Snart lägger jag ner bloggen.


2013-02-16 @ 18:04:27
Jag vill uppdatera mycket varje dag så ni ska ha någonting att kolla på när ni klickar er in här, jag vill skriva texter med mina åsikter och sådant som ni alltid brukar uppskatta, men jag vet inte om vad. Jag har ingen inspiration eller ork om jag ska vara helt ärlig. Så istället för djupdykande texter får ni bara en massa bilder