Jag som blondin


Saknar faktiskt mitt blonda hår lite när jag tittar på bilder från när jag var blondin...men fuuuuck heller att jag kommer färga det igen, då blir jag nog flintskallig haha!

New in


Två t-shirts (som ska klippas om till linnen) och två linnen. Underbart.

Handlat lite

Visar vad senare!;)


Njuter i solen


Less

Trött på att vara sjuk, trött på att min pojkvän vägrar följa med ut (jag är dödligt mörkrädd så vågar inte själv), jag är trött på att vara sjuk och jag är trött på att min visdomstand håller på att växa ut, igen, och gör skitont! Denna dagen kan bara dö. 

Nu tänker jag gå ut, sen krypa ner framför GG tills jag somnar. Hejdå.

En billig kopia eller ett original?

Om du har en egen stil så är du konstig eller "tror dig", om du klär dig likadant som andra är du en wannabe. Om du är glad så är du självisk eller tror att du är överlägsen, men är du nere så är du otacksam. Vad man än gör, vad man än säger och hur man än klär sig så kommer någon att störa sig på det.

Jag har inte alltid stått med båda fötterna på jorden, jag har också vacklat sakta framåt, alltid några steg bakom dom andra. Jag har lagt ner blod, svett och tårar på att försöka passa in, allt för att vara likadan. Köpt samma kläder, börjat röka, tagit efter uttryck och betett mig på samma sätt som andra. Det var bara några år sedan jag insåg att jag aldrig kommer kunna vara en sån som går i stora gäng och ser likadana ut, jag kommer aldrig kunna bli en av alla andra och det säger jag stolt idag. Så jag valde att börja vara mig själv istället, vilket inte alltid var så uppskattat. Jag blev starkare som person, klädde mig som jag själv ville och började beté mig som jag hade lust. Självklart började det snabbt viskas bakom ryggen på mig, jag blev kallad både det ena och det andra just för att jag vågade sticka ut, för att jag vågade vara mig själv.

När jag inte tog folks skit utan konfronterade dom, då var jag en bitch. Såfort jag höll på med någon kille så var jag en slampa eller hora (trots att jag aldrig legat runt). Kom jag i mjukisbyxor så var jag whitetrash och hade jag många vänner så var jag status-kåt. När jag blev arg och sa ifrån till lärare så var jag en galen snorunge. Alltid fanns det någonting det skulle viskas om, alltid gjorde jag någonting som i andras ögon ansågs fel. 

Grejen är den att man väljer själv sina strider. Vill du hålla på och tjafsa med folk om vad som stämmer och inte så go ahead, ägna ditt liv åt det. Jag tog ett val och slutade bry mig om vad folk tycker och tänker, det viktigaste är ändå om jag själv är nöjd med personen jag är. Rykten är bara rykten, skitsnack är inte mer än så. Det är människorna bakom skiten som det verkligen är synd om i och med att deras egna liv är så otroligt ointressanta att dom av ren automatik börjar prata om andra.

Var alltid er själva, oavsett vem som ser er. Ni kommer vinna på det i längden. Som jag brukar säga: "Det är roligare att vara ett original än en billig kopia".

Lovisa Lang -180213


Nu har jag precis kommit tillbaka till Felix efter en tripp till affären med mammis. Ska lägga mig och glo lite Gossip Girl och sedan sova tidigt, gör fler inlägg innan jag somnar, promise! Puss

Converse


Dom flesta av mina vänner vet att jag inte är något jätte-fan utav Converse-skor då jag ibland kan tycka att det ser lite ut som clownskor..haha. Dessutom är det sjukligt mainstream med dessa höga, vita eller röda Converse, dom senaste somrarna har alla gått runt och sett ut som varandra, grymt fult. Men däremot tycker jag att låga kan vara riktigt snyggt, vet inte varför men gillar dom mycket bättre. Någon snygg, inte lika vanlig, färg som någon utav dessa fyra skulle jag lätt kunna gå runt i!

Caroline & Martin -150213


Fick gå hem från skolan förut, mår inte alls bra. Jäkla sjuka, blir så trött på skiten. Aja, har kollat lite GG och ska väl fortsätta med det eller något, blir hursom bara att ligga i sängen och ta det lugnt hela dagen så jag kan friskna till. Puss

Säger godnatt med hjälp av en gammal bild på min kärlek!                                                                                                                                                                                                                                                         Letar ni efter bloppisen? Den hittar ni HÄR

Den starkaste är också den svagaste.

Det var länge sedan jag tog på mig rollen som "den starka". Den som aldrig visar svaghet i form av tårar eller sorg, den som står pall för allting och aldrig viker sig, den som lyssnar på alla andras problem men aldrig berättar någonting om sina egna. Den som påstår att allt är bra när smärtan egentligen river upp hela ens insida. Jag vet inte varför jag tog på mig den rollen, kanske för det är sån jag ville vara, sån jag ville att folk skulle tro att jag var. Starkast på jorden. Sedan har det bara fastnat, som ett stort tuggummi under skorna -du ser det inte, men du känner att det är svårare att komma framåt, som om någonting försöker hålla dig kvar på samma plats.

Jag vet att mina vänner inte förväntar sig att jag ska orka hur mycket som helst, jag vet att dom skulle torka mina tårar om jag lät dom rinna och att dom skulle lyssna på vartenda ord jag sa om jag bara kunde berätta vad som tynger mig. Jag vet att dom ser rakt igenom mig, att allt det starka bara är en yta och inte den verkligen är. Dom vet att jag inte mår bra, så varför fortsätter jag att låtsas? Jag antar att det är någonting jag präntat in i mitt eget huvud, att jag måste stå stark. Jag har under så många år intalat mig själv att om någon ser mig gråta så är jag svag, om jag bryter ihop när någon ser på så har jag förlorat vadet mot mig själv. Så jag fortsätter att le det där falska leendet, jag fortsätter att svara "jag mår bra" på alla frågor.
 
Jag önskar att jag bara kunde lägga av med den här töntiga rollen, att jag kunde säga till mina vänner att jag inte mår bra, förklara varför och gråta ut hos dom. Jag vill ingenting hellre, men någonting tvingar tillbaka både ord och tårar. Dom kan ju prata ut hos mig, dom kan ju gråta med mig, så varför kan inte jag göra detsamma? Det handlar absolut inte om att jag inte litar på dom, för det gör jag, men jag kan bara inte. Så medan dom rör sig framåt i livet står jag kvar där med tuggummit under skon. Jag tänkte skriva hjälplös, men det är jag inte. Jag vägrar bara ta emot hjälp. Varför har jag ju redan förklarat i den här texten. Idiotiskt.

 
Everybody hurts some daysIt's okay to be afraid
Everybody hurts, everybody screams
Everybody feels this way
And that's okay

B L O P P I S !

Tänkte att jag skulle prova på att sälja mina kläder via bloggen, går det dåligt så kommer jag vända mig till Tradera eller dyl. Men kolla igenom grejerna och säg till om ni hittar någonting ni gillar!


Allting är använt enstaka gånger (vissa aldrig använda) och är i nyskick. 
Är du intresserad av att köpa någonting?
Hör av dig i en kommentar, via mail (iizabellethorner@hotmail.com) eller på facebook (Izabelle Härskarinnan Thörner).
Kom ihåg att om du bor utanför Västervik så står du själv för frakten! Mer kläder kommer upp inom kort.

Fixar lite med kläderna jag ska sälja..


Hejsan


Håller på och fotograferar kläderna jag ska sälja. Är fortfarande hos min syster och mår fortfarande skit, men sak samma, imorgon SKA jag till skolan och så är det bara.

