Det bästa som någonsin hänt mig ♥


2013-02-25 @ 15:12:32
När världen runt om dig rasar ska jag stå rakt och hålla dig uppe. När alla andra sviker ska jag stå kvar vid din sida. När du inte orkar längre så ska jag kämpa med dig. Precis som du alltid gjort för mig.

Du är så mycket mer än bara en vän för mig, du är min syster, min familj, min själsfrände och det bästa som hänt mig. Vi har gått igenom så mycket tillsammans under våra snart 17 år tillsammans, allt från depressioner till krossade hjärtan. Men hur jobbigt det än har varit, hur gärna vi än har velat ge upp så har vi inte gjort det. Visst har vi fallit till botten och slagit i med en duns, men vi har tagit varandras händer och vi har klättrat upp igen. För det är så vi gör. Aldrig ensamma, alltid tillsammans. 

När jag inte kan se någon anledning till att le längre, då visar du mig hundra anledningar till att skratta. När jag inte orkar stå på benen längre, när det känns som om alltid är förstört och jag bara vill ge upp allting, då är du där. Du visar mig vad som är värt mest -du, Jennie. Du är värd mest.
Jag vet att du faller ibland, och att det ser ut att vara en så otroligt lång väg upp igen. Jag vet att du inte alltid orkar och att du inte tycker om dig själv alla dagar. Jag vet att du kan känna dig ensammast på jorden. Men sanningen är den att du aldrig är ensam, jag är alltid med dig. Jag kommer stå kvar oavsett vad som händer, ingenting du gör kan någonsin få mig att lämna din sida, för det är där jag hör hemma, precis brevid dig. Du är den vackraste människa jag någonsin mött, från insidan och ut. 

Skulle jag förlora dig så skulle jag inte ha någonting kvar, för du är hela min värld. Jag älskar dig bästis fästis.






Kommentarer
Postat av: din Jennie

Kan inte sluta le kan inte sluta få glädje tårar när jag läste detta.
Du är världens bästa vän, utan dig inget jag, det har alltid varit vi och så kommer det förbli. Vi har stått hand i hand genom solljus, storm och regn men vi har aldrig släppt varandras händer. Och det är äkta vänskap. Jag kan alltid vara mig själv med dig, du kan alltid få mig att le. Du gör mig lycklig på riktigt. När det är mörkt lyser du alltid upp min dag, och du ser mig för den jag är. Vi förstår varandra inifrån och ut du och jag. Jag älskar dig mest Izabelle, över hela mitt hjärta. Ingen kan förstöra våran vänskap, för den är starkast av allt! Jag lovar att få dig le och torka dina tårar och vi ska leva bästa livet här på jorden. Oavsett vad du tror är du finast i världen bästa vän <3

2013-02-25 @ 15:33:04



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback