slut.

"Det blir aldrig som dom två första månaderna" sägs det, och det stämmer fullständigt vilket jag tycker är ganska skönt. Dom första månaderna var jag osäker, litade inte på Felix och träffade nästan aldrig mina vänner. Nu träffar jag mina vänner hela tiden men hinner fortfarande med Felix. Jag spenderar varje natt brevid honom och han är min bästa vän, jag litar på honom till hundra procent och vet att han alltid kommer finnas där för mig. Självklart är jag alltid rädd att förlora honom, det är som dom säger i O.C; "När man inte har personen kan man ge allt för jaktens skull, men när man sedan har den man älskar är man skräckslagen. Då har man någonting att förlora."
 


Godmorgon snyggingar


2012-06-28 @ 07:23:36
Jag är dödstrött, och då menar jag verkligen att jag kommer falla ihop vilken sekund som helst. Orkar inte göra mig i ordning tror jag, så ska käka något och sedan dra och jobba. Längtar tills semestern börjar på riktigt, fyfan vad jag ska sova och va ute hela jävla nätterna.


Och därför vill jag sjungaaa att bruna ben är braaa


2012-06-27 @ 20:02:35

Sovit ett par timmar och nu ska jag ladda hem något roligt spel, eller så ska jag gå ut. Får se. Pusshejdå


För jag vill att verkligheten bränns
Jag vill känna hur det känns att stå stadigt när stormen tar fart


2012-06-27 @ 07:58:23Nu drar jag och jobbar ett par timmar, ska tydligen byta avdelning idag, vill inteeeeeeeeeee.....skitfan.
 
 


Myser lite med mina girls


2012-06-26 @ 17:17:19

Nu ska vi ut och göra någonting intressant..typ. Puss och hej leverpastej


Trött, ont..trött


2012-06-26 @ 07:41:28

Min mage har bråkat sen igårkväll med kramper utav bara fan, och de har inte gått över ännu. Kommer snart skära ut hela magen, åååh. Dessutom tror jag att det skulle göra mindre ont att hugga av lilltån som för tillfället är helt sär och gör skitont. Dåligt humör, TJA


Några fler bilder ifrån stugan


2012-06-25 @ 21:03:22Jag och Felix höll på och fulade oss lite, så råkar han sparka mig svinhårt på lilltån så jag bara faller ihop och skriker som en jävla kulting. Kan inte röra skiten och det bara bränner i hela foten, vi ska kolla lite o blir det inte bättre ska vi åka till akuten. Ska ta mig fan flytta dit, är ju där så förbannat ofta ändå. Och roligt att jobba på dagis med det imorgon, skitkul verkligen.
 
Nu är Felix&mammis iväg och köper lite gott som plåster på såren, så ska ladda hem någon mysig film att se, allt för att försöka tänka på annat.


Ja tack.


2012-06-25 @ 18:13:50


Slutat jobba, nu drar jag och solar lite!


2012-06-25 @ 15:01:12
Är vit som ett lik så tänkte att jag iallafall ska få se lite levande ut..hähä. När jag kommer hem ska jag bada med baby och bara mysa nu när regnet öst ner hela dagen.


Hemma en snabbis och käkar lite


2012-06-25 @ 12:09:35
Nu måste jag skynda mig tillbaka, puss på er