Todays outfit


Goodmorning sunshines

Jag och Nathalie har precis vaknat, jag är fortfarande svinsjuk och kan knappt prata så fick stanna hemma idag med. Just nu håller hon på och ska göra lite juice och jag tror att jag ska ta en morgoncigg i solen. Puss

Sitter hos sytra mi

Jag och Felix ska sova här inatt, ska troligtvis inte till skolan imorgon heller, iallafall inte om jag fortsätter må såhär. Får hoppas att det blir bättre tills imorgon, men det återstår att se. Puss

Annie Engström -220213


Jag har kollat GG, jag har ritat, rensat garderoben och bakat. Hunnit med mycket trots att jag sov bort halva dagen pga sjukan. Mår fortfarande inte speciellt bra, känner mig inte alls frisk. Ska gå ut en snabbis och sedan vänta på min syster som ska komma förbi och kolla igenom kläderna innan jag säljer dom! Puss

Next up: Gossip Girl


Hur snygga är inte Blake och Leighton dåååå?

Första garderoben: check!


Ska sälja mina kläder jag inte vill ha, så jag kan få in lite cashshshshsh. Behöver det som en fattig gymnasieelev haha!

Agnes & Darko -200213


Jag tröttnade på att rensa garderoben, fast måste ändå göra klart den första och lägga in allt jag ska ha kvar..Jobbiiiigt. Hostar snart upp mina lungor känns det som och febern går upp och ner, kul liv jag har ibland..

Rensar för fullt!

Nu har jag näääästan rensat klart den första garderoben och har en överfull IKEA-kasse med kläder jag inte använder haha. Ska ta en liten paus och ringa Pennie över en cigg nu, puss!

Kanske dags att rensa lite?


Mina garderober börjar bli fulla, har en jäkla massa kläder som ligger överallt i huset som inte får plats. Behöver definitivt rensa ut lite skit jag inte använder, så jag tänker trotsa sjukan och rensa lite nu!

Det bästa som någonsin hänt mig ♥

När världen runt om dig rasar ska jag stå rakt och hålla dig uppe. När alla andra sviker ska jag stå kvar vid din sida. När du inte orkar längre så ska jag kämpa med dig. Precis som du alltid gjort för mig.

Du är så mycket mer än bara en vän för mig, du är min syster, min familj, min själsfrände och det bästa som hänt mig. Vi har gått igenom så mycket tillsammans under våra snart 17 år tillsammans, allt från depressioner till krossade hjärtan. Men hur jobbigt det än har varit, hur gärna vi än har velat ge upp så har vi inte gjort det. Visst har vi fallit till botten och slagit i med en duns, men vi har tagit varandras händer och vi har klättrat upp igen. För det är så vi gör. Aldrig ensamma, alltid tillsammans. 

När jag inte kan se någon anledning till att le längre, då visar du mig hundra anledningar till att skratta. När jag inte orkar stå på benen längre, när det känns som om alltid är förstört och jag bara vill ge upp allting, då är du där. Du visar mig vad som är värt mest -du, Jennie. Du är värd mest.
Jag vet att du faller ibland, och att det ser ut att vara en så otroligt lång väg upp igen. Jag vet att du inte alltid orkar och att du inte tycker om dig själv alla dagar. Jag vet att du kan känna dig ensammast på jorden. Men sanningen är den att du aldrig är ensam, jag är alltid med dig. Jag kommer stå kvar oavsett vad som händer, ingenting du gör kan någonsin få mig att lämna din sida, för det är där jag hör hemma, precis brevid dig. Du är den vackraste människa jag någonsin mött, från insidan och ut. 

Skulle jag förlora dig så skulle jag inte ha någonting kvar, för du är hela min värld. Jag älskar dig bästis fästis.

Myser lite


En låt som alltid får mig att orka kämpa lite till


Denna låt ger mig så sjuka flashbacks från när jag var 13-15 år och mådde riktigt piss, satte alltid på denna låten, grät ut ordentligt och kände mig sedan starkare igen. Den är så sjukt fin och grym, tröttnar aldrig på den!

Annie Engström -220213


Jag mår bara värre och värre, mår jag såhär imorgon blir det tyvärr ingen skola för mig. Usch jag hatar verkligen att vara sjuk, vill bara bli frisk nu! :(

Suppose we were happy, suppose it was true


This break down's eating me alive

Glöm inte!


G
löm inte att kolla in på min och Agnes nya blogg, jag ska försöka skriva ett inlägg nu ikväll.

Jennie Åkerström -210213


heeeeeej

Jag har så gryyymt tråkigt. Såfort jag rökt klart ska jag nog försöka läsa lite eller kolla GG.. puss

Sandra Sahpekidou -190213


Fortfarande sjuk som ett as, vaknade inatt av att jag inte kunde andas och tog väl en timme innan jag kunde somna igen pga den jävliga hostan. Hoppas på att må bättre imorgon så jag kan gå till skolan, för just nu mår jag så jävligt att jag knappt orkar röra mig ur sängen ärligt talat. 

Walk around with my hands up in the air, cause I don't care


Cause I'm alright, I'm fine
Just freak out, let it go

Ni glömmer väl inte...


Lovisa Lang -180213


Jag behöver sova, men är inte det minsta trött. Har kollat två avsnitt Gossip Girl och försöker bli trött men det är ju rentav omöjligt. Några tips?

Annie Engström -220213


Jag har inte kunnat läsa en endaste sida i boken idag, kan verkligen inte koncentrera mig, blir tokig! Jävla ADHD säger jag bara, skjut dig. Allting är ju så mycket mer intressant, tyvärr. Får göra ett nytt försök imorgon.

I'd rather be anything but ordinary


To walk within the lines would make my life so boring
I want to know that I have been to the extreme
So knock me off my feet, come on now give it to me
Anything to make me feel alive

Står och lagar lite mat till familjen!


Darko Doneski -200213


Hellu

Sitter för tillfället och kissar haha. Har precis varit iväg och handlat med mammis och nu ska vi åka iväg igen och fortsätta handla, var bara tvungen o få kissa innan jag smällde av. Puss
 
Annie Engström -220213


Ska snart åka och köpa mig lite godis, sen ska jag spendera dagen med näsan i boken "Ondskan" för andra gången. Jag har blivit sjukare och har sovit uselt tack vare det, så ska bli skönt att bara ta det lugnt i sängen idag. 
 
 


                                                                                                                                                                   
Kom ihåg att vid 20 kommentarer svarar jag i ett videoinlägg, så passa på!

@jennies placeeeee

Vi fixar oss,sen ska vi till Ninisen och föra lite sen får vi se vart vi hamnar. Puss


Backstage


Snart åker jag och fotograferar Anniebannie!

En snart 3 år gammal bild på mig och Annie

Jag har precis gjort mig i ordning och packat ner allting. Annie har på något twistat sätt lyckats övertala mig om att hon ska få fotografera mig också idag, så ja det kommer bli en lååång dag i studion med alla olika outfits vi båda plockat ihop! Bilder får ni självklart sedan, och ikväll står det festa på schemat. Jappjapp snickers. Pusshej

Caroline & Martin -150213


Jag har precis duschat och ätit frukost, så nu ska jag upp och klä på mig o göra mig i ordning. Sedan blir det att fotografera Annie!

Agnes & Darko -200213

Jennie Åkerström -210213


Nu sitter jag och Annie hos mig och skrattar åt gamla bilder på oss haha. Puss

Det går inte blogga från mobilen..

Antar att mitt internet har börjat ta slut eller något, suuuuck. Sitter iallafall hemma hos Annie just nu och kollar gamla bilder samt hjälper henne välja ut några snygga outfits till fotograferingen imorgon, NICE. Sen ska vi åka till mig för att kolla ännu fler gamla bilder och chilla, så ni får mer uppdateringar senare, promise! Puss

Jennie Åkerström -210213 
 
 
 
 
 
 

Fotar för fullt


Bullet for my valentine - All these things I hate


"Torn apart at the seams and my dreams turn to tears"


                                                                                                                                                             
 
                                                                                                                                                                                               Kom ihåg att jag svarar i ett videoinlägg, men det är helt upp till er!

