four


2022-01-24 @ 18:18:10

Jag låg sjuk i cirka två veckor; bihåleinflammation som knockade mig lite. Men nu är jag äntligen piggare och kan få lite frisk luft igen, tack och lov. Så jag och Youssef åkte ut en sväng, ingen längre stund då det blåste småspik, men det var skönt att komma ut. 


Imorgon åker vi till Norrköping för att gå på Harry Potter, såå taggad på att de visas på bio igen! Ser  filmerna ett par gånger om året, senast någon vecka sen haha, men de är ju lika bra varenda gång?!Födelsedagslunch


2022-01-05 @ 13:54:19

Igår bjöd jag och Lizzie ut Isa på lunch för att fira att hon fyllt år. Vi var på Guldkant, och deras schnitzel är ju...enorm?! Åt knappt halva och höll på att sprängas haha! Men såå gott, och så himla mysigt var det.


new years eve


2022-01-02 @ 11:15:12
Vi bestämde oss för fira in det nya året med lugn och mys, så vi åkte till Örebro och bodde en natt på Clarion Hotel. Vi bubblade i jacuzzin, skålade i (alkoholfritt) bubbel, tog take away och åt god mat i sängen, spelade bingolotto, och kollade fyrverkerierna genom fönstren iklädda pyjamaser.

Att avsluta det gångna (skit)året- och påbörja det nya med avkoppling, det var precis vad vi behövde. Har inte känt mig så utvilad på snart ett år. Minst sagt ett perfekt nyår med min absoluta favoritmänniska♥

Tips: Ta med galaxylampa och tänd när ni ligger i badet; det blir så så mysigt och romantiskt.


Hur firade ni in det nya året? Festligt och fartfyllt eller lugnt och mysigt?