Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar denna kvinna


Gudars man blir så pepp av henne, osen är hon ju så jävla snygg också. Dansar som sweet jesus, ser ut som en sweet jesus och sjunger som en sweet jesus. Fysatkorv vilken grym människa, stor fet kärlek!

Behöver göra musikläxa, behöver dansa av mig skit mer. Väljer det sistnämnda.


Länge sen jag shakea av mig all skit, behöver det känner jag, dans är ju min personliga psykolog, finns inget skönare!

Lunchrast


Har haft lunchrast nu. Innan var vi på en musikföreställning på gymnasiet om Astrid Lindgrens sagor, jättemysigt.
Men nu måste jag dra tillbaka. Ska träffa Jennie när jag slutat, och träffa pappa en stund för att prata lite. Nervös? Yesbox. Hejdå!

There's no "love" in "goodbye", you know that right?

It seems like only yesterday
I held you in my arms and said
"You will never need to fear the dark,
But unforeseen misery has come between your Mummy and me
We can love you more now we're apart"

Daddy, he's got to go away

Cos there's just no other way to live this through
Someday you'll learn understand
This wasn't what I planned for me and you
Sorry, love Daddy

Everyday is filled with pain

But never feel that you're to blame
Sometimes life breaks in mysterious ways
Heyyyyyyyy dudiiiie


Vakna för en stund sen och trots att jag somnade vid typ sju igår är jag dödstrött. Ska göra mig klar och dra till dagiset, fick stanna en dag till, superskönt!


Bakar kärleksmums med Pennie!


Bild: Google

Var så himla bra idag på dagiset, mådde skit imorse men räcker med att se dom små solstrålarna så känns allting lättare igen. Jennie väntade på mig när jag slutade så gick vi hem hit, nu håller vi på och bakar kärleksmums så tror jag att Felix ska komma också. Pusshej!

Vill bara att allting kunde vara som förr.


Nu drar jag till dagiset


Har haft en skitnatt, tårarna tog aldrig slut. Men jaja skitsamma. Nu ska jag till dagis och bli upp-piggad av dom små gullungarna, pusshej!

Ibland saknar jag faktiskt mitt blonda hår


Trots all blondering och blekning håret fick stå ut med var det faktiskt både tjockare, längre och finare än vad det är nu. Dessutom är det ganska fräscht med blondt till sommaren. Börjar undra om jag gjorde ett misstag som färgade det mörkt..? Saknar hela alltihop där, det var svårt men ändå enklare än nu. Näe kanske borde ta och bli blond igen..eller?


Spenderat dagen på dagis och med Lizzie, jäkla underbart hela alltihop! Nu sitter jag och lyssnar på Ingen Vill Veta Var Du Köpt Din Tröja haha, väntar på att Felix ska komma hit och mysa lite.

ute på en joggingrunda tidigt nu,superskönt!

2012-05-28_06_36 (MMS)

ute på en joggingrunda tidigt nu,superskönt!


Två låtar jag aldrig någonsin tröttnar på, oavsett hur gamla de blir:


Fools Garden - Lemon Tree


Oasis - Wonderwall


Jag bara älskar dom, kan båda två utantill haha. Har aldrig gillat dom och kommer alltid göra, dösköna låtar som inte går att tröttna på helt enkelt!

Nu måste jag skynda mig, ska va på dagiset kl 9. När jag slutat ska jag träffa Lizzie :)

Träningsmyter

Din träningsmaskin räknar kalorierna du bränner
Falskt
– Det betyder inget, eftersom maskinen inte frågar efter hur mycket kroppsfett du har vilket är avgörande för hur mycket du kan bränna, säger personliga tränaren Mark Macdonald.

Att lyfta vikter gör kvinnor "grova"

Falskt
Detta upprör Alice Burron, tidigare bodybuildare.
– Du måste verkligen överprestera för att se stor ut, kvinnor har dessutom för mycket östrogen i kroppen. Styrketräning hjälper i stället att bränna fett, säger hon till CNN.

Dina resultat visar sig på vågen
Falskt
– Många är fast i att vikten visar hur vältränad du är. Och när inte förändringar syns på vågen, så ger många upp i stället för att se alla fördelar som träning för med sig, säger författaren Alex Hutchinson.

Lågintensivträning bränner mer fett
Falskt
Myten säger att högintensivträning bränner kolhydrater i stället för fett. Men i det långa loppet bränner du mer fett om du tränar intensivt.
– När du har bränt kolhydrater, börjar du bränna fett, säger Mat Fitzgerald.

Ta en proteinshake efter träningen
Funkar delvis
Det fungerar i nödfall, men:
– Det är bättre om du äter riktig mat, säger Mark Macdonald.
Protein får du bäst genom mat som kalkon, turkisk yoghurt, nötter och frukt – alla vitaminer får du på köpet.

Du kan punktförbränna olika delar av kroppen
Falskt

– Det spelar ingen roll hur många sit-ups du gör, för det handlar om kroppsfettet som ligger ovanpå musklerna. Fokusera inte på en kroppsdel. Försök att gå igenom alla, säger Alice Burron.


Dina bröst kan försvinna om du tränar bröstmusklerna i vissa maskiner.
Falskt
Brösten kan bli mindre av träning när mängden underhudsfett minskar. Bröstens naturliga storlek bestäms av generna.

Muskler omvandlas till fett ifall du slutar träna.
Falskt

Den som tränar mycket kan äta mer utan att gå upp i vikt. Effekten sitter i ett litet tag, även om träningen avbryts, men rätt snart får matintaget minskas om inte överskott ska lagras till fett. Muskler som inte används minskar i styrka och storlek. Slutresultatet kan alltså ge ett intryck av att musklerna förvandlats till fett, men detta är omöjligt eftersom det rör sig om två helt olika typer av vävnader.

Alla kan inte få rutor på magen.
Falskt
Alla har redan rutor på magen. Det ytligaste raka magmuskulaturen är indelad i fyra segment på varje sida för att ge muskeln stöd och stadga. Det är dessa segment som gör att det liknar rutor under huden, men de syns inte om mängden underhudsfett är för stor. Situps ger fastare muskler runt magen och minskar risken för ryggont. En stark mage och rygg förbättrar din hållning markant.

Utfall tränar bort celluliter.

Falskt
Det finns inga enskilda träningsrörelser som tar bort celluliter, men all aktivitet är bra, liksom massage, peeling och torrborstning av huden, då dessa ökar cirkulationen i din kropp.

Är man naturligt smal behöver man inte träna
Falskt
Alla människor behöver träna/röra på sig – det är väldigt viktigt för att vi ska må bra! Genom att röra på sig regelbundet kan du förebygga sjukdomar, hålla dig pigg och fräsch, få minskad skaderisk och hålla pump och cirkulation igång. Det är betydligt bättre att vara rund och aktiv än smal och inaktiv. Tänk även på att en smal kropp kan behöva muskulatur för att ha skydd mot stötar m.m.

Det går att gå ner 10 kilo på 10 dagar.
Sant
Det är fysiskt möjligt men är långt ifrån hälsosamt. Viktminskningen består då till största del av vatten, tömda tarmar och tappade muskler. När du sedan äter igen går du snabbt upp alla kilon du blivit av med och oftast några till.


