Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar denna kvinna


2012-05-31 @ 21:30:12

Gudars man blir så pepp av henne, osen är hon ju så jävla snygg också. Dansar som sweet jesus, ser ut som en sweet jesus och sjunger som en sweet jesus. Fysatkorv vilken grym människa, stor fet kärlek!


Behöver göra musikläxa, behöver dansa av mig skit mer. Väljer det sistnämnda.


2012-05-31 @ 20:53:19

Länge sen jag shakea av mig all skit, behöver det känner jag, dans är ju min personliga psykolog, finns inget skönare!


Lunchrast


2012-05-31 @ 11:53:52

Har haft lunchrast nu. Innan var vi på en musikföreställning på gymnasiet om Astrid Lindgrens sagor, jättemysigt.
Men nu måste jag dra tillbaka. Ska träffa Jennie när jag slutat, och träffa pappa en stund för att prata lite. Nervös? Yesbox. Hejdå!


There's no "love" in "goodbye", you know that right?


2012-05-31 @ 08:25:59
It seems like only yesterday
I held you in my arms and said
"You will never need to fear the dark,
But unforeseen misery has come between your Mummy and me
We can love you more now we're apart"

Daddy, he's got to go away

Cos there's just no other way to live this through
Someday you'll learn understand
This wasn't what I planned for me and you
Sorry, love Daddy

Everyday is filled with pain

But never feel that you're to blame
Sometimes life breaks in mysterious ways

Heyyyyyyyy dudiiiie


2012-05-31 @ 08:19:10


Vakna för en stund sen och trots att jag somnade vid typ sju igår är jag dödstrött. Ska göra mig klar och dra till dagiset, fick stanna en dag till, superskönt!Bakar kärleksmums med Pennie!


2012-05-30 @ 17:04:06

Bild: Google

Var så himla bra idag på dagiset, mådde skit imorse men räcker med att se dom små solstrålarna så känns allting lättare igen. Jennie väntade på mig när jag slutade så gick vi hem hit, nu håller vi på och bakar kärleksmums så tror jag att Felix ska komma också. Pusshej!


Vill bara att allting kunde vara som förr.


2012-05-30 @ 11:59:23


Nu drar jag till dagiset


2012-05-30 @ 08:39:31

Har haft en skitnatt, tårarna tog aldrig slut. Men jaja skitsamma. Nu ska jag till dagis och bli upp-piggad av dom små gullungarna, pusshej!


Ibland saknar jag faktiskt mitt blonda hår


2012-05-29 @ 22:50:13

Trots all blondering och blekning håret fick stå ut med var det faktiskt både tjockare, längre och finare än vad det är nu. Dessutom är det ganska fräscht med blondt till sommaren. Börjar undra om jag gjorde ett misstag som färgade det mörkt..? Saknar hela alltihop där, det var svårt men ändå enklare än nu. Näe kanske borde ta och bli blond igen..eller?


Spenderat dagen på dagis och med Lizzie, jäkla underbart hela alltihop! Nu sitter jag och lyssnar på Ingen Vill Veta Var Du Köpt Din Tröja haha, väntar på att Felix ska komma hit och mysa lite.


ute på en joggingrunda tidigt nu,superskönt!


2012-05-29 @ 17:46:20

2012-05-28_06_36 (MMS)

ute på en joggingrunda tidigt nu,superskönt!Två låtar jag aldrig någonsin tröttnar på, oavsett hur gamla de blir:


2012-05-29 @ 08:30:22

Fools Garden - Lemon Tree


Oasis - Wonderwall


Jag bara älskar dom, kan båda två utantill haha. Har aldrig gillat dom och kommer alltid göra, dösköna låtar som inte går att tröttna på helt enkelt!

Nu måste jag skynda mig, ska va på dagiset kl 9. När jag slutat ska jag träffa Lizzie :)


Träningsmyter


2012-05-28 @ 23:00:56
Din träningsmaskin räknar kalorierna du bränner
Falskt
– Det betyder inget, eftersom maskinen inte frågar efter hur mycket kroppsfett du har vilket är avgörande för hur mycket du kan bränna, säger personliga tränaren Mark Macdonald.

Att lyfta vikter gör kvinnor "grova"

Falskt
Detta upprör Alice Burron, tidigare bodybuildare.
– Du måste verkligen överprestera för att se stor ut, kvinnor har dessutom för mycket östrogen i kroppen. Styrketräning hjälper i stället att bränna fett, säger hon till CNN.

Dina resultat visar sig på vågen
Falskt
– Många är fast i att vikten visar hur vältränad du är. Och när inte förändringar syns på vågen, så ger många upp i stället för att se alla fördelar som träning för med sig, säger författaren Alex Hutchinson.

Lågintensivträning bränner mer fett
Falskt
Myten säger att högintensivträning bränner kolhydrater i stället för fett. Men i det långa loppet bränner du mer fett om du tränar intensivt.
– När du har bränt kolhydrater, börjar du bränna fett, säger Mat Fitzgerald.

Ta en proteinshake efter träningen
Funkar delvis
Det fungerar i nödfall, men:
– Det är bättre om du äter riktig mat, säger Mark Macdonald.
Protein får du bäst genom mat som kalkon, turkisk yoghurt, nötter och frukt – alla vitaminer får du på köpet.

Du kan punktförbränna olika delar av kroppen
Falskt

– Det spelar ingen roll hur många sit-ups du gör, för det handlar om kroppsfettet som ligger ovanpå musklerna. Fokusera inte på en kroppsdel. Försök att gå igenom alla, säger Alice Burron.


Dina bröst kan försvinna om du tränar bröstmusklerna i vissa maskiner.
Falskt
Brösten kan bli mindre av träning när mängden underhudsfett minskar. Bröstens naturliga storlek bestäms av generna.

Muskler omvandlas till fett ifall du slutar träna.
Falskt

Den som tränar mycket kan äta mer utan att gå upp i vikt. Effekten sitter i ett litet tag, även om träningen avbryts, men rätt snart får matintaget minskas om inte överskott ska lagras till fett. Muskler som inte används minskar i styrka och storlek. Slutresultatet kan alltså ge ett intryck av att musklerna förvandlats till fett, men detta är omöjligt eftersom det rör sig om två helt olika typer av vävnader.

Alla kan inte få rutor på magen.
Falskt
Alla har redan rutor på magen. Det ytligaste raka magmuskulaturen är indelad i fyra segment på varje sida för att ge muskeln stöd och stadga. Det är dessa segment som gör att det liknar rutor under huden, men de syns inte om mängden underhudsfett är för stor. Situps ger fastare muskler runt magen och minskar risken för ryggont. En stark mage och rygg förbättrar din hållning markant.

Utfall tränar bort celluliter.

Falskt
Det finns inga enskilda träningsrörelser som tar bort celluliter, men all aktivitet är bra, liksom massage, peeling och torrborstning av huden, då dessa ökar cirkulationen i din kropp.

Är man naturligt smal behöver man inte träna
Falskt
Alla människor behöver träna/röra på sig – det är väldigt viktigt för att vi ska må bra! Genom att röra på sig regelbundet kan du förebygga sjukdomar, hålla dig pigg och fräsch, få minskad skaderisk och hålla pump och cirkulation igång. Det är betydligt bättre att vara rund och aktiv än smal och inaktiv. Tänk även på att en smal kropp kan behöva muskulatur för att ha skydd mot stötar m.m.

Det går att gå ner 10 kilo på 10 dagar.
Sant
Det är fysiskt möjligt men är långt ifrån hälsosamt. Viktminskningen består då till största del av vatten, tömda tarmar och tappade muskler. När du sedan äter igen går du snabbt upp alla kilon du blivit av med och oftast några till.


Efter träning kan du trycka i dig vad som helst för kroppen bränner bort det direkt.
Falskt
Visserligen ökar förbränningen efter ett träningspass men det innebär inte att du kan äta en chokladkaka utan att det märks. Däremot är det alltid viktigt att äta direkt efter ett pass för att återställa blodsockerbalansen. Det du äter efter träningen är nästan lika viktigt som själva träningen, då din kropp behöver återhämtning och påfyllnad i form av näring från kolhydrater, proteiner, fett och vätska. Kolhydrater ger energin tillbaka och proteinerna hjälper till att bygga dina muskler.

Träning innan frukost förbränner mer fett.
Sant
Det är självklart bättre att ta en promenad på kvällen än ingen alls. Men du får bättre utdelning på morgonen före frukost. Det beror framför allt på att hormonbalansen styr in kroppen på fettförbränning på morgonen. Dessutom har du så lite blodsocker och alternativa bränslen i blodet, så kroppen blir tvungen att ta din energi från fettreserverna

Man förbränner mer när man springer än går i rask takt.
Sant
Din totala energiförbrukning är betydligt större när du springer än när du går. Löpning är dessutom en riktig konditionshöjare, vilket för att du förbränner mer i vila.


Jag kan gå ner exakt lika mycket som min kompis under samma period.
Falskt
Det tror du bara. Även om ni valt samma bantningsmetod fungerar det inte så att ni kommer att gå ner lika mycket på lika lång tid. alla människor är olika så jämför inte dig och din vikt med någon annan.Riktigt jävla grym dag!


2012-05-28 @ 22:12:45


Var somsagt på dagiset fram till klockan tre, sedan träffade jag Jennie. Vi mötte Amanda så alla tre drog och tränade ett par timmar, sedan gick vi till Kinarestaurangen och åt lite god mat innan vi fortsatte till Jennie för en promenix med Samzon. Kom precis hem så ska slänga mig i ett varmt bad!HAHAH TJA


2012-05-28 @ 11:23:01


Jag är hemma på en timmes lunch, har hittills fått leka med barnen ute och så, hur mysigt som helst och trivs verkligen kanonbra.
Personalen är supertrevlig och barnen är så gulliga. So far so good.

Jag slutar ungefär klockan 3, så då blir det träning med Pennie & Sandra. Sedan ska jag umgås lite med Pennie resten av dagen, perfa!Internationella Krama-En-Musiker-Dagen


2012-05-28 @ 08:14:20
Det är faktiskt idag, den 28/5. Så, vilken musiker/artist skulle ni vilja krama? Här är mina val:
Varför dessa?

Marshall -Har alltid älskat honom, skulle säkert svimma om jag såg den mannen. Skulle hugga av ett öra för att få krama Marshall.

50 cent -Vem vill inte ha dom armarna runt sig för några sekunder?

Kurt -Skulle vilja gå tillbaka ett antal år och krama om honom ordentligt, tror han skulle behövt det.

Enrique -Visst, hans musik är inte mina favoritlåtar kanske, men han är ju gudomlig, det kan ingen förneka.

Tom -Han har checkat av några av mina "dröm-kille-saker", och titta på han?! Han är ju för fin.

Oliver -Fruktansvärt snygg, dödligt het.