20 drömmar


2016-09-30 @ 21:45:18
Jag drömmer om att någon gång i mitt liv...
 
...Resa runt och se världen från andras perspektiv
...Bli färdig undersköterska
...Gifta mig och starta familj
...Föreläsa om psykisk ohälsa i t.ex. skolor
...Volontärarbeta med både djur och människor
 
 
...Bo i ett hem med originalbjälkar i ett högt tak
...Vara anledningen till att någon inte ger upp
...Känna mig riktigt stolt över mig själv
...Uppleva minst ett magkramps-skratt om dagen
...Ta en kurs i något oväntat, bara för att lära mig något helt nytt
 
 
...Göra något riktigt fint för min mamma
...Skriva något som inspirerar någon
...Kunna vara själv och tycka att det är skönt
...Arbeta med något som gör mig riktigt glad största delen av tiden
...Övervinna mina rädslor
 
 
...Bevisa för mig själv att jag kan
...Vandra på bl.a Island
...Lära mig att kunna ha tråkigt
...Åka på en resa helt ensam, vare sig det är till Afrika eller Stockholm
...Prova 1 ny sak varje dag under 1 år och dokumentera det, vad som helst bara det är nytt
 
 
 
Har ni några speciella drömmar för framtiden?


LUGNT OCH SKÖNT


2016-09-30 @ 14:29:05

Ligger i sängen, pratar telefon med Banani och bläddrar i bra tidningar. Himla skönt.TORSDAG


2016-09-29 @ 17:55:38

Hade prov imorse och det gick bättre än förväntat, efter skolan åkte jag på marknad i Gamleby med Pia & Erica vilket var supermysigt! Har försökt plugga en stund men nu ska jag ner till tjejkväll på stan med mami.Sämsta morgonen på länge


2016-09-29 @ 07:27:16

Kan inte få in något plugg i skallen och har prov om 1h, Felix har snott min enda frukost utan att ens säga något så får inget att äta, och idiotkatten hade ner spegeln över mitt sminkbord vilket resulterat i nedriven spegel och ljusslinga, totalt mosad blomma och flera förstörda sminkprodukter. Vill bara skrika rakt ut är så trött på allt idag. Borde egentligen bara skita i hela dagen och krypa ner i sängen och sova tills imorgon, men det går inte. PisspisspissssssdagNjurar njurar och mer jäkla njurar


2016-09-28 @ 21:44:25

Hade lektion till 11 ungefär, sedan satt jag kvar till halv 4 kanske och pluggade. När jag kom hem slängde jag mig några timmar framför lite serie med huvudvärk och sjukaste tröttheten, sedan har jag diskat och pluggat lite mer. Har prov imorgon så försöker få in något i huvudet men jag vet inte vad fasen det varit med mig senaste 2 veckorna, min hjärna har gått i konkurs tror jag. Aja bara göra sitt bästa. Ska ta en macka nu och sedan somna i böckerna, typ.

Ja, mina anteckningar är väldigt färgglada. Lättare då.VÄRLDENS BÄSTA


2016-09-27 @ 13:22:02

Min lilla älskling som älskar att hålla hand när hon sover<3FAVORIT DISNEYLÅTAR


2016-09-27 @ 12:35:39
Detta är några av mina absoluta favoritlåtar från mina absoluta favoritdisney's. Skattkammarplaneten, Pocahontas, Ringaren i Notre Dame, Svanprinsessan och självklart Skönheten & Odjuret. Tröttar aldrig på dessa underbara filmer.♥


Babygirl


2016-09-25 @ 21:55:52Söndag


2016-09-25 @ 21:52:26

Började dagen med mensvärken från helvetet, så låg i sängen ett par timmar med värmekudden som min bästa vän. Sedan kom Bia och Elsa hit; vi åt god mat, kollade film, babblade och hade roligt. Sedan har jag bara handlat lite och glott film. Är så jäkla trött så ska nog snart sova. Imorgon är det ny vecka och nya tag i skolan!

Trött ThörnerDe Vita Hjälmarna


2016-09-25 @ 10:09:32

Inatt såg jag en kort dokumentär, De Vita Hjälmarna, som handlar om en grupp volontärer i Syrien. De riskerar dagligen sina egna liv för att rädda människor ur raserade byggnader efter att bomber totalförstört dom. Någon i filmen sa "jag är villig att offra min själ för att hjälpa folket" vilket jag tycker är så fint, att dagligen riskera sitt eget liv för att andra ska ha chansen till ett. Någon annan berättar även att de har ett motto; "Att rädda ett liv, är att rädda en värld" , vilket jag tycker är otroligt vackert och sant. En person kan inte göra allt, men alla personer kan göra något.

Rekommenderar starkt att se denna dokumentär då den är väldigt stark och gripande, men så jävla viktig. Finns på Netflix.

Bild från googleNO BAKE CHOCOLATE AND PASSION CAKE


2016-09-24 @ 10:32:33
Tog inspiration från en kaka jag såg i någon video haha, men då affären inte hade det jag behövde så fick jag hitta på själv istället. Den är väldigt god, och superenkel att göra! (Bilderna är tagna med min mobil och därför dålig kvalité)


Botten:
1,5 paket Ballerina Kladdkaka
100 gram smör

Krossa kakorna ( i mixer eller slå sönder i påse är väl enklast ), smält smöret och rör ihop med kakkrosset. Bred ut i en form och sätt in i frysen cirka 10 minuter.

Mitten:
300 gram (ca 1,5 paket) Mörk Marabou
2 dl vispgrädde (vanlig, ej mager)

Värm grädden ( ej koka! ) i en kastrull, tillsätt chokladen och rör om tills allt är smält.
Häll över botten i formen och sätt in i frysen cirka 3 timmar.

Överst:
1 färsk mango
5 färska passionsfrukter

Mixa fruktköttet från mangon och passionsfrukterna tills det är hyfsat slätt.
Häll över kakan och sätt in i frysen cirka 1 timme.

Ta fram cirka 20-30 minuter innan servering ( svårt att dela den annars ), och toppa med färska hallon samt riven/smält vit choklad.


Om ni provar att göra kakan (vilket ni borde, såå god) så berätta gärna vad ni tyckte om den!


Kalas och utförsäljning


2016-09-23 @ 21:45:53

Idag fyller min älskling 20 år, så spenderade morgonen/förmiddagen åt att städa och baka. Vid 14 cyklade jag och mötte Bella så drog vi till Eleven's utförsäljning och mötte upp Mathilda. Kom inte hem förrän runt kvart i sex, då var det bara att kasta i sig mat och börja fixa i ordning för kalas, för kl 18 kom släkten. Har varit en supermysig kväll, och imorgon blir nästa kalas så då har vi det att se fram emot också!


Tre bilder på mina fågelskådande muppkissar20 TRIPS DOWN MEMORY LANE


2016-09-22 @ 21:58:53

20 låtar som jag tror min familj flertalet gånger varit jäkligt trötta på att höra, men som jag inte riktigt kan tröttna på. Skulle kunna lägga in hundratals fler låtar som gör mig nostalgisk, men det blir ett ofantligt långt inlägg så struntar i det haha. 


DUCK


2016-09-22 @ 20:20:48
Randombilder på en andfamilj som var ute i stugan varje dag i somras. Och ja, vi blev buddys. Lägger upp dom nu därför att jag hittade dom nu och är uttråkad så fixade lite haha.
 


MOT SKOLAN


2016-09-22 @ 08:11:29