Lovisa Lang -180213


Nu har jag kommit hem till min man efter en mysig dag/kväll med tjejerna. Ska klä av mig och krypa ner med lite glass framför ett avsnitt Gossip Girl. Puss
 Kvällsmys med mina tjejor!


Kika in på våran nya blogg!


Klicka på bilden för att komma till min och Agnes nya blogg, där vi kommer att skriva om hur det är att leva med ADHD. 

Lunchdejt


Agnes & Darko -200213


Kom hem för en liten stund sedan, nu har jag precis rensat igenom alla bilder och tagit bort dom suddiga eller bilder där dom blinkade. Tar sin lilla stund.. Nu ska jag kolla hur bussarna går oså ska jag åka till stan för en fika med Pennie! Puss
 
 
 
 
 
 
 
 

På plats i studion!

Nu inväntar jag bara modellerna så kör vi igång! Puss


Done done and done

Nu är jag klar, orkar inte sminka mig eller så idag när jag ändå bara ska fota och träffa Jennie. Om en kvart ska jag påbörja vandringen bort till studion för att fotografera Agnes & Darko, ska bli jätteroligt! Hörs sen, puss
 
 
 

Sandra Sahpekidou -190213


PS: Vi har varit extremt rädda om förstärkaren, så ni behöver inte vara oroliga, promise. Puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's time to be a big girl now, and big girls don't cry


Dags för en...
Blir det minst 20 kommentarer så svarar jag i ett videoinlägg, så passa på och fråga nu!

Fråga och svar: Bloggen

Hur länge har du bloggat och vad fick dig att börja? Vad är det som får dig vilja fortsätta blogga? Får du nånsin elaka kommentarer?

Svar: Jag har bloggat i flera år, minns inte exakt när jag började men tror det var 2009. (Min gamla, oerhört pinsamma blogg hittar ni HÄR) Jag började blogga för jag ville ha någonstans att skriva av mig, samla mina tankar liksom. Dessutom tänkte jag att det skulle vara jätteroligt att kunna gå tillbaka några år senare och se hur jag tänkte/var. Sen har jag bara fortsatt.
 
Det som får mig att fortsätta är mina fantastiska läsare, det går inte beskriva hur viktiga dom är för mig. Även att jag inte känner alla mina läsare, så är det en underbar känsla när någon tagit sig tid att skriva en fin kommentar eller bara det faktum att så många människor är intresserade av mig och mitt liv, det känns sjukt, men roligt såklart. Det är också jätteroligt när folk i min stad kommit fram till mig och sagt att dom läser min blogg och älskar den osv, vet knappt vad jag ska säga då, blir jätteglad!
 
Ja, självklart får jag elaka kommentarer ibland, eller försök till att vara elakt iallafall. Men jag väljer att radera dom och inte bry mig. Varför ska jag bry mig om vad EN person säger om mig när det finns tio andra som säger/skriver fina saker?

Caroline Johansson -150213


Kommentera gärna med mail eller bloggadress så jag kan svara på era kommentarer, det är lättare för mig att svara då! Puss

Veckans..


Igår hade jag Lovisa, idag Sandra och resten av veckan ser ut såhär. Fullt upp med andra ord! ;)

Ligger o chillar läjte


Sandra Sahpekidou -190213


Sandra Sahpekidou -190213


Nu är vi hemma och har precis slängt i oss lite mat, så vi ska ut och ta en cigg och sedan fortsätta gå igenom bilderna. Puss

Backstage


Fotar för fullt!


Hej hopp

Nu ska jag klä på mig, gå ner och ta lite frukost och sedan börja gå bort till studion för att möta min fina vän som ska fotograferas idag! Mår pissdåligt pga att jag är rätt så jäkla sjuk, men skitsamma. Hör av mig via mobilen sen puss!

Caroline & Martin -150213 "failbilder"


Jag vaknade tidigt idag, för en timme sen faktiskt. Nu ska jag klä på mig och gå ut för att ta en cigg i snöovädret, sen ska jag vänta på att klockan blir halv tolv så jag kan fotografera ännu en fin vän! Puss

Lovisa Lang -180213


Jag har blivit riktigt jäkla genomförkyld och känner mig febrig, så har sovit ett tag nu och ska snart fortsätta med det. Ska bara kolla lite GG så jag kan somna glad♥

I’d say it’s like a drug, but I don’t feel the high


Oh there’s a hole that lingers deep inside my body, I fall too fast no one can stop me.

Lovisa Lang -180213


Har fotograferingar inbokade imorgon, onsdag, torsdag och eventuellt fredag. Blir ingen ledig, lugn vecka här inte, trots att jobbet blev inställt denna vecka så har jag fullt upp utav jobbande haha! Puss

Kollar genom bilderna lite


Backstage


Nu går jag till studion!


Hej

  Jag har precis gjort mig i ordning, men tror jag ska byta tröja då jag råkat sminka ner hela denna...hähä. Jobbigt att vara tjej. Jaaaaja, snart ska jag traska bort till studion för att fotografera min fina vän, så håll utkik efter backstage-bilder och nya bilder här på bloggen, det kommer!

Jag är egentligen ganska sjuk, har hostat som en galning i flera dagar och känns som om jag är påväg att få feber. Men jaja, fota bör man annars dör man ;)

Jennie Åkerström -180113


Nu är jag vaken och ska snart börja göra mig i ordning tror jag. Är riktigt jäkla trött om jag ska vara ärlig, hade ssvårt o somna igår... Jaja. 

Caroline & Martin -150213


Nu är det dags för mig att försöka sova tror jag. Ska vara i studion vid kl 12 imorgon så då måste jag upp tidigt för att fixa mig och allt annat innan och sedan gå dit. Så ja, time to sleep. Jag kommer uppdatera från mobilen när jag är i studion och sedan uppdaterar jag med nya bilder såfort jag kommit hem! Puss

Fem sanningar om mig

-Mitt ena ögonbryn växer inte, delvis för att jag har ärr i det och delvis för..jag vet inte. Men på vissa ställen finns det liksom inget hår, så jag måste måla ögonbrynen för att inte se missbildad ut (som om det hjälper? HAHA). Jobbigt.

-Jag hatar att bli fotograferad, tycker aldrig någonsin att jag blir bra på bild och raderar i stort sett varenda en.

-Jag tycker egentligen bättre om lite kyla än mycket värme, vet inte riktigt varför men gillar inte att bli sådär äckligt varm. Är hellre lite kall faktiskt.

-Jag ändrar humör efter vilken musik jag lyssnar på för tillfället. Lyssnar jag på depp-musik blir jag jätteledsen, lyssnar jag på pepp-musik kan jag inte sitta still osv.

-Jag ser kanske inte så intelligent ut, men är faktiskt ganska smart. Får aldrig underkänt på prov och har oftast bra saker att säga om..allt. Däremot har jag jobbigare med att läsa då alla ord hoppar runt för mig och jag kan sällan koncentrera mig på det jag ska.


Fick tre frågor jag tänkte svara på

Vad tycker du är ett bra förhållande? 
Jag anser att man kan kalla ett förhållande bra då båda trivs och mår bra utav relationen. Sen kan förhållanden se fullständigt olika ut, men ändå vara bra.

