christmas


På julafton var vi hos mamma, igår hos min storasyster Nathalie, och idag ska jag till pappa -många julfiranden som ska hinnas med denna helg! Kommer ju troligtvis vara slutkörd och gå i ide efter detta, haha.

Youssef är nu iväg på ett dygnspass, så ikväll ska vi mysa ner oss framför Harry Potter (ett måste vid jul ju!) och bara ta det lugnt.


Hur har ni firat jul?

en blåsig morgonpromenad

Imorse åkte jag ut tillsammans med Isa för att ta en morgonpromenad. Passade på att ta med kameran, såklart. Det blåste som tusan och var ganska kallt, men trots det hade vi en superhärlig promenad! 

 

tiny waves

 
Jag har alltid blivit lugn utav vatten, det är något med det som bara låter hela själen andas en stund. Älskar även att himlen gav vågorna lila skiftningar.

solnedgång under bron

 

handsome in black and white

 

Några bilder jag tog på Youssef för ett par veckor sedan, hur kan någon som aldrig varit någon linslus innan, vara så naturligt fotogenisk? Älskar svartvita bilder på honom, så vacker.

Lindt


Den asken gick åt kan jag lova, som ni nog ser haha. Men Lindt måste väl ändå göra världens lenaste choklad, eller?

snow globe


Jag är tokig i snöglober, vet inte varför men tycker de är så fina och blir himla glad utav dem. Kanske något som sitter kvar från då man var barn? Jag vet inte, men fina är de. Och rätt roliga att fota.

foggy bay


Imorse låg det dimma genom stan, så efter gymmet passade jag på att knäppa lite kort. Jag älskar dimma; tycker att allt ser lite sagolikt ut då.

black leopard

Stövlar - Skopunkten  //  Byxdress - New Yorker  //  Jacka - Lager 157  //  Bälte - SecondhandFinns det något bättre än att fota i snö? Finns inget bättre ljus om man vill att sminket ska se bättre ut än vad det är haha!

Korv & varm chokladFrån en mysig eftermiddag i stugan med mitt hjärta♥

Vlogg - Hotellfrukost & korvgrillning
RSS 2.0