Efter träning kan du trycka i dig vad som helst för kroppen bränner bort det direkt.
Falskt
Visserligen ökar förbränningen efter ett träningspass men det innebär inte att du kan äta en chokladkaka utan att det märks. Däremot är det alltid viktigt att äta direkt efter ett pass för att återställa blodsockerbalansen. Det du äter efter träningen är nästan lika viktigt som själva träningen, då din kropp behöver återhämtning och påfyllnad i form av näring från kolhydrater, proteiner, fett och vätska. Kolhydrater ger energin tillbaka och proteinerna hjälper till att bygga dina muskler.

Träning innan frukost förbränner mer fett.
Sant
Det är självklart bättre att ta en promenad på kvällen än ingen alls. Men du får bättre utdelning på morgonen före frukost. Det beror framför allt på att hormonbalansen styr in kroppen på fettförbränning på morgonen. Dessutom har du så lite blodsocker och alternativa bränslen i blodet, så kroppen blir tvungen att ta din energi från fettreserverna

Man förbränner mer när man springer än går i rask takt.
Sant
Din totala energiförbrukning är betydligt större när du springer än när du går. Löpning är dessutom en riktig konditionshöjare, vilket för att du förbränner mer i vila.


Jag kan gå ner exakt lika mycket som min kompis under samma period.
Falskt
Det tror du bara. Även om ni valt samma bantningsmetod fungerar det inte så att ni kommer att gå ner lika mycket på lika lång tid. alla människor är olika så jämför inte dig och din vikt med någon annan.


Riktigt jävla grym dag!


Var somsagt på dagiset fram till klockan tre, sedan träffade jag Jennie. Vi mötte Amanda så alla tre drog och tränade ett par timmar, sedan gick vi till Kinarestaurangen och åt lite god mat innan vi fortsatte till Jennie för en promenix med Samzon. Kom precis hem så ska slänga mig i ett varmt bad!


HAHAH TJA


Jag är hemma på en timmes lunch, har hittills fått leka med barnen ute och så, hur mysigt som helst och trivs verkligen kanonbra.
Personalen är supertrevlig och barnen är så gulliga. So far so good.

Jag slutar ungefär klockan 3, så då blir det träning med Pennie & Sandra. Sedan ska jag umgås lite med Pennie resten av dagen, perfa!


Internationella Krama-En-Musiker-Dagen

Det är faktiskt idag, den 28/5. Så, vilken musiker/artist skulle ni vilja krama? Här är mina val:
Varför dessa?

Marshall -Har alltid älskat honom, skulle säkert svimma om jag såg den mannen. Skulle hugga av ett öra för att få krama Marshall.

50 cent -Vem vill inte ha dom armarna runt sig för några sekunder?

Kurt -Skulle vilja gå tillbaka ett antal år och krama om honom ordentligt, tror han skulle behövt det.

Enrique -Visst, hans musik är inte mina favoritlåtar kanske, men han är ju gudomlig, det kan ingen förneka.

Tom -Han har checkat av några av mina "dröm-kille-saker", och titta på han?! Han är ju för fin.

Oliver -Fruktansvärt snygg, dödligt het.

Frukost och ska fixa migSkickade ett inlägg från mobilen förut, men det kom tyvärr inte upp. Drog iallafall ut vid 6.15 för en springrunda, det var inget folk ute
överhuvudtaget så det var superskönt. Nu har jag duschat så sitter och äter lite frukost, ska börja fixa mig samtidigt.
Klockan 9 ska jag vara utanför dagiset Tallen där jag ska ha praktik tills på onsdag.

You're the one who held me up


Never let me fall
You're the one who saw me through, through it all

You were my strength when I was weak

You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'cause you believed
I'm everything I am
Because you loved me

Matlagningen är i full gång!


Förrätt, varmrätt och efterrätt står nästan klart, ska bara in i ugnen så är det färdigt till klockan fem.
Ni skulle känna hur gott köket luktar, jag njuter verkligen haha! Hoppas det smakar ännu bättre.
Pratade precis med min älskade storasyster i telefon, ibland är det jobbigare än vanligt att hon bor så långt borta


Tio efterblivna sanningar om mig

» Varje gång jag sätter mig ner på toaletten tror jag att det ska komma en orm eller giftig insekt och bita mig så jag dör på toaletten. Sjukt jag vet, men vill verkligen inte att det ska stå "17årig flicka hittad död på toaletten -hann inte ens torka sig" typ HAHA.

» Jag kan inte gå på sista trappsteget i en trappa utan hoppar alltid över det.

» Varje gång jag skaffar en ny app, program eller spel så blir jag beroende. Just nu är det tyvärr instagram, det är ju liksom inte ens kul egentligen? Jobbigt.

» Jag är övertygad om att tjejer pratar mer om sex än killar gör.

» Min drömkille (förutom Felix) har dreads uppsatt i en "toffs-knut", svart/vita/grå tatueringar lite överallt, töjning i örat, piercing i tungan-ögonbrynet och bröstvårtan, stoooort linne, stor snygg klocka, ryggsäck, trasiga ljusa jeansshorts och ett par snygga tygskor. Trodde ni inte va?!

» Jag älskar att gå på promenader, tycker det är mysigt och skönt.

» Päronsaft är den godaste saft jag vet.

» Jag är nästan alltid sen till precis allting, och när någon frågar vart jag är så säger jag alltid att jag är påväg.

» Hatar när personen jag sover med, sover längre än mig. Tycker det är skittråkigt och är en riktig bitch så försöker ofta väcka den.

» Jag har problem med mina knän, rygg, höfter, nacke, fotleder och ibland armbågarna. Med andra ord är jag som en 70-årig tant.

Två instagram från igår


Jag har inga andra bilder än dom från instagram, har glömt bort att jag äger en vacker kamera.
Men det blev en fin kväll med ESC, spel och skratt.

Just nu sitter jag och äter flingor med jordgubbar -min sommarstandard. Om 45 minuter ska jag möta Jennie för en långpromenad
och sedan ska jag och Felix laga middag åt våra fantastiskt fina mammor eftersom det är morsdag!

Hej bloggeeeeeeeeen. S-k-o-j-a


Ser ut som jag försöker va snygg, men hade lite bråttom för Pennie är on the way.

Hon kommer hit sen kommer grabbarna hit. Shoppade lite idag, lite smått o gott bara ;) Visar senare. Nu ska jag ut och prata med Pennieguuurl, pusshejdå


Brukar inte gillar Katy Perry, men blev kär i denna låt


My heart is about to break for the final time

Now I see everything a little more clearly
The bad outweighs the good things,
You're just a phone call away
Every day you seem further away (you're just a phone call away)
Soon you'll see that everything will work out for me
So keep your promises you promised to me
What's more important...
"Hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig."

__________________________

Den 4 juni är det begravning för min gammelmorbror Ragnar, varje gång jag tänker på det slår mitt hjärta lite snabbare och det gör ont. Jag är livrädd för begravningar, men jag vill få min chans att säga hejdå. Önskar bara att jag kunde ta med mig någon så jag hade några armar att krypa in i..

