Helluuuuuuuuuuuuuu


2014-01-31 @ 16:12:40
Sitter och väntar på att mammis ska komma hem så ska vi åka och handla lite till ikväll.
Slipper sitta själv trots allt, min syster och hennes pojkvän kommer hit och gör mig sällskap! :)
 


Så.jävla.uttråkad.


2014-01-31 @ 14:59:35
Snart kommer jag börja gråta alltså, för så jävla tråkigt har jag nu. 
Sitter bara o glor. Oså ska jag vara ensam hela kvällen, 
alla mördare är välkomna att skjuta mig 
i huvudet, tack på förhand. Mvh Isabelle.


Skönsång hos Bella


2014-01-31 @ 13:26:23

Hade "lite" tråkigt..hehhhhe.Uttråkad


2014-01-31 @ 12:29:45
Blev ännu en dag hemma då magkatarren verkligen inte vill ge 
med sig utan fortsätter tortera mig dygnet runt. 
Idag och ikväll ska jag inte göra ett piss, ligga ensam hemma 
och dö av tristess typ. Så om någon vill komma förbi och göra mig 
sällskap är ni mer än välkomna haha! Puss


Nu kryper jag ner bredvid min prins!


2014-01-30 @ 19:57:23Fråga och svar: Hur gör man för att må bra?


2014-01-30 @ 15:13:17
Hur gör du för att må bra? Hur gör du för att övervinna alla hemska tankar? Jag har jobbiga tankar varje dag och jag orkar typ inte kämpa emot dom längre, jag orkar inget längre, ligger bara i sängen och stirrar eller gråter. Mina föräldrar blir nästan arga på mig för att jag är såhär, dom fattar inte att jag mår dåilgt, dom säger bara att jag behöver hjälp men dom gör lixom inget för å hjälpa mig utan bara skäller på mig hela tiden och åå jag orkar inte.. förlåt att jag skriver allt detta till dig men jag vene vem annars jag ska prata med, du behöver inte svara om du inte vill såkalrt...

Svar:
Hej fina du! Självklart vill jag svara, jag anser att kommentarer som din är dom absolut viktigaste att svara på, jag har ju trots allt bloggen främst för att jag så gärna vill kunna hjälpa andra som går igenom samma saker som jag själv gjort/gör! Och jag blir smickrad av att du väljer att skriva till just mig för att be om hjälp.

Här kommer ett långt svar, så ni som inte är intresserade av det kan bara scrolla förbi.
Jag kan sätta mig in i det du säger, jag har också varit där. Dagarna då man bara ligger i sängen och man har så mycket man vill säga men inga ord kommer ut så istället ligger man tyst och låter dom hemska tankarna styra en. Jag har inte helt kommit ifrån dom jobbiga tankarna, dom finns fortfarande där och spökar ibland, men jag har lärt mig att hantera dom på ett helt annat sätt än tidigare och jag låter dom inte styra mig. Man kan väl säga att jag tagit kontrollen över mitt eget huvud, jag låter inte demonerna tala om för mig vad jag ska göra längre.

Första steget är att acceptera att man mår som man gör och förstå att det inte är något fel med att må dåligt, det är ingenting man kan rå för. Nästa steg är att ta reda på vad det är som tynger en, är det något som har hänt eller mår du bara dåligt utan anledning? Därefter kan du försöka ta tag i problemen och prata med någon du känner förtroende för, det kan vara en vän, en psykolog, en släkting eller någon helt annan. Det viktigaste är bara att du litar på den tillräckligt mycket för att kunna prata ut om det som gör dig ledsen. Sedan är det väldigt viktigt att folk i din omgivning har förståelse för att du faktiskt inte mår bra, att dom inte tvingar ur dig någonting utan bara kramar om dig när du är ledsen och visar att dom bryr sig. Det är först då du kan få bearbeta din sorg och ta steget mot ett bättre mående. Det du också måste inse är att du är så jävla stark, för det är du. Du gråter, du mår skit rent ut sagt, men du står fortfarande här idag. Lär dig att använda styrkan till din fördel istället för att använda den till att trycka ner dig själv. 

Jag känner inte dina föräldrar, så jag kan inte säga så mycket om deras beteende egentligen, men jag kan prata utifrån egna erfarenheter. När jag var yngre och mådde sådär riktigt skit, då kunde ibland mina föräldrar bli lite arga på mig. Inte för att dom egentligen var arga på mig, utan för att dom blev så frustrerade över att se mig på botten men inte kunna göra någonting för att hjälpa mig upp igen. Dom blev så himla ledsna över att jag mådde så dåligt att dom istället kunde verka arga på mig när dom egentligen inte ville någonting hellre än att få mig att må bra. Jag tycker att du ska prata med dina föräldrar ordentligt och berätta hur du tänker och känner, på så sätt kan dom få en förklaring och mer förståelse för varför du bara ligger i sängen och då kan dom försöka hjälpa dig utifrån det du berättat. 

Hoppas att mitt svar var till någon hjälp, är det någonting mer du undrar eller bara vill prata om så finns jag på mailen; iizabellethorner@hotmail.com ! Jag hoppas innerligt att du ska få må bättre snart, många styrkekramar till dig!♥


They say it's a battle that can't be won.


2014-01-30 @ 12:32:53
Gick till jobbet idag, men fick gå hem efter cirka två timmar då jag kräktes.
Så trött på detta nu, vill kunna gå en jävla dag utan denna skit,
men näe det går ju inte. Skiiiiiit.


Fina vännen min❤


2014-01-29 @ 21:28:38
Sitter hemma med Alva som snart ska åka hem och väntar på Felix som aldrig kommer. 
Är på dåligt humör somfaaaaan men som tur är så gör Alva det bättre såklart❤ puss


OUR LAST NIGHT


2014-01-29 @ 11:13:11

Visst är dom bara FÖR bra? Felix som visade mig dessa och jag föll pladdask, så sjukligt bra dom är. Now I'm an addict.♥


Åker o kollar skor med mammis!


2014-01-28 @ 16:20:13
Mina skor jag har på jobbet har gått sönder så behöver ett par nya tills imorgon så nu åker vi o letar! Puss


TODAYS


2014-01-28 @ 13:58:43
Såhär ser jag ut idag när jag går hemma med magkatarr och extremt illamående.
Hoppas ni mår bättre än vad jag gör mina älsklingar, puss på er!!
 


SPRINGFASHION BY VS


2014-01-27 @ 19:54:37
Allting hittar ni HÄR


DAY IS GONE


2014-01-26 @ 16:17:27


Helluuuu


2014-01-26 @ 12:39:04
Gammal bild på mig o mina fina❤

Gårdagen spenderades med Jennie, Alva och Rasmus. Vi var hos Rasmus o spelade spel, körde charader, pratade o skrattade. En härlig dag/kväll med andra ord!


-


2014-01-25 @ 23:07:24


Med detta säger jag godnatt. Hoppas ni sover bättre än jag, puss.