Picknick i solen ♥


2023-05-22 @ 09:15:46

Något utav det bästa med fint väder är ju ändå att gå på picknick, det är något vi gjort sedan vi träffades, och kommer nog fortsätta med resten utav livet. Det är så oerhört mysigt!Vi låg 10 dagar i covid, men nu är vi friska sedan några dagar. Dock väldigt trötta, och för mig sitter det kvar på andningen samt balansen (är "sjösjuk" på heltid så äter åksjuketabletter dagligen och kan knappt åka bil) -men är glad ändå!


Lilla fågel


2023-05-06 @ 06:10:34
 2023-05-04 @ 05:44:33


För tre år sedan blev vi bästa vänner; Ägnade timmar varje dag åt att prata i facetime och telefon, gjorde allt tillsammans via videosamtal; Kollade filmer och serier, gick promenader, spelade, visade solnedgångar, pratade om precis allt vi känt, tänkt, drömt och upplevt. Och när vi slutligen träffades blev vi direkt oskiljaktiga; Från första stund ville vi inte vara isär. Du åkte tre timmars enkel resa till och från jobbet bara för att vi skulle få så mycket tid tillsammans som möjligt. Vi var båda rädda för hur mycket vi kände på en gång, men förstod snabbt att vi var själsfränder. Aldrig förut har jag känt en sådan emotionell och spirituell intimitet. Vi bar båda på trauman och mörker, men tillsammans har vi fyllts med ljus. Det har inte alltid varit lätt, men det har alltid varit värt det. Varenda sekund. Jag är så tacksam över att få dela livet med min allra bästa vän.


Aprils livsviktiga stunder


2023-05-03 @ 11:26:50


Detta är skälen april gav mig att kämpa vidare genom varje ångestattack -och skälen är många. Jag kommer definitivt fortsätta göra dessa "Tiny moments"-videor då de är fantastiska för min psykiska hälsa. Perfekta att ha och se på när mörkret gör sig påmint igen; Se hur magiskt livet kan vara om jag bara vågar se det. Ögonblicken som gör livet värt att leva.