Godmorgon alla gladaaaaaa

Sitter hos Felix och lyssnar på Forever The Sickest Kids medan den lilla grisen sover som en geting. Idag ska jag och Felix hänka mammis ner på marknaden i stan, älskar marknader, det är så himla mysigt!

Igår blev en grym dag iallafall, var ju med Pennie & Annis, vi åt på Guldkant och hade en massa mys och kul. Vid typ 8-9 skulle Anna hem så jag och Jennie gick och mötte ett gäng fina grabbar. Jennie fick en av sina fina idéer och köpte fem liter vatten haha. Kvällen slutade med Sanning Eller Konka och grymt mycket kul hemma hos Adis!

Sitter hos Pennieeee

Försöker hitta några att grilla med eller något meeeen jaaa alla är typ tråkiga idag

Mosters bäbis :*

Lite lunch med tjejerna,supermysigt i sole...

img_20120525_152 (MMS)

Lite lunch med tjejerna,supermysigt i solen! :)


Säger godnatt med detta;


Sov gott nu alla fina, det gör jag redan haha.

Bild


lakfmjslkbmas

KUUUUUUUL att jag fått världens jävla sår på insidan av mitten-tån och jag hatar fötter, det gör ont o jag vill bara döda någon. Nu ska vi skata, hejdå

Instilush


Väntar på bussen som kommer om en kvart,se...

2012-05-24_16_33 (MMS)

Väntar på bussen som kommer om en kvart,segttttt.


Startar upp dagen med att trampa en stund,...

2012-05-24_09_28 (MMS)

Startar upp dagen med att trampa en stund,underbart!


Hola guapos (?)?(?)


Spelat lite keyboard och pratar nu med Felix som ska dra sig bort hit och sova med mig, punkt.
Haft en grymt fin dag med mina tjejer, nu ska jag gå ner och skära upp lite mango!

"Romantisk" middag med mina tre själsfränd...

2012-05-23_19_06 (MMS)

"Romantisk" middag med mina tre själsfränder, finns inga finare än dom alltså :)


Iskaffe,sol och bästa vänner -livet blir i...

2012-05-23_17_57 (MMS)

Iskaffe,sol och bästa vänner -livet blir inte bättre ä såhär!


Katy McAllister

I hope you know because of you
I'll never let anyone in
I lost my direction
Everytime you'd disappear
But this time it is me
Who's gonna keep you far from near
Honestly I'd open up
If only I knew how
Trust me it's not easy once
You have been made out
I hope you know because of you, I'll never let anyone in
I lost my direction everytime you'd disappear

Honestly I'd open up if only I knew how
Trust me it's not easy once you have been made out

Tummar lite»Elizabeth Olsen. Lillasyster till de två kända Olsen-tvillingarna Mary-Kate och Ashley. När systrarna börjat lägga filmrollerna på hyllan, har Elizabeth bara börjat. Det sägs att hon är en perfekt blandning av de båda systrarna, och utséendemässigt håller jag med, snygg som få!

»Sex-prat. Jag älskar när jag och mina tjejkompisar sitter och pratar om sex och allt därtill, det är både roligt och intressant. Många tjejer är lite "pryda" och kan inte prata om sådant, men vi vet att även ni har tankar, så börja snacka istället!

»Solbrillor. Jag har iallafall 15 par och jag älskar dom alla. Det är en snygg accessoar och är skitbra nu när solen kommer fram. Big love!

»Thai-mat. Underbart gott, tröttnar aldrig på thai-mat faktiskt. Skulle kunna äta det dagligen!

»Justin Bieber fans. Killen är det ingenting fel på, förutom hans musik och frilla då. Men han är snygg och han är ju utan tvekan duktig. Men när jag var i Stockholm i helgen kom det ett gäng tjejer som bar runt på en Bieber-handduk och sjöng högt på hans låtar. Ont i huvudet resten av dagen, tack brudar!

»Dubbelmoral och låtsasliv bland bloggarna. "Jag tjänar perfekt med pengar, jag har ett perfekt liv, jag har ett perfekt förhållande och allt i mitt liv är bara perfekt!" Bara jag som är trött på det? Som Foki t.ex. som alltid ska vara så sockersöt, men sedan åker till en tigerpark där tigrarna är fastkedjade och nerdrogade dygnet runt. Bloggvärlden svämmar snart över utav dubbelmoral.

»Osköna trosor. Stringtrosor som är vassa känns ju ungefär som att sätta sig på en bandsåg. För att inte tala om alla dessa trosor som ständigt envisas med att hälsa på halvvägs upp i ändtarmen, väldigt mysigt, verkligen.

»Att man aldrig ser Benjamin McKenzie längre. Ni vet han som spelade Ryan och som jag vet att miljoner tjejer dreglat över..vart är han?!?!


Min bäs åkte precis hem


Och snart ska jag laga mat. Först ska jag tumma lite..ni förstår snart.


Buppi-ti-buppi-ti-booo


Nej jag kan inte spela eller sjunga, men man kan ju försöka lära sig. Ska köra lite till sedan övergår jag nog till pianot istället tror jag. Snart kommer Felix hit så vi ska..umgås. Ja. Hejdå

Fråga och svar


<
Svar: Haha det vet jag om, och jag har den på vänsterhanden. Dock så antar jag att camen jag använder (cameriod eller vad det heter) är spegelvänd så det ser ut som om jag har den på höger. Men jag har den definitivt på vänster! :)

Rest In Peace

Mamma berättade precis att en släkting avled igår, han var gammal och det var troligtvis skönast så för honom, men självklart är det fruktansvärt tråkigt. Känns som om jag förlorar allt fler, har snart inga äldre släktingar kvar vilket känns förjävligt. Och det är konstigt hur en person man inte haft i tankarna på länge, plötsligt är det enda man tänker på. Men de jag förlorat är alltid kvar i minnet, vila i frid♥
Ska köpa mango och åka till Felix, behöver lägga mig i hans armar en stund känner jag.

Lillasyster åkte precis hem, så ska jag göra...något


Idag är jag söt, visst?!?!

Vi fikade på stan, gjorde varma mackor, pratade, skrattade och hade det allmänt bra! Jag kommer aldrig kunna göra klart mitt musikarbete (ni vet det där som jag kämpade med i 5 timmar) eftersom USB't jag sparade det på är spårlöst försvunnet. Har letat överallt och hittar det verkligen inte, blir galen!! :(


Fika på stan med lillasyster!:)

2012-05-21_14_45 (MMS)

Fika på stan med lillasyster!:)


Ätit jättegod mat och fint är det också!:)

2012-05-21_12_09 (MMS)

Ätit jättegod mat och fint är det också!:)


Outfit


Linne från Sweet,Hollywood || Jeans från Lindex || Skor från Skokällarn || Jacka från Monki || Har även min underbara nya klocka från Ur&Penn och solglasögon från Lindex.