Hur viktigt tycker du att sex är i ett förhållande och varför? 
Jag tycker det är ganska viktigt med sex i ett förhållande. Personligen så mår jag väldigt bra utav sex, känner mig fin och att jag duger och får dessutom ett härligt träningspass haha! Jag hörde en gång "när man har lagom mycket sex så tar är det 10% i ett förhållande, när man inte har det alls så tar det minst 60%" och det tyckte jag stämde in ganska väl. För när man helt plötsligt slutar ha sex så är det lätt att tro att man är ful eller att den andra är otrogen. Dumt, men sant.

Hur fick du Felix att bli kär i dig o hur blev du kär i han?
Haha det var en svår fråga! Jag gjorde väl ingenting speciellt, jag var bara mig själv rakt igenom. Det vill säga att jag pratade nonstop, vågade fula mig och sådant som är jag. Jag började tycka om honom redan innan vi träffades, töntigt men sant. Han var så snäll och gullig, och han sa så himla fina saker. Sen när vi träffades var han bättre än jag kunde drömma om, lite blyg men väldigt omtänksam och fin. Jag föll direkt.
 

Bild: google.se

Hillevi Eriksson -130213


Min mamma, min bästa vän, du som alltid stått vid min sida även då jag försökt knuffa iväg dig. Jag vet ärligt talat inte vad jag skulle gjort utan dig, men jag är ganska säker på att jag inte hade stått här idag. Alla gånger jag gråtit ut i dina armar, alla gånger jag skakat tills jag somnat och du har hållit om mig hela tiden. Alla gånger jag försvunnit men du aldrig slutat leta. Alla gånger du fått mig att inse att livet är värt att hålla fast vid, att jag har någonting att kämpa för. Jag vet att tonåringar nästan "ska" skämmas över sina föräldrar, men det gör inte jag. Jag är stoltast på jorden över att få kalla dig mamma. Jag älskar dig, tack för att du räddar mig varje dag.

Angående fotografjobbet..

Skulle börjat jobba imorgon men leveransen är försenad så det kommer inte förän i slutet av veckan tyvärr. Har redan bokat studion för hela veckan, så imorgon ska jag fotografera en av mina bästa vänner istället. Det blir bra träning inför jobbet -träning ger ju som ni vet färdighet! Synd att det blev så pass försenat då jag verkligen gått och sett fram emot att ägna lovet åt lite härligt jobb, men jaja det är sånt som händer. Men nu vet ni det och nu ska jag sätta mig och fixa lite bilder och lägga upp så ni har någonting att titta på. Puss!
 
Bild: google.se

Caroline & Martin -150213


Nu är jag & Sandra hemma hos mig, jag har precis ätit lite. Får se vad vi hittar på, blir nog en lugn dag för båda är rätt sega idag.

TJÄÄÄÄNA

Nu har jag precis gjort mig i ordning, ska bara ta något att dricka, en cigg och sedan åka bort till Sandrisen. Kommer, som vanligt, att uppdatera från mobilen hela dagen isåfall så stay updated lovers!

Meija Hernström -100213


Jag vaknade för en stund sedan, sov ovanligt länge idag..sick. Mår inte så värst, är genomförkyld o lungorna värker men aja. Idag ska jag träffa Sandra, vene vad vi ska hitta på men det är sånt som märks. Puss

Fråga och svar: Ärr?

Varför har du massa ärr ?:(

Svar: Jag har opererat bort två leverfläckar och fick gigantiska ärr efter det. Sen blev jag inputtad i en buske när jag var 13 ungefär, fick en gren cirka två cm in i ryggen och en precis där stjärten börjar. Märkte det dock först när jag kom hem haha. För tröjan, byxorna och trosorna satt fast i ryggen...mums. Så ja, fick enorma ärr därefter också. Dom är fortfarande rosa-röda, cirka en cm breda, några cm långa och 0,5-1 cm höga. Dom har sjunkigt ihop en hel del, förr var dom större, men dom är fortfarande jättestora och fula. Sjukt äckligt.

And I wanna believe you, when you tell me that it'll be ok


Nu ska jag gå ut och ta en cigg och sedan krypa ner brevid min man och kolla lite GG. Om jag inte somnar så slänger jag upp ett till inlägg, annars hörs vi imorgon. 

Tack för era fina kommentarer, med så fina läsare får jag ju bara inte lägga ner bloggen, så är det ju bara. Även om jag börjat tröttna lite grann ibland och inte har så mycket inspiration just nu så ska jag försöka fortsätta blogga, för eran skull. Ni är fantastiska, glöm aldrig det! Pussar

Caroline & Martin -150213


Kom till min man för en stund sedan, nu ska vi gå bort till affären och köpa physalis för jag har världens cravings efter det haha. 

Snygga tröjor!


Tycker att dessa tröjor är så sjukligt snygga! Synd bara att jag har så stora, fula ärr på ryggen, annars hade jag mer än gärna klickat hem en av dessa. Ni hittar dom HÄR

Snart lägger jag ner bloggen.

Jag vill uppdatera mycket varje dag så ni ska ha någonting att kolla på när ni klickar er in här, jag vill skriva texter med mina åsikter och sådant som ni alltid brukar uppskatta, men jag vet inte om vad. Jag har ingen inspiration eller ork om jag ska vara helt ärlig. Så istället för djupdykande texter får ni bara en massa bilder och korta beskrivningar om vad jag gör, jätteintressant...inte.
Jag vill verkligen inte lägga ner bloggen, men jag vill inte heller ha en blogg som försvinner i mängden. Jag vill ha en blogg som folk kan skratta, gråta och känna med, en blogg som bjuder på både bilder och texter. Men den har blivit så himla enformig, tyvärr. Om ni bara kunde våga lämna en kommentar om någonting ni ville att jag skulle ta upp och disskutera i bloggen, då skulle jag göra det. Då skulle ni få vara min inspiration. Men det gör ni inte, så vad ska jag göra egentligen?
Bloggen har blivit en stor del av mig och mitt liv, jag känner mig tom och elak när jag inte uppdaterat ordentligt, det känns som om jag sviker er då. Men jag har hellre ingen blogg alls än en blogg som är precis som alla andra. 
 
Som sagt så vill jag absolut inte lägga ner min blogg, men snart har jag inget val. Visst är det roligt att fler och fler hittar hit, men vad är meningen med att ha en blogg som jag själv inte kan säga att jag är stolt över? Förr var jag stolt, för jag visste att jag hjälpte andra med liknande problem genom att stå upp för mina problem och svagheter. Jag visste att ni uppskattade det jag skrev och den jag var, sättet jag vågade vara fullkomligt ärlig fick många positiva kommentarer från helt fantastiska läsare. Ni kallade mig förebild och inspiration, att ni såg upp till mig. Unga tjejer mailade mig och bad om min hjälp, för dom visste att jag var den enda som skulle förstå och vilja hjälpa till. Jag var stolt över mig själv och det jag lyckades åstadkomma med min blogg, men vad gör jag nu? 
 
Förlåt för ett tråkigt inlägg, men kände att ni borde veta hur jag känner kring detta för tillfället. Kanske lägger jag ner bloggen eller kanske håller jag fast vid den ett tag till, jag vet ärligt talat inte hur det blir. Det enda jag vet är att den blivit tråkig, enformig och ointressant. Lämna gärna en åsikt eller två i kommentarsfältet innan ni går, det skulle betyda mycket att veta hur ni tänker. Kram.

Sitter ute

Rätt skönt ute idag faktiskt. Ska röka klart sen gå in o äta :)


Caroline & Martin -150213


Caroline & Martin -150213


Vi har iallafall roligt under våra fotograferingar som ni kan se :) Fler bilder kommer snart, vi tog över 1700 grymma bilder! 

Dräggapan lagar bakiskäk

Behöver få i mig lite mat känner jag, inte bara typ macka. Så kokar pasta och sås hähä. Kan inte sova men är så jävla trötttttttt. Skit. 

