mer mys (vad annars?)


2020-07-30 @ 15:31:00
Brunchpicknick vid den gamla fyren. Det var precis stekhett och dessutom i lä, så efter en stund höll vi på att totalt smälta bort. (Nu är det dock kallt och jävligt, vad hände?)




Lite party för Caroline som fyllt 24 år! En jätterolig och härlig kväll, mådde sämre dagen därpå men äh, hon fyller ju faktiskt bara en gång om året haha.




Ännu en brunchpicknick. Gjorde världens club sandwich som blev supergoda, men båda två var så mätta att vi höll på att smälla av. Det började regna för fullt, så vi satte oss under ett träd. Himla mysigt faktiskt.





Normisen<3





Grill och mys i stugan med Mickis och några favoritgrabbar





Bilmys med bästa Mikkan<3



Grillad lax på berget i solnedgången med den där filuren var ju nästan löjligt mysigt






Födelsedagsfirande för favoriten ♥


2020-07-22 @ 11:22:10
Igår fyllde somsagt Caroline år, så självklart ville vi fira våran älskade bästis. Jag bakade lite, sedan köpte vi en massa pynt och dekorerade i stugan.


Hur grym blev inte denna hatt? Vi satt och kämpade en bra stund för att få ihop den, men jäklar vad stolta vi var när den var färdig haha!


Världens bästa testobåt, lyllos mig som har er

Klart hon var tvungen att åka en sväng på flaket i hatten, man fyller ju bara år en gång om året ;)


Grattis igen min underbara. Kan inte förstå hur jag kan ha sådan tur som får kalla dig min bästa vän, men jag är så oerhört tacksam för att du finns till. Den bästa morsan, mest fantastiska vännen och överhuvudtaget den finaste människan jag vet. Det finns ingen starkare, roligare, härligare, snällare eller mer positiv person än du. Du är en inspiration, en styrka och en oerhörd lycka för alla omkring dig. Du gör mig till en bättre människa, det gör du verkligen. Inga ord kan någonsin beskriva hur lycklig och tacksam jag är för dig, och för dina grabbar. Jag skulle gå genom eld och vatten för er, för ni är en sådan enorm glädjekälla i mitt liv, och jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan er. Tack för att du är just precis du.






g r e e n


2020-07-21 @ 08:55:22
Tröja - H&M   //   Jacka - Gina Tricot   //  Byxor - Lindex   //   Skor - Din Sko   //   Keps - Dollarstore tror jag?   //   Bälte - Independent   //   Väska - Secondhand




Har varit så jäkla trött senaste dagarna, tror det beror på vädret; åska och skit gör en helt paj i skallen. Anyway. Idag fyller världens bästa Caroline år, så ikväll blir det lite fika och mys för att fira henne såklart!♥






senaste, igen


2020-07-20 @ 10:19:51




 







 



 







 


 



 







 



Som ni ser så har senaste veckan bara bestått av en himlans massa mys med en jäkla massa mysisar. Jag njuter utav sommaren och utav underbart sällskap, och trots att mina hormoner löper amok (spiral suger) så skrattar jag betydligt mer än vad jag gråter, och vad mer kan man egentligen begära? Jag är glad, jag är jäkligt glad.






senaste genom mobilen


2020-07-08 @ 18:32:04
Laxlunch i solen



Vaknade tidigt så tog en blåbärspromenad



Vinmyskväll med en saknad vän



Myste runt i stor tisha (det var cirkus 30 grader den dagen, nu är det typ..13? Vad hände?)



Quornsallad, bad och sol




Bakisgrill (älskar halloumi, märks det om ni kollar tallriken i hörnan? Megahög med halloumi)


Molliemys<3



Hittade ny älsklingströja för 40:- och jag var (är) megaglad


Kass bild men var såå fint häromnatten, skapligt mys


Mer myslunch, nej jag gör inget annat än äter



Vin i solnedgången är ju livets finaste



Jorråsatteeee



Mysfika i stugan



Tyckte det var fint vid stugan inatt



Jag fortsätter mysa och må bra, som ni ser. Spenderar den mesta tiden i stugan med människor som gör mig glad. Jag har skrattat så mycket och känt så mycket glädje och tacksamhet för livet den senaste tiden, vet inte om det är solen eller bara att jag är på en bra plats just nu, men jag njuter till fullo. Känner verkligen att jag bara vill hålla mig undan all form utav negativitet och få må såhär så länge jag möjligtvis kan.

Hur mår ni?