Närsomhelst kommer någon och hämtar upp mig så ska jag till Östra Skälö med skolan. Hittar inte min cykelnyckel så dom var snälla och kunde hämta mig. I eftermiddag ska jag träffa min lillasyster och hinna till BUP. Senast jag kollade var det 24 grader ute, rätt nice. Hejdå!

Stockholm 18-20 maj


Nu måste jag skynda o göra mig färdig, börjar om 35min. Hoppas bara att mamma gav mig rätt cykelnyckel, annars blir det jobbigt.

Var och handlade,nu ska vi göra lite äggrö...

imag0511 (MMS)

Var och handlade,nu ska vi göra lite äggröra innan vi drar :)


Syskonkärlek♥


Snodde bilden från Nathalies facebook hähä, visst är jag bra charmig när jag väl vill? Kind of.


Jag har precis vaknat och klätt på mig, ska springa ner och äta lite frulle innan jag dör av hunger. När vi är klara börjar ju resan hem, vi ska även åka förbi gravarna och fixa till lite. Jag är trött som en åsna men vaknade iallafall utan att bli väckt, succé!


Snabb bild på dagens shopping:


Sweetlinne från Hollywood, spetslinne från Cubus, sportbh från Gina Tricot, klocka från Ur&Penn, collagetröja från Cubus, orange/rosa franslinne från Gina Tricot och det svarta knöliga är en jacka från Monki. Ni får bättre bilder en annan dag, just nu är jag helt slut haha.

Sprungit runt som en galning i affärer hela dagen. Min kära mor & syster ville väldigt gärna att jag skulle hitta en avslutningsklänning, men jag är mer "shorts-tjej" så ja..haha. Nu ska Felix få testa den nya skateboarden han köpte så ska följa med ut en stund haha. Pussar!


Update: Glömde bort att jag köpte ett par rosa shorts från Gina Tricot också, IQ fiskburgare jag vet.

En buffé helt i min smak,fruktoman kallas ...

2012-05-19_14_38 (MMS)

En buffé helt i min smak,fruktoman kallas det! Har hunnit handla en del och det är fruktansvärt varmt ute,en bra dag hittills :)


Next up: Shopping!


HAHAHAH har ni sett filmerna Wrong Turn? Felix är huvudpersonen där som ni ser..HAHA läskig.

Kameran åker med och om jag har några pengar kvar på mobilen får ni lite updates från den också under dagen.
Men nu ska vi springa bort till tåget o dra innåt stan för lite shopping. Hoppas ni har en bra lördag!


If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow

 

 

Sitter och gör mig iordning, försov mig som satkorv och är trött, sur och röksugen. Dåligt. ÅÅÅHÅHHÅHÅHÅH skjut. Ska snart till stan då också. Kul osv.

Äntligen framme! Träningsvärk i stjärten o...

2012-05-18_20_52 (MMS)

Äntligen framme! Träningsvärk i stjärten osen sitta still typ 25mil är ingenting jag rekomenderar..aj.


Stockholm nästa!


Visst borde jag förstora läpparna såhär? Gud va snyggt. HAHA eller..

Men nu har vi packat klart, så ska vänta på att O.C läggs över på USB, slänga ut grejerna i bilen och sedan åka upp till Stockholm.
Shopping, promenader och mys står på helgens schema vilket klingar jäkla bra i mina öron!


Drar till stan nu, hirrå


Haha tötisar. Nu drar jag in till stan för att handla lite, puss och hejdå


HAHAHAH jag är så ful!


AHAHHAHA dör verkligen, ser ut som en mal!!
Men käkar lite frukost nu och sedan ska jag ut på en snabb promenad. Har mycket att göra idag vill jag lova!:

-Packa
-Promenad
-Duscha och fixa mig
-Åka ner till stan
-Åka och fira min lillasyster som numer är en F12:a!
-Åka till storasyster i Stockholm


ganska mysig promenad ändå. Fast magen har...

2012-05-17_12_33 (MMS)

ganska mysig promenad ändå. Fast magen har nog aldrig gjort så ont tidigare faktiskt,men jaja.


Drar nu


Nej jag kan inte peka fuck you normalt, käft. Sätter på lite tjejmusik i öronen, vad blir man möjligtvis mer pepp av? Nu ska jag försöka springa bort värken, även om jag måste spy snart. Myspys. Hejdå!

Ännu ett år utan dig, ♥


Om några månader skulle du blivit 100 år gammal, jag lovar att när dagen kommer ska jag fira din födelsedag. Men det finns inte många ord kvar, så jag säger bara: Du fattas mig. Jag älskar dig.


Trotsar min fruktansvärda mensvärk och vädergudarna, och drar på mig träningskläderna för en pw/joggingrunda. Behöver springa av mig alla dessa tomma känslor och tankar.

träffade min snäcka en snabbis,nu är jag p...

2012-05-16_11_05 (MMS)

träffade min snäcka en snabbis,nu är jag påväg till skolan. Hejdå


Sommar-frulle


Jag får inte äta mjölkprotukter (laktosintolerant) för då mår jag inge vidare, har fuskat lite med det men nu får jag inte. Får dessutom inte äta andra saker jag får ont i magen av, flingor, bröd, friterat..ja. Så gjorde en riktig sommar-frulle nu på morgonen för att slippa tänka på det faktum att jag inte får äta choklad.

Rekomenderar starkt för det är snuskigt gott vill jag lova! Man behöver bara:
Vaniljyoghurt (jag har laktosfri, den är jäkla god)
Banan
Hallon
Blåbär
Jordgubbar (jag har dom på sidan om, godare så)
Så bara delar ni bananen, värmer dom frysta bären och rör ner i yoghurten. Fruktansvärt gott!

Tror jag har världens bästa läsare faktiskt, så himla fin!
Denna kommentar trillade in för lite mer än en vecka sen, men jag glömde helt bort att lägga upp. Brukar lägga upp såna här kommentarer för sedan när jag har en dålig dag och allt känns meningslöst så, tro det eller ej, brukar jag gå in och kolla på dom fina kommentarer som mina fantastiska läsare skrivit till mig. Jag har fått både kommentarer och mail ifrån underbara bloggläsare som överöser mig med komplimanger och berättar hur mycket min blogg hjälper dom, men ni måste förstå att ni hjälper mig också, väldigt mycket!

Det kommer alltid finnas haters, och någon gång ibland sätter sig en sådan framför datan och mår lite dåligt & skickar då iväg något elakt för att såra. Sådana kommentarer åker bort direkt, de är bara onödiga och tjänar absolut ingenting till. Men att logga in på bloggen och se att någon fin människa tagit sig tid för att skriva något och göra mig glad..då går mungiporna från öra till öra kan jag lova.

Jag vill tacka er, allihopa. Ni som faktiskt tar er tid att skriva någonting gulligt till mig, ni är guld värda. Jag blir otroligt glad och det är en underbar känsla när man kan hjälpa någon, bara genom att våga stå för sina åsikter och törs berätta om saker folk gärna mörklägger. Jag älskar er, det gör jag. Ni gör mig glad.Universums underbaraste människa


HAHAH bara älskar honom, så jävla fin så det finns bara inte ord för't.