Martin Frederiksen -150213


Jag vaknade för en timme sen ungefär, mår som skit. Blev en tidig kväll för mig igår, jag drack alldeles för fort och mådde inte alls bra till slut, så bestämde mig för att det var bäst att åka hem och sova. Men innan hade jag kul! Nu ska jag försöka äta och dricka någonting. Puss

Caroline Johansson -150213


Fråga och svar: Piercing

Hejsan! Jag undrar om din piercing gjorde ont att ta? Kram.
 
Svar: Hej! Vilken av dom menar du? Läppen var inte så farligt, den tog jag själv dessutom så la på bedövningssalva haha. Näsan gjorde jag hos piercare och det gjorde ärligt talat skitont, men det är uthärdligt (och värt det). Kram! :)

Caroline & Martin -150213


Backstage plåtningen


Lunchdejt med Elsa och Emelie!


Hillevi Eriksson -130213


Har precis kommit hem efter tårtkalas hos min syster. Pojken min är på bio, så jag tänker sätta på lite Gossip Girl och somna till. Godnatt!

Familjen annorlunda firar födelsedag


Alla ♥ dag - middag


Min prins kom hem med ett gäng fina rosor i handen hih. Nu har vi precis ätit lite middag -vitlöksmarinerade kycklingspett/quornfiléer med blandat vanlig pasta och spenatpasta, egengjord kycklingsås och grönsaker. Hur mysigt som helst!
 
 
Snart kommer mammis och hämtar oss så ska vi åka bort till min syster och fira henne eftersom hon inte var hemma på sin födelsedag. Puss

This is the part of me that you’re never gonna ever take away from me


Throw your sticks and your stones, throw your bombs and your blows
But you’re not gonna break my soul

Hemkommen!


Kom hem för en kvart sen ungefär och nu har jag slängt i mig lite raggmunk. Ska upp och byta om, fixa naglarna som jag inte orkade göra igår och sedan ska jag göra middag till min man eftersom det är alla♥dag! Snäll, jag vet. Puss

Happy...


Godmorgon


Nu har jag gjort mig i ordning och sitter o äter lite frullis. Börjar kl 9.10 idag så ja, har tid på mig. Puss

Nu har jag krupit ner med mina älsklingar

Godnatt min älskade,sov gott! Puss


For a pessimist, I'm pretty optimistic


Jag har kollat flera avsnitt GG, ätit glass, kollat bloggar, kollat facebook, bloggat och fixat med bilder. Nu tänker jag kissa, sedan röka och sedan fixa mina äckliga naglar. Sådeså. 

It's monkeybusiness


Märker ni vad flitigt jag uppdaterar idag? Duktig_chey

Hillevi Eriksson -130213


Nu har jag absolut ingenting att göra, ska gå ut och ta en cigarett och sedan lägga mig framför lite GG tror jag. Skulle egentligen ha träffat Sandra men hon mådde inte så bra så blev inget av det, vi får telefon-dejta istället haha. Puss

Someday, somehow I'm gonna make it all right but not right now


How the hell did we wind up like this?
Why weren't we able to see the signs that we missed?

This is not my surrender, I'm not running for cover


Hillevi Eriksson -130213


Jag har världens finaste mamma, underbaraste med för den delen. 
 
Nu har jag precis kommit in efter en foto-promenad med mammis. Det var riktigt mysigt faktiskt, trots kylan. Tror jag ska krypa ner brevid min snarkande katt och kolla lite GG.

Nu drar jag ut på en promenad med mammis!


Kameran åker självklart med, ska faktiskt fotografera henne lite, har inga bilder på henne. Ska bli kul och mysigt! Puss

Dagens mys-outfitIt seems I found the road to nowhere, and I'm trying to escape

Idag blev det ingen skola för mig. Ska jag vara ärlig så är jag inte ett dugg sjuk, eller jo jag har hosta och är förkyld, men inte därför jag stannade hemma. Vill att mina läsare ska veta sanningen om mig och sanningen är den att jag grät en bra stund imorse för jag är så jävla trött på allt. Jag har en extrem prestationsångest och sätter alltid upp orimliga krav på mig själv och blir sedan superbesviken när jag inte når upp till dom. Som när jag fick B på ett prov, då blev jag besviken på mig själv att jag inte kämpade hårdare och fick ett A istället, när jag egentligen borde vara hur nöjd som helst att jag klarade av ett så pass högt resultat. Men sån är jag, jag har en sådan prestationsångest att det är sjukt och sätter alltid upp mål jag inte kan nå. Jag vet egentligen inte varför, kanske är det för att jag vill se mig själv misslyckas, för att ha någonting att känna besvikelse över. Idiotiskt.
 
Nu ska jag sluta skriva och resten av dagen lovar jag er bara glada inlägg, okej? Puss på er.

Sitter med kissen i knäet och kollar "Naturkatastrofer"

Det är riktigt intressant,handlar om vulkaner nu o deras utbrott. Glad att vi inte ha någon vulkan här i Sverige!


Meija Hernström -100213


Nu kryper jag ner brevid min man och kollar lite Gossip Girl tills jag somnar. Isté och physalis gör kvällen ännu bättre, godnatt älsklingar!

Söt jag var ju?


HAHAHAH dör lite, så jävla ful. Skaplig fjortis. Bilderna är från 2009.

Väldigt personliga frågor. (Lär känna mig)


1.Hur blir du När du tänker på den du är kär i…

När jag är väldigt nykär blir jag pirrig, varm och nervös. Nu blir jag mest glad i hela kroppen.


2. Att tillbringa en hel dag i sängen med din älskling är:
 
Självklart skönt och slappt, men tråkigt. 


3. Är du svartsjuk?
Egentligen inte, men kan bli ibland då jag har väldigt dåligt självförtroende.


4. Det bästa din partner kan göra för dig är:
Klia mig på ryggen och..ja. Nej men älska mig precis som jag är antar jag?


5. Du ska köpa en present till din partner vad blir de då ? 
Brukar köpa småsaker då och då, hittar jag en snygg tröja så köper jag den åt honom liksom.


6. En person på bussen har sin plånbok till hälften uppe ur väskan. Vad gör du?
Helt ärligt? Ingenting. Ska jag säga "du jag stirrade lite på din väska och noterade att plånboken sticker upp"?


7. Mannen före dig i kassakön har femtio öre för lite när han ska betala. Kassörskan vägrar låta honom gå. Vad gör du?
Hade det funnits femtioöringar kvar idag hade jag nog gett honom en om jag hade.


8. Flirtar du någonsin med sådana du är ointresserad av?
 
Har jag säkert gjort någon gång i livet, flirta är roligt, men inte nu när jag är i ett förhållande.

9. Hur ofta går du tillbaka till din bostad för att du glömt något hemma, mobilen, plånboken eller dylikt? 
Aldrig. Är för lat för att vända om helt enkelt.


10. Dina vänner föreslår att ni ska spela ett nytt spel med allmänbildningsfrågor. Är du med?
Jag är superkass på sånt, är inte ett dugg allmänbildad ärligt talat. Men visst har jag spelat sånt.


 

1. Hur defierar du bra sex?
Roligt och skönt med ett bra avslut för båda. Gärna nya grejer.


2. Vad tycker du om förspel?
En aning överskattat, visst behöver man inte vara pang på, men man behöver inte heller ligga och kramas i en halvtimme.


3. Hur länge varar ett genomsnittligt samlag?
Det beror på hur länge man har lust att hålla på och vad man är ute efter. Men oftast plus-minus 40 minuter.


