Bulgursallad & quorn i sweet chili


2023-04-20 @ 10:06:50

Denna bulgursallad har snabbt blivit en favorit här hemma; Jag fyller en 2L låda och så har vi den i kylen och äter antingen som sidosallad, eller som tillbehör. Ibland går vi och tar några skedar bara för att vi är sugna, haha. Den är enkel, snabblagad, god och räcker länge. Dessutom är bulguren ett bättre alternativ till ris och pasta -jag säger inte att det är supernyttigt, men definitivt bättre (och godare).

Längre ner i detta inlägg kommer jag även visa receptet på quorn i sweet chili -den är inte speciellt nyttig då såsen är söt, men farligt god och perfekt som tillbehör till salladen.


 
 
Så enkelt var det!


 
 
Visst är det simpelt? Och jag kan garantera att dessa två recept tillsammans är beroendeframkallande, såå himla goda och snabba att göra!
 
 


colors of the sunset


2023-04-08 @ 09:15:57

Jag älskar solnedgångar; så mycket olika färger som ändras minut för minut, som en ny himmel varje gång man vänder sig om. Så himla vackert.I torsdags var det begravning för min fina styvmorfar; en tung dag, men samtidigt väldigt, väldigt fin.
Igår var det påskmat hos mamma, sedan bak och soffhäng hos Carro & Emil.
Idag fyller min älskade systerdotter 4 år, så jag håller på att göra mig i ordning för att åka ditt på kalas. 
Mycket som händer dessa dagar, många känslor som far runt, men det är mycket familjetid och det känns fint.♥


fjäderlätt


2023-04-03 @ 12:43:45

 Video: Ögonblicken jag kämpar för.


2023-04-03 @ 12:27:57


Mars har varit en väldigt tuff månad för mig; panikångesten gjorde sig väl påmind och har satt min hjärna i snurr. Jag tror faktiskt aldrig jag mått såhär dåligt, och med tanke på all psykisk ohälsa jag har i bagaget så säger det en del. Ingen förstår nog riktigt hur illa det faktiskt varit då jag inte gärna pratar om det med någon annan än min psykolog, men jag är ärligt talat förvånad över att jag står här nu. När livet är såhär tungt försöker jag alltid se och komma ihåg de fina sakerna i livet, och därför gjorde jag denna video med korta klipp; Detta är ögonblicken som gjort att jag orkat; De små stunderna som är de största i världen. Detta är en påminnelse till mig själv att allt inte är svart eller vitt. För någon annan är denna video inget speciellt, men för mig är den allt. Detta är mina skäl att leva.