Var hos doktorn förut, kuuuuul. Nu ligger jag brevid min bäs och vi ska kolla lite O.C. Puss och kram kanonbanan

streeeeeeeeeessss

Nu drar jag till skolan och har Nationellt Prov, puss

fika med tjejerna, godaste mackan i stan!!

2012-05-14_17_32 (MMS)

fika med tjejerna, godaste mackan i stan!!


Nu drar jag ut och möter Penniiiie


Outfit: Mitt favvolinne från H&M, Felix gigantiska skjorta, "mjukis"chinos från H&M, solbrillor från Lindex, hörlurar från Claes Olson tror jag? och klockan minns jag inte.


Nu ska jag dra på mig gå-skorna (mycket matchande haha..) och ta promenix. Ba-bye

Kul liv


Gick inte till skolan, mår som ett anus så gick hem istället. Och ja, jag vet att jag sitter som en spindel ibland, fint. Ska kolla om det finns något att titta på, har så förbannat tråkigt. Ska på promenad med Pennie & Sandra senare, och ännu senare fika med Annie & Pennie. Så ja, får iallafall träffa mina stjärnor,
det muntrar ju upp en en aning. Hejdå.

And you can't fight the tears that ain't coming, or the moment of truth in your lies

Denna text kommer många se som en "attention whore"-text, och ni får gärna ta den hur ni vill. Men jag vet att det finns människor med precis samma problem som jag själv, som tycker det är skönt att veta att dom inte är ensamma.


Man vill ju alltid vara redo på nya saker, beredd på både bra och dåligt. Man vill aldrig bli överraskad för då har man inget skydd att gömma sig bakom och man blottar strupen fullständigt. Men man kan ju inte heller gå runt på spänn med taggarna utåt hela livet, det bildar ju en inre stress, rädsla och ilska. Så hur gör man för att slippa oro, bara acceptera saker och lära sig gå vidare?

Jag är långsint, fruktansvärt långsint. Och då menar jag inte för saker som hände för en vecka sedan, utan då menar jag verkligen saker som kan ha hänt för tre år sen. Inte så att jag går runt och är arg, men har jag blivit sviken kommer tilliten aldrig tillbaka helt. Jag glömmer aldrig saker och om man aldrig glömmer, kan man då förlåta på riktigt? Jag kan ibland komma på mig själv att sitta och grubbla, må dåligt, över saker som hände är jag var 12 år. Jag kan känna besvikelse över saker som egentligen inte borde ha någon betydelse längre. Jag bär runt på alla dåliga saker och släper med mig det gamla in i det nya, klampar runt med mina leriga skor på rena golv. Varför? Jag kan inte släppa saker förän jag fått en ärlig förklaring, så när jag inte får det..då sitter det fastsvetsat i bakhuvudet.


Om någon har ljugit, så kommer jag aldrig lita på dess ord igen. Om någon gått bakom min rygg, kommer jag alltid titta bakåt i oro. Om någon har sårat mig, kommer jag alltid känna svedan efter tårarna. Jag är en såndär person ingen egentligen vill vara, en komplicerad person med alldeles för mycket bagage på ryggen. Vissa dagar har jag fulltständigt tunnelséende, ser bara rakt framåt. Tittar inte bakåt, inte åt sidan, bara rakt fram. Men sen kommer dom där dagarna då benen viker sig och det enda jag ser är marken jag faller mot. Ni kan aldrig ana hur många gånger jag önskat att jag bara för en gångs skull kunde styra mina känslor och radera all depression för all framtid. Men det kan jag inte, jag kan bara försöka radera lite i taget.

Så finns dessa människor som vill må dåligt för uppmärksamhetens skull. Som drar naglarna lite försiktigt mot armarna för att rispa upp ett pyttigt litet rivsår och sedan skryta inför alla hur dåligt hon/han mår och att denne skadat sig. Såna personer hatar jag, för dom vet inte. Dom vet inte vad panikångest innebär, hur det känns när allting svartnar och att efter vad som känns som en sekund vakna till bara för att inse att man skadat sig själv. Dom har aldrig känt ångesten och rädslan för att någon ska se ens märken, dom är inte rädda för den där blicken från ens nära, den tårfyllda blicken som säger "vad har du gjort, varför har du gjort såhär? Vi mår dåligt med dig". Dom har aldrig känt paniken när kroppen börjar skaka, när man inte får in något syre och det känns som man ska kvävas, man vet att snart kommer man tappa kontrollen men man kan inte göra något för att stoppa sig själv. Dessa människor har aldrig varit livrädda för sig själva, att det en dag ska svartna för gott. Men ni som varit där, ni vet vad jag menar. Rädslan tar aldrig slut.

Idag är det bara några dagar sedan min senaste panikångest-attack. Denna var inte som vanligt, jag blev stum. Jag kunde inte prata, jag kunde inte fästa blicken och jag kunde inte röra mig. Felix försökte prata med mig och jag hörde det mesta, men jag kunde inte öppna munnen för att svara. Jag får attackerna lite då och då, oftast på nätterna. Jag kämpar för att lära mig kontrollera mig själv, men det är inte lätt. Senast jag fick en rejäl attack hittade mamma mig sittandes i mörkret inne på toaletten, skakandes, hyperventilerande och med naglarna så hårt pressade in i benen att blodet rann. Men jag hade klarat det, jag var så stolt efteråt. Inne på en toalett finns många möjligheter för en person med självskadebetéende, men jag hade inte rört en enda sak. Jag pressar naglarna in i benen för att händerna inte ska ha en chans att rycka tag i något värre, en dag kanske jag slipper attackerna helt om jag har tur.

Nu har jag hoppat lite mellan ämnena, men huvudämnet är mående. Ingen kan tala om för dig vad du ska känna och tänka, ingen kan säga åt dig att "fan va töntig du är, det där är ju en skitsak" för någonting som är litet för någon kan vara enormt för någon annan. Men någonting som är viktigt är att ibland stanna upp och känna efter hur man verkligen mår, för är det någonting som ligger och gnager och man ignorerar det, då kan man vara säker på att det kommer tillbaka med en smäll i bakhuvudet. Ta vara på det liv du har, man har bara en chans.

Felix försöker hitta en tröja jag kan låna..


Jag har bestämt mig för att gå i t-shirt efter dessa katastrofer.. Felix skulle skjutsa men ändrade sig så måste gå nu,
tar typ 45 min härifån och är såhääär förbannad på åsnan jag har till pojkvän.


He Is We


Bloggcp't vill inte se normal ut, men jaja lyssna på dessa fyra fantastiska låtar. Kääär!

If your happy and you know it clap your hands, CLAP CLAP


Den låten sitter fast i mitt huvud, alltså verkligen fast. Som en stickad tröja i en köttkvarn ungefär.
Men visst ser jag pigg och glad ut? Näe va. Påsarna under ögonen kan jag använda när jag går och storhandlar numera, fint va? Tänk människors blickar när jag kliver ut från Ica..schniggt.

 

Nu har jag satt på He Is We, underbara!, och ska äta upp. Börjar inte förän tio och då har min kära pojk lovat mig lite snålskjuts bakom hans cykel hähä.