4. Vad gör du för att egga upp din partner?
Retas.


5. Förutom det, brukar du göra någonting annat för att piffa upp stämmningen?
Du menar om jag tänder ljus och bjuder på middag först för att sedan ligga och pussa på honom i två timmar innan vi kommer till saken? Nej, det gör jag inte. Lite smaksatt massageolja eller leksaker får dock förekomma.


6. Hur många orgasmer brukar din partner få under en sexakt?
Som dom flesta killar -en gång. Jag som är tjej har mer tur på den punkten.


7. Vad gör du efter att det gått för dig?
Ser till att han får göra detsamma, rätt ska vara rätt.


8. Ungefär hur många olika ställningar blir det under ett normalt samlag?
Cirka tre stycken, ibland fler, men sällan färre. Variation är bra.


9. Hur bra tror du att du är i sängen?

Förr (tidigare sexpartners) var jag nog inte så rolig, mådde så dåligt så var inte så intresserad av sexet. Men efter över två år tillsammans med Felix så lär man sig vad den andra tycker om och då rättar man sig efter det. Simple as that.


10. Vem brukar ta initiativet till sex, du eller din partner?
Oftast jag, jag har nog större och oftare lust.


11. Hur länge har du gått utan att få sex som längst?
Sen jag förlorade oskulden har det gått max några månader mellan varje.

1.Berätta om första fyllan
HAHA..nej.


2. Vem är ditt snyggaste hångel?

Har väl varit flera snygga, men Felix självklart.


3. Yngsta respektive äldsta hånglet?

Yngsta -två år yngre. Äldsta -två år äldre tror jag.


4. Har du hånglat med fler än en person under en 24-timmarsperiod?
För länge sen, ja.


5. Säg något du är nöjd med i ditt utseende.
Hm, svårt. Är egentligen inte nöjd med något, men mina ögonfransar om jag måste säga något. Dom är långa, haha.


6.Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig.

Ögon och skön stil (stort linne, trasiga jeansshorts osv). Fint leende tackar man ju inte nej till heller.

7. Favoritsexsoundtrack.

Inget alls. Musik och sex hör inte ihop.


8. Vilken är den pinsammaste skivan du äger?

Barbados HAHA.


9. Vilken manlig/kvinnlig kändis skulle du kunna tänka dig att ha sex med?

Marshall Mathers eller Ed Westwick. Mums.


10. Har du ljugit för att få någon i säng?

Nej det har inte varit nödvändigt.


11. Har du strippat för någon?

Ja.

12. Har du stoppat upp behån/byxorna någon gång?

På skoj, ja. Men aldrig seriöst.

 


Hej apa


Nu trotsar jag snön och åker till stan!


Måste handla present till min kära syster som blir 21 år idag nämnligen, så det är bara att dra på sig jackan och åka ;) Men först ska jag byta till min älskade Adidas-tröja i.o.m att den är aaaningen varmare än denna vårtröja haha. Puss

Påväg hem i snökaoset


Dags för idrott!


Jennie är lite skoltrött ;)

Men vem är inte egentligen? Haha. Har lunch nu och snart börjar idrotten då vi ska dansa, kuuuuul.. Aja.


Skolan

Kom precis till skolan o det snöar/haglar ute :( mina naglar måste fixas idag känner jag..haha. Puss


Godnatt mina fina ♥

Imorgon ska jag gå i skolan, köpa present till min syster och plugga. Om jag hinner tar jag 20min på bandet också. En seg, tråkig skit-dag med andra ord. Längtar tills fredag då jag ska prov-fotografera i studion tillsammans med mina kära modeller och sedan köra på lite fiesta. Vill ha helg nunununu!
 
Anyhow, godnatt alla läsare, sov så gott ♥

Meija Hernström -100213


Nu ska jag hoppa ner i ett varmt bad tillsammans med min man! Puss

Next up: Gossip Girl


Körde ett snabb-pass då jag bara skulle träna lite armar idag. Nu ska jag lägga mig med lite physalis framför ett avsnit GG.

Time to set that ass to work!


Nu åker jag och tränar!

Efter flera dagar på penicillin så får jag äntligen träna. Är grymt trött o har ingen ork idag men skitsamma, träna bör man annars dör man ;)


Mys-middag med brudarna


Precis kommit hem

Fick sluta tidigare så slutade klockan två och nu är jag, Jennie & Agnes hos mig. Om en stund kommer även Lovisa & Sandra, vi ska göra amerikanska pannkakor och sedan träna. Mys! 

Gick rätt bra på matteprovet..


Godnatt kära läsare♥

Här får ni en äckligt dräggig trött-bild på mig hähhhhhh, skäms men jaja. Vill bara att ni ska veta hur fina ni är mina älskade läsare, puss på er och sov så gott!

Jennie Åkerström -180113 "failbilder"


K

Kom till Felix för en stund sedan, nu sitter vi i sängen och gör absolut ingenting. Ska ut och ta en cigg innan jag kryper ner i sängen och kollar lite GG och sedan sover. Kanske gör ett godnatt-inlägg sen, annars säger jag godnatt nu! Puss på er

Swag is for boys, class is for men

Ååh, finaste Ed Westwick. Kostym och grejer, så jävla snuskigt snygg ♥♥

Meija Hernström -100213


Nu har vi precis ätit, vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu dock.. Haha. Något hittar vi väl alltid på. Puss

Meija Hernström -100213


Fotat lite och nu kollar vi genom bilderna!


Bakat kladdkaka med Meija :)

Bild från google.se

Frukost på sängen till min prins


Gjorde en omgång Amerikanska pannkakor med lite bär och vaniljsocker på och gick upp med till min älskade. Nu ska jag ut och ta en cigarett och sedan smsa Meija tänkte jag. Puss

Caroline Johansson -071212


Jag är såhäääär trött men kan inte somna om, motsattsen till min kära man som ligger och sussar som en liten gris..suuuck.

Mina gamla facebook-profilbilder


Kan ni tänka er nu att jag faktiskt såg ut såhär? Nää va? Det kan jag knappt själv. Saknar längden och tjockleken på mitt hår, men inte färgen, aldrig färgen. Vit-gult hår är inte fint...

Jennie Sjökvist -040113


Nu har vi precis kommit hem efter en supermysig och rolig kväll med Caroline och Martin! Jag är jättetrött så ska försöka sova, imorgon blir det att träffa söta Meija för lite prat oså. Puss!

Jelly

Sitter o kollar melodifestivalen just nu :)


Middagsdax :)


Spelar lite spel :)


Nu åker vi till Caroline och Martin!

Klippte av mina långa naglar häromdagen, känns jättemuppigt när man är van o ha långa haha.. Aja nu måste jag åka, kommer uppdatera från mobilen ikväll, puss!

Dagens inköp


Mitt gamla 18-55mm gick ju sönder och lagningen var bara några hundralappar billigare än ett nytt, så körde på ett nytt istället, lika bra. Så nu har jag två objektiv att prova mig fram med på prov-fotograferingen på fredag, asbra!
 
Skapat en ny kategori nu -Shopping. Insåg att detta inlägg inte passade in i någon utav mina tidigare kategorier, så fixade en ny istället. Puss!

Hej

Ikväll blir det att åka till Caroline och Martin för middag och melodifestivalen,supermys! Idag har jag och älsklingen även varit förlovade i 21 månader hihi,sjukt hur fort det går :) puss


Nu sätter jag på ett bad!


Min kära syster kom hem med lite produkter till mig :)


Gårdagens inköp


En stor mysig t-shirt (kommer bli döskön att träna i!!) och ett par mjuka harems. Skitbra. Förlåt för dom usla bilderna, men det är lite svårt när jag för tillfället bara har ett zoomobjektiv där man måste stå minst två meter ifrån för att få bra bilder...suuuck. Men idag ska jag inskaffa ett nytt vanligt objektiv!