HEeejejejejJEJEJejJEjejEJEEEEee


Jag vet att jag har ett gigantiskt sår på sidan av näsan som ser ut som jag vet inte vad..hähä. Och jaaa jag vet att ni är avis på den tiondel av min gosedjurs-samling som är bakom. Nu ska vi skata/skejta/skatea?!?! aja herråååå


JästördäjAh vetifan vad jag styr med på vissa bilder, på en blev jag halvt våldtagen av fylle-homo Jennie iallafall..HAHA läskig.


Idag är det 1½ år sedan jag träffade min kärlek. Vi ska snart gå en lite promenad och han ska återigen försöka lära mig skata haha, lycka till känner jag..ikväll ska vi bada och kolla film, bara mysa alltså! Puss

Alltid jag o glömma tiden alltså!


Stressar o är ändå segast i kommun, fuuuuuck....Nu drar jag till Adam o grillar och kollar hockey med mina fina, hur bra liksom?!?!

Godkväll människor


Kolla mina muskler, syns att jag ätit min spenat!! Nej skoja, men är stark..faktiskt!

Var ute på en promenad i regnet med Pennie förut, så jäkla skönt! Vågar inte träna pga magen o man spänner ju nästan alltid magen på ett eller annat sätt, får ont bara jag ska sätta mig upp ungefär.. Nu är jag hemma och ska fixa mig innan grillning och hockey hos Adam!

 

Glömde kameran hos Felix så inga bilder nu, men jaja ni överlever ;)


trött gris, tå töt. Jag vakna av en mardrö...

2012-05-12_08_13 (MMS)

trött gris, tå töt. Jag vakna av en mardröm (att Felix var gravid i nionde månaden med en annan tjej,reagerade inte en sekund på det faktum att en kille va gravid men reagerade inte väldigt starkt när jag insåg att han måste varit otrogen haha!), nu är jag hungrig så tror jag ska dra bortåt konsum o köpa frukost. Snart.


Att vara eller att icke vara......en livsnjutare!


Har en pissdag, så värmde upp ett skumbad, hämtade vindruvor, drog hem lite SATC och kleta på ansiktsmask. Ikväll är det hockeykväll hos Pennie, inte för jag tror att Sverige tar Ryssland men det återstår väl att se, roligt är det ju. Nu ska jag luta mig tillbaka och bara njuuuuuuuuta!

Do you know what it's like to want to surrender?

Do you know what it's like when you're not who you wanna be
Do you know what it's like to be your own worst enemy
I don't want to feel like this tomorrow
I don't want to live like this today
Make me feel better
I need to feel better
Put me back together

Vad är så fel med att älska sitt land?

Har för mig om att jag tagit upp detta tidigare, men kom och tänka på det när jag var inne på facebook och såg att människor lagt upp en sån där kedje-grej om att gå ut och sjunga nationalsången på Sveriges nationaldag den 6 juni som "protest" mot att man inte får sjunga den i skolan i.o.m att det anses "rasistiskt". Nu förstår jag inte hur våran nationalsång på något sätt kan vara kränkande eller stötande mot utländska, då låten endast hyller vårat fantastiska land och inte överhuvudtaget försöker sänka någon annans.

Sverige är ett underbart land att leva i. Ja jag vet, jag klagar om vintrarna när det är 20 grader kallt och knäna domnar bort, men utan vintrarna skulle inte våra svenska somrar vara lika uppskattade. Jag älskar att bo vid vattnet här i Västervik, det är en otroligt vacker stad och om somrarna är det fullt av turister som yrar runt på gatorna. Jag tror att varenda Västervikare någon gång klagat på staden, men egentligen är det folket man tycker illa om. Problemet är bara att det spelar ingen roll vart man kommer i världen, idioter kommer alltid finnas oavsett om de pratar svenska eller kinesiska. Sverige har både snö och sol, berg och hav.

Har ni hört låten Ultima Thule - Jag älskar mitt Sverige?(annars klicka på namnet och lyssna) Enligt många är det en rasistisk låt, men återigen -vart är det rasistiska? Den handlar om att älska sitt fosterland och allt med landet. Jag ser människor från Kosovo som tatuerar in sin flagga, människor från Serbien med flaggan på tröjan. Jag tycker det är fint, det är bra, man ska vara stolt över sitt fosterland. Men jag tycker det är förjävligt att jag inte ska få kunna vissla Du gamla, Du fria utan att bli jämnförd med Hitler ungefär. Jag tycker om människor för personligheter och jag ogillar människor för deras personligheter, sen skiter jag väl fullständigt i vilken färg personens hud har? Och att jag sagt negerboll är inte för att jag på något sätt vill kränka mörkhyade, utan för det är så det alltid har hetat där jag växt upp. Jag fick lite arga kommentarer om det, och jag vet att man ska vara försiktig med vad man säger men jag menar come on, jag hotar inte er för att ni använder ordet vitlök och det är inte direkt så att jag springer efter någon och ropar "blattejävel", men jag själv har ofta fått höra att jag bara är en "svennejävel", vilket är rasistiskt.

Så ja, jag älskar Sverige. Det måste ju många av er också göra eftersom ni valt att flytta hit eller väljer att bo kvar, hur mycket ni än säger att ni "hatar" Sverige så är det ingen som tvingat er att vara här. Enligt mig är det världens vackraste och underabaraste land. Jag älskar att åka utomlands ett tag, det är mysigt och härligt, men det finns ingen känsla som kan jämnföras med att komma hem!Vill ni hacka på mig nu så go ahead, jag står för vartenda ord!

Räka


Vi har fikat och firat mammis. Jag svimmar snart av trötthet, så trött är jag. På riktigt. Smurf.
Ska lätt lägga mig vilken sekund som helst, men först ska jag gå ner och trycka i mig fruktsallad för det är jag fruktansvärt sugen på just nu, nomnomnom. Hejdå


Ibland är vi söta, ibland..

Vi tog en promenix hem till mig och nu lagar vi mat. Ska även försöka hinna se filmen vi hyrde igår men inte såg och sedan fira mammis. Pusshej

Grattis världens bästa mamma!♥


Finns inga ord i världen som kan beskriva hur viktig du är för mig, du är min bästa vän och vad det än är så ringer jag alltid till dig för att berätta. Du vet allting om mig och du vet att jag skulle aldrig någonsin ljuga för dig, det kan jag inte. Du är den starkaste människa jag vet, du har gått igenom så himla mycket men ändå har du alltid ett leende på läpparna. Du är en förebild ska du veta, min förebild. Min vackra, fantastiska mamma jag är så stolt över att ha dig. Jag älskar dig, ha världens bästa födelsedag nu som du förtjänar!


Jag börjar om 30 min så sitter och stressar lite hähä, puss!

Baby, no I'm not okayI'll hold on to your words
Those three wonderful words


We said we'll be together
In worse or in better
Through whatever that may comehere we go again! Och fortfarande hittar d...

2012-05-09_14_26 (MMS)

here we go again! Och fortfarande hittar dom ingenting,roligt sätt att spendera förlovningsdagen på för idag har vi varit förlovade i ett underbart år. Varit här sen halv tolv o blir galen alltså,jävla mage..


Ja tack


Så förbannat snyggt alltihop.. Men måste hitta något snyggt linne att beställa hem, har bara massa tajta "under-linnen" och det tycker jag inte om.

Sådär ja, äntligen färdigt!


Jag gillade den gamla..då. Nej men den var väl ganska fin, men gillar den nya mycket mycket mer! Det/dom viktigaste och min personlighet (Elmo är min personlighet hihi) i headern. Visst, lite slarvig är den på några ställen, men det gör den väl bara mer personlig antar jag. När jag har ork så ska jag göra lite fler förändringar på bloggen, men just nu ska jag fortsätta finslipa på låten jag tvingats skriva.

Om ni inte ser någon förändring så klicka bara på F5 :)

Håller på och fixar lite..


Ny header är på gång, så snart äntligen blir det lite nytt på bloggen! Är så fruktansvärt trött på headern jag har nu, har haft den sen i somras eller något. Ska se om jag orkar fixa själva bloggen också, mår inte så värst, men ja.

Jävla magkramper..

Är hemma, kan inte gå till skolan eftersom jag inte kan gå ur sängen på grund av dessa jävla kramper. Mamma ska ringa och beställa tid på sjukhuset i.o.m att dom ville röntga förra gången så kanske det är nödvändigt. Tror även att jag lyckats framkalla någon slags allergi mot -hör och häpna- flingor. Great, jag äter det varje morgon och älskar det, men har upptäckt att kramperna slår till ordentligt då. Skit.


Meeeen tänkte prata om en annan sak. Nämnligen "Vad vill du bli när du blir stor?". Det är en fråga alla barn någon gång har fått, och tro mig jag har velat bli mycket. När jag var sisådär 4-5 år ville jag bli kock och då skulle jag och min kompis laga mat åt våra mammor varje dag så dom skulle slippa lovade vi,dock så bestod maten oftast av skurna äpplen, godis eller lera och annat mums. Sen har jag velat bli frisör också, och började med att klippa av en annan kompis hår (vi klippte varandra och såg ut som två idioter, söta, men idioter). Jag och Jennie bestämde oss för att öppna ett djursjukhus och lekte hela tiden med gosedjur. Jag ville bli skådespelare, jag ville bli artist och jag ville bli dansare, men säg någon som inte drömt om det någon gång? Sedan ville jag bli designer och gjorde väskor av trasiga jeans osv, men ändrade om och ville istället bli inredningsarkitekt, ställde då in mammas gamla dockhus i mitt rum och ändrade om möbleringen och fantiserade om att det var ett riktigt hus osv. När jag var 11-12 var jag helt inställd på att göra karriär som monstertruck-förare och drömde om att åka runt som på TV i en såndär stor monstertruck och krossa skrotbilarna under mig. Som 13-14åring drömde jag om att bli bilmekaniker, rulla in under bilar med olja i hela ansiktet (hade även en praktikplats på en firma där dom lagade lastbilar & bussar, som jag älskade, men tyvärr fick lämna pga vissa saker). Sedan ville jag bli brandman, jag har alltid tyckt att deras arbete är fantastiskt och fascinerande. Nu mer vill jag återigen bli kock, jag älskar att laga mat och där hjälper min ADHD till mycket i.o.m att det gjort mig till en väldigt kreativ och påhittig person.

Men ett yrke jag var helt fast på under alla år, och egentligen fortfarande är lite fast på, är författare. Många tycker det är nördigt, många tråkigt, jag tycker det är häftigt. Jag älskar böcker, jag tycker det är underbart hur olika författare formulerar sig och lämnar sin egen stämpel i varje ord. Hur deras egen fantasi aldrig tar slut utan bara fortsätter och fortsätter, hur de kan skriva så man åker med i varje känsla och kan föreställa sig allting. För fantasi har jag alltid haft överflöd av och jag har under hela min uppväxt skrivit miljoner sånger, dikter och sagor. Dessutom är prata, skriva och förklara en sak som jag vet att jag är bra på, någonting jag är stolt över och som många berömt mig för. Just nu är väl inte min högsta dröm att bli författare, men jag skulle ändå vilja vara det på fritiden typ. Låta alla mina känslor spegla av sig på en person i en berättelse om något helt annat.

En sak till jag alltid varit hundra procent på att jag ska göra är att åka iväg och arbeta som volontär. Det är en stor dröm som jag hållit fast vid sedan kissa-i-sängen-åren ungefär. Efter att jag sett Humor-galan för några år sedan och gråtit floder till berättelserna, så tvingade jag mamma att bli världsförälder (jag kommer bli det själv också såfort jag blir 18!) och sa högt att efter gymnasiet ska jag jobba arslet av mig, leva snålt så jag sparar pengar. Sen ska jag iväg och arbeta som volontär någonstans där jag behövs.

Lång text men jaja ni är väl vana? Det borde ni vara vid det här laget haha. Meeeen...

Vad ville ni arbeta som när ni var yngre, och vad skulle ni vilja göra nu?
Var lite roliga och svara, tycker detta är superintressant!

Nattiii

Haft en skitbra födelsedag med mina finaste vänner och en jäkla massa gott. Tog inga bilder, snor av Lovisa någon dag heh, men godnatt!

skolan, ska ta en promenad sen hem:)

2012-05-07_13_28 (MMS)

skolan, ska ta en promenad sen hem:)


Grattis till mig själv!


Blev firad av min fina familj som kom och sjöng på morgonen, mys! Nu har jag gjort mig i ordning så ska ta på mig mina underbara gå-skor och ta en promenad till skolan. Börjat om med medicinen så mår lite sisådär, går nog över snart hoppas jag.


Det är dagar som denna jag saknar dig som mest, dagar då du brukade vara här.
Kommer ihåg att mamma berättat att när jag föddes sa dom att jag var så himla
lik dig, och du svarade "oroa er inte, det går nog över!" haha. Men jag hoppas
innerligt att jag har lite av dig kvar i mig och att du ser ner på mig med stolthet

Wait WUUUT?


Kollade min kära mors facebook-sida och fick precis reda på ett skrämmande nyhet.. Nemen vad fan mamma, tack för den liksom, värmande osv! Fast ibland skulle jag vilja vara kille, få muskler på 2 sekunder, spänna sig tills man skiter ner sig och köra helikoptern dagen lång..kul liv måste jag erkänna. Dessutom kan killar släppa på gaserna hur mycket dom vill utan att skämmas, medan tjejer får gå och trycka hela dagarna, shysst.


Känner mig även tvungen att visa er denna gudomligt underbara brud:

alltid jag o Jennie o va feta..;)

2012-05-06_15_42 (MMS)

alltid jag o Jennie o va feta..;)


Så jävla snygga..


Någon snygg jumpsuit kommer jag definitivt klicka hem när jag har pengar..

Från: Nelly.com

Without you I'm no one, I'm nothing at all


Nu ska jag väcka min bäbis, sen ska jag ringa Pennie och någon gång idag kommer min moster & morbror!