Caroline & Martin -281212


Jag vaknade för en liten stund sedan, har ätit frukost oså. Ska klä på mig och gå ut och ta en morgoncigg tror jag, sen måste jag komma ihåg mina tabletter också. Sista dagen på pencillin, så skönt att slippa dom sen!

Hej världen

Är hemma hos Jennie o ska snart ut en promenad med Samzon :) Pojkarna kommer också hit snart! Puss


Sitter o myser med bäbisen<3


Sabina Thörner -270113


Fixade fotostudio igår, så nästa fredag blir det prov-fotografering för att se så allt går bra och på sportlovet blir det att jobba! Är så sjukt glad för denna möjligheten, ni fattar inte.
 
Nu har Jennie precis åkt hem och min prins är påväg hit, så ska klä av mig och mysa ner mig framför lite GG. Puss

Dagens shopping


En stoooor mysig Adidas-tröja, en ny deo och ett pannband fick bli dagens shopping, underbart! Nu är jag med Jennie, vet inte vad vi ska göra riktigt men någonting hittar vi väl alltid på.

Sitter hemma med Jennie o myser :)


I'm a lot to handle, you don't know trouble but I'm a hell of a scandal

Dofin. Eller...?  Försöker pilla i mit lite gröt, men mår illa, tror det är det nya pencillinet jag fått. Usch har precis tryckt i mig sammanlagt sex jävla tabletter och ska ta ytterliggare tre idag. Helt jävla sjukt. Börjar hursom vid tio över nio så ska väl åka om en stund. Puss

Caroline & Martin -281212


Nu håller jag på att ladda ner lite GG, får se om det är rätt avsnitt eller inte, annars lär jag väl flippa totalt...hähä. Hoppas min mat är här snart också, hungrar ihjäl. Jaja ska sluta klaga, puss på er.

Pisshumör

Swefilmer funkar inte och kommer inte ihåg vilket avsnitt jag var på så kan inte kolla Gossip Girl, jag är hungrig somfan, skoltrött som ett as och även om jag älskar honom så kan min pojkvän vara en riktig åsna ibland. Är på så skitigt humör så ni bara förstår inte. Sug mig. Hejdå.
 

Rea för hela slanten


Man bara måste ju älska rea, sju par trosor för 110:- och en Adidas-tröja för 50:- hur bra liksom?!

New in

Visar vad jag köpt snart!;)


Skolan

Slutar fem i tre sen blir det att fika på stan med bästa 3K! Puss


Jag har fått ett jobb!

Ett fotografjobb faktiskt, det är för en nätbutik som ska öppnas där jag ska stå för alla bilderna. Mer än så kan jag inte säga ännu, men ni får veta mer när jag kan säga mer ;) Är iallafall riktigt glad och taggad, ska jobba ihop med Caroline och Martin som ska stå som modeller. Så himla kul, ååh!


Gossip Girl ♥


Gråter floder. Varför tänker jag inte säga, ni får kolla på programmet själva så får ni se. Buhu.

Ba-bye


Nu åker jag bort till BUP för samtal

Går nog snabbt hoppas jag, mår inge vidare fortfarande. Vill bara ligga i sängen och kolla GG och friskna till.. Puss

Marry me


Åååh han är så snyggggggg, lovelovelove. Underbara människa. Nu väntar jag på att GG laddas ner så ska jag kolla lite mer hihi, bästa :')

Sabina Thörner -270113


Nu funkar inte swefilmer så kan inte kolla GG, suuuuck vad sur jag blir. Mår som en kastrerad apa ungefär. Kul liv. Imorgon blir det läkaren på morgonen, väldigt roligt. Jaja. 

Jennie Åkerström -180113


Mår fortfarande inte bättre och blir så suuuur, vill må bra och kunna gå till skolan som normalt folk utan att behöva ligga hemma i kramper och illamående. Nej fyfan.

Caroline & Martin -281212


Nu är jag hemma fortfarande, har vidrig huvudvärk och magkramp så känns som jag ska spy eller svimma närsom. Har tagit en värktablett så hoppas den hjälper snart så jag kan gå iväg till skolan. Aja. Puss

Fråga och svar: Concerta

Fråga: Hej! Snabb fråga- fick du ont i magen när du började med concerta? - jag har fått så ont att jag knappt kan stå upp, det är typ illamående... :/ tack för svar :)

Svar:
Ja, jag fick jätteont i magen när jag började med concerta. Jag blev illamående, kände mig mätt hela tiden och kunde knappt äta. Mådde jättedåligt första månaden och fick alla biverkningar du kan tänka dig, men sedan gick det över och tabletterna började hjälpa mig istället. Håll bara ut, det blir bättre! Men börjar du rasa i vikt ska du genast kontakta en läkare, det är viktigt! Kram :)

Natti bloggen!!


Tröööööööötttttttt

Är så jävla tpl idag så ni fattar inte. Var i skolan, sen gick jag ner till stan och träffade Lizzie ett par timmar. Nu är jag hemma o glor GG i väntan på bättre tider. Puss


Påväg till stan för o möta Lizzie!


Hey, Hey Apple!


Nu packar jag ihop och åker bort till min man!


Bilder från bowlingen!


Förresten så vann jag, känns rätt så...grymt. Har aldrig vunnit på bowling förut haha, men det gick bra på slutet! Nu ska jag ut och ta en liten ciggis tror jag, sen ska jag väl packa ihop mina saker och åka bort till min man. Puss

Hej

Ser ut som en efterlyst örn, jag vet. Men skitsamma. Kom hem för en stund sedan och har precis ätit. Min mobil vill inte samarbeta så vetifan om ni får några bilder från bowlingen, men hoppas på att det snart ska fungera. Suuuck vad arg jag bli när det inte går.. Aja. Puss

Jag och Caroline!:)


Bowling!


Nu åker jag och bowlar!

Dom kommer och hämtar mig nu så åker vi till bowlinghallen, ska bli skitkul! Puss

I know that I've got issues, but you're pretty messed up too


Either way, I found out I'm nothing without you

Cause we belong together now
Forever united here somehow
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you

Sabina Thörner -270113


Nu har jag precis duschat färdigt, så ska leta fram lite kläder och sedan göra mig i ordning. Är på sjukt bra humör idag, så jävla skönt så det bara finns inte. Inte varit på såhär bra humör på hur länge som helst, love it!

Hemma igen!

Nu har jag precis kommit hem, så ska hoppa in i duschen och sedan fixa mig för att åka och bowla med Caroline, Felix & Martin :) 

Go hard or go home!


BUP-kontakter, socialen osv

Det var så många år sedan jag mådde helt bra att jag knappt minns hur det känns. När jag är lycklig så gråter jag, för jag vet inte hur man hanterar glädje. Däremot lärde jag mig för länge sedan hur man hanterar sorg, hur man gömmer sitt mående bakom långärmade tröjor och fejkade leenden. Jag lärde mig redan som nioåring hur man fick människor att tro att allt var okej, även om det var rätt åt helvete. Jag minns när jag fick gå till kuratorn när jag var 9-10 år och hon frågade hela tiden hur det egentligen var med mig. Men jag hade redan lärt mig hur man låtsades må bra. Så jag log, skakade lite på huvudet och sa "jag mår bra, jag förstår inte riktigt vad jag gör här faktiskt, för jag är helt okej". Hon trodde mig. Men som tolvåring började saker bli värre och efter mycket skolk så kopplade skolan in BUP. Jag hatade dom för det, jag ville inte ha någon som la sig i mitt mående, jag ville bara bli lämnad ifred. Nu förstår jag att dom gjorde det av oro, inte av elakhet. Och ärligt talat tror jag att dom räddade mitt liv då.
 