Glömt svara på en frågaSvar; Tack så mycket! Vi var likadana, i början massor och sedan aldrig. Men saken är den att i början är det "spännande" liksom, med tiden blir man säkrare och mer bekväma med varandra och känner att det faktiskt går att ligga brevid varandra utan att börja pilla. Jag kan ju inte svara på det där om otrohet, jag känner honom inte och vet inte hur han brukar bete sig osv, men jag tror att du skulle märka av det på fler sätt än sexet. Ett tag hade vi inte sex på ja..en månad?, vilket gjorde mig osäker. Men man måste jobba på allt i ett förhållande, även passionen. Och om du är rädd att han är otrogen tror jag att ni även behöver jobba på tilliten. Börja med att prata med honom om detta och se vad han säger, han kanske känner likadant? Lycka till, kram!

Nanana hej


Sitter och trycker i mig lite frukost och fixar med några bilder från igår som jag tänkte lägga upp här. Bra va?
Och imorgon bilr jag ett år klokare, usch. Är det bara jag som hatar att fylla år? Och jag blir alltid nervös att jag inte ser glad ut när jag får presenterna haha, töntigt jag vet men vill inte verka otacksam. Sen är min födelsedag fruktansvärt tom och ensam, även att jag har mina finaste runt mig, det är en dag jag inte mår så bra på.


Bästis♥


En bild från förut, fler kommer imorgon! Puss

Grillning med mina bästaste


Fruktansvärt gott och nu väntar vi på att kakan i ugnen ska bli klar. Sen ska vi ta en promenad och lite sånt mys!

Hej

Jag är verkligen skitseg idag, dräggig och allmänt äcklig bara. Så ska ta mig ett varmt bad, ansiktsmask, hårinpackning, skön musik och lite sånt "ta-hand-om-sig-själv"-stuff. Mysigt ju?! Sen ska jag ut i solen och förhoppningsvis blir det att grilla senare! Skulle egentligen druckit ikväll, men med tanke på min sjukhusvistelse vågar jag inte utsätta min mage för något starkare än päronsoda.

Godnatt


tjejkväll kan vara det bästa, ikväll blev ...

2012-05-04_20_12 (MMS)

tjejkväll kan vara det bästa, ikväll blev Annie kvällens hora,grattisgrattis!;)


Respekt eller rädsla?

Överallt hör man om folk som blivit misshandlade, människor som sparkat sönder både huvud och kropp på andra. Personer som egentligen bara varit på väg hem och hamnat på fel ställe vid fel tidpunkt. Jag vågar inte gå ensam på kvällar och nätter, såfort det börjar skymma försöker jag hålla både mig själv och mina nära inomhus i säkerhet. Utanför står det människor i mörkret, människor som helt oprovocerat hoppar på förbipasserande och slår till sista andetaget. Egentligen är det ju helt sjukt att man ska behöva vara rädd, att man ständigt ska behöva oroa sig.

varför slåss man egentligen? Mycket är väl på grund av att man har ett så pass litet ordförråd att man istället väljer att slåss, medan vissa personer är bara allmänt sjuka. Jag minns att jag under en period var vän med en person som var känd för alla anmälningar om misshandel denne dragit på sig. Han sa att han förlorar kontrollen över sig själv, att det liksom svartnar för ögonen för en sekund. När han sedan öppnade ögonen och insåg att han stod gränsle över en sönderslagen människa så tände han till ännu mer och blev arg både på sig själv och alla andra, och tog ut ilskan genom att slå ytterliggare några slag på den stackaren som låg hjälplös på marken. Han sa även att han ville ha respekt, att andra skulle respektera honom och inte "käfta".

När man vet att en person slåss mycket för ingenting, visst vill man ligga på plus hos denne men samtidigt inte umgås och dras in i samma skit? Man vill kunna hälsa och fråga hur läget är, men man vill inte träffa personen mer än så. Man är både rädd för att inte känna personen och för att känna den. Så när jag ser en sådan person omringas av vänner så kan jag inte låta bli att undra; Sitter dom där och skrattar åt dåliga skämt på grund av deras vänskap och respekt för varandra, eller följer dom ordspråket "ha dina vänner nära, men dina fiender närmare" och är egentligen livrädda för att själva bli slagna?

För visst har dom vänner, men deras s.k vänner hänger på alla dumma saker dom gör utan att säga ett ord. Säger "ledaren" sitt, så sitter dom där med svansen mellan benen på en sekund. Vännerna ser på när deras aaaaashäfiga kompis slår halvt ihjäl människor, vandaliserar saker och beter sig allmänt illa. Stunderna då personen sitter i häktet pratar vännerna om att dom vill ha ut denne igen, men jag kan lova att deras största känsla just då är frihet. Och jag säger bara det, hade någon utav mina vänner gjort något sådant hade jag blivit vansinnig och sagt upp vänskapen direkt. Jag tror att många skulle vilja lämna det kriminella gänget, men desto färre har modet att faktiskt göra det. Så visst måste ändå rädslan spela den största rollen i deras omskakade vänskap?

Hur gammal var du när du var liten?


Ni skulle dö om ni hörde mitt asgarv till: "Ofcourse he did"

My kind of humor ♥


Lika roligt varje gång, "I DON'T WANNA DO THAT!" hahahah ååh :') Godnatt!

Fråga och svar: AkutenSvar: Tar det kortfattat; haft kramper i vänstra sidan under ungefär en månad, senaste veckan har det bara blivit värre och värre. Igårkväll blev det förjävligt så imorse fick min lärare skjutsa mig in till akuten. Jag har extrem läkarskräck, nålskräck, sprutskräck och överhuvudtaget sjukhusskräck, så tur att jag ringde och väckte Pennie och att även Sandrisen kom sen. Världens bästa vänner har jag!

Skulle vara hemma och vila sa läkarna och jag skulle komma in om det inte försvann, kommer även kallas till en annan läkare för att "följa" detta osv. Men just nu mår jag lite bättre, trött och ont men klarar mig. Kram!

Bra dag, typ

Hann lagom till skolan så fick jag bli skjutsad bort till akuten (Pennie följde med). Dom har tagit miljarder prover och skickat mig hit & dit och bara ååh usch. Egentligen ville läkaren att jag skulle sova kvar så dom kunde röntga och skit, men fick gå hem till slut för hungrade seriöst ihjäl. Nu ligger jag hemma brevid Penniegirl och vi ska kolla på SATC o ta det lugnt, är nog hemma från skolan imorgon. Puss

Kom precis hem, vi ska ta det lite lugnt och sedan gå ner och laga mat. Förhoppningsvis sätter vi oss väl på baksidan och njuter av solen lite också. Puss

på promenad på lillön(?) med skolan,rätt s...

2012-05-02_13_16 (MMS)

på promenad på lillön(?) med skolan,rätt skönt faktiskt :) förresten så har jag och Felix varit tillsammans i 17månader idag, så grattis till oss haha :)


Bildbomb -valborg


Blev en härlig kväll med fint folk, dock så har jag förstört min stackars fot totalt och kan knappt gå haha..bra där!

Idag fyller Vickeponken år så vi ska fira han lite, grattis vickyyy!❤

RSS 2.0