Jag har haft fler BUP-kontakter än jag kan minnas, jag har haft kontakter på socialen och jag har haft läkarkontakter. Jag minns speciellt två kvinnor, Stin hette den ena och hon jobbade för socialen. Hon var norsk och pratade hälften svenska, hälften norska. Vi brukade åka iväg och fika och gå långa promenader. Nu är det snart tre år sen jag hade henne. Den andra kvinnan hette Christina och jobbade på BUP. Henne hade jag för bara några månader sedan, jag kom till henne några gånger i månaden och pratade.
Anledningen till att jag minns dessa två så bra är för dom såg mig precis som jag var. Dom förstod min trasiga själ och dom var ärliga. Jag minns att Christina sa en gång "jag tänker inte säga att jag förstår hur du känner, för det gör jag inte. Jag kan försöka sätta mig in i din situation och förstå att du mår riktigt dåligt, men jag kan inte säga att jag förstår", det gjorde att jag fick enorm respekt för henne. Alla andra har alltid sagt att dom förstår, men det gjorde dom ju inte. Dom hade aldrig gått igenom samma saker som jag, dom hade aldrig känt på samma sätt som jag. Så att hon sa öppet och ärligt att hon inte förstod fick mig att tycka om henne ännu mer. Vi pratade på dom timmarna jag var där, det var inte tyst en sekund. Hon brukade prata med min mamma i telefon, och hon berättade för mamma hur mycket hon tyckte om mig, att hon lärde sig så mycket av mig och att jag var så himla klok. Sedan var hon tvungen att sluta och jobba någon annanstans. Det var jobbigt.

Jag har en fast kontakt på BUP, en som jag haft sedan början och som alltid brytt sig om mig på riktigt. Gerhard heter han och han är fantastisk. Jag minns för snart tre år sedan, då jag mådde som allra allra värst. Jag hade gjort lite dumma grejer, bl.a försökt ta mitt liv. Han var ledig den dagen, men mamma ringde panikslaget till BUP och sa att vi måste träffa honom. Man kan tro att han skulle be oss komma en annan dag, men faktum är att han kom in direkt för att prata med mig. Han brydde sig verkligen om mig och det gör han fortfarande. Han har liksom funnits där från början och han förstår mig som ingen annan gör. Om några månader fyller jag 18 år och tvingas börja på vuxenpsykiatrin (stv?), då kommer jag inte få träffa Gerhard mer. Det känns fruktansvärt, för han har hjälpt mig så himla mycket.
 
Aja nu ska jag sluta skriva, var bara tvungen att skriva av mig lite. 

Sitter i solen och tar en morgoncigg


Det är riktigt skönt faktiskt och om några timmar blir det att dra och träna, skönt!

Bra frukost-recept: Äggröra

Ingredienser:

2 ägg
3 minitomater
0,5 dl mjölk
2-3 msk kycklingfond
ca 4-5 skivor ost
Kryddor efter smak: Salt, svartpeppar, vitpeppar, basilika, oregano


Du behöver också:

En stekpanna
Steksmör
Visp
Bunke

Knäck äggen och vispa ihop dom i bunken. Hacka sedan tomaterna i små bitar och häll ner tillsammans med mjölken, kycklingfonden och kryddorna. Häll smör i den uppvärmda stekpannan (helst högsta värmen), häll ner röran och lägg osten ovanpå.Rör hela tiden runt i stekpannan med en stekspade. Serveras bäst med grönsaker.
Smaklig måltid!

Precis hemkomna

Bild tagen från nattstad.se/ccarrohh

Nu har vi precis kommit hem, vi har ätit middag med Caroline, Martin och Carolines föräldrar, myst och kollat melodifestivalen. En superbra kväll med andra ord! Nu ska vi kolla lite GG innan vi somnar och imorgon är det träning som står på schemat. Puss!

Spelar lite kort :)


Nu åker vi bort och umgås med Caroline & Martin! :)


Gamla bilder på mig och Caroline :)

Nu drar vi iallafall bort till Caroline för en myskväll med henne och Martin, hör av mig senare, puss!

HAHAHA


Nu drar jag till stan!


Ska fika med Felix och kolla lite kläder osv. Ska även gå och kolla varför mitt kort inte fungerar, blir så tjurig.. Jaja hör av mig via mobilen sen, puss!

26 månader sen du blev min


Bilder från 2010/2011 på mig och mitt livs kärlek.

Folk säger att man är för ung för att veta vad kärlek är, men jag säger att du visat mig exakt vad ordet innebär. I över två år har du stått vid min sida, genom alla nedgångar har du hållit min hand. När jag velat ge upp har du fått mig att inse att livet är värt att leva, när jag skrikit att du ska gå har du stått kvar. Du har älskat mig när jag minst förtjänat det och du har fått mig att le genom tårarna. Inga ord kan beskriva vad jag känner för dig min fina. Jag älskar dig.

Godmorgon


Godnatt från mig och Rufus

HAHA skadad jag ser ut..ÄSCH.

Nu är jag jedetrött faktiskt så tänkte försöka sova. Om jag inte kan tvinga min kära pojkvän att kolla ett till avsnitt GG...får se. Godnatt iallafall fina läsare!

Sabina Thörner -270113


Mår aningen bättre nu även om jag fortfarande mår illa och är yr. Jävla tabletter alltså, så trött på skiten. Tänker inte stoppa i mig en endaste ny medicin igen, aldrig någonsin. Värdelöst.

MellanmålBästa mellanmålet som finns -goda frukter! Nu ska jag äta detta och kolla lite GG tror jag. Svarar på en fråga om en liten stund, puss!

Vem har sagt att du inte kan?

Vi måste börja uppskatta oss själva, för om vi inte uppskattar oss så varför skulle någon annan göra det? Varje dag hör man folk säga "jag kan inte" om så himla mycket saker, när vi alla vet att det inte är sant. Jag säger ofta att jag inte kan, att jag är dålig på det och det. Någonstans på vägen tappade vi allihopa självförtroendet och det är en hård kamp att försöka bygga upp det igen. Men saken är den att ofta när man säger att man inte kan så har man inte ens försökt, man har bara bestämt sig redan innan att man är för dålig. Jag har jättesvårt att erkänna när jag är bra på saker, men jag vet ju egentligen att jag inte suger på allt, det gör ingen. Alla är bra på någonting. Jag är ganska duktig på matte till exempel, trots det säger jag nästan alltid "det där kändes inte bra, det var ju jättesvårt och jag kommer säkert inte få så bra" efter varje matteprov. Men sedan står jag där med hyfsat bra resultat i handen, ett bevis på att jag faktiskt kan det här. Så varför kan vi inte tro på oss själva trots att vi har bevis på att vi är duktiga?

Jag tror att det är lite så att vi behöver ständig uppskattning, vi behöver höra att vi är duktiga hela tiden, för att våga tro på det. Det är så mycket lättare att säga att man inte kan och skita i det, än att ta tag i saken och riskera att inte klara det. Vad man då inte förstår är att ge upp är det största misslyckandet, att vara för feg för att satsa är ett misslyckande. Att satsa men att inte klara det är ett värdigt försök och då har man delvis vunnit oavsett resultatet.
 
Jag ska sluta säga att jag inte kan, för egentligen så kan jag ju om jag bara ger mig fan på att jag ska klara det. Och det kan ni också.

Sjuk, igen

Jävla skit-tabletter som gör mig dålig hela tiden, mår som ett jävla as och åååh så sur jag är. Ska gosa ner mig brevid Rufus nu och kolla lite GG tror jag.
 
Du som försöker kommentera elakt och skriva att jag är "sosse" och grejer:
Dina föräldrar måste vara så stolta över dig. Och "Nail Accents" är köpt på
Åhléns för 139:- eftersom du undrade :) Puss på dig

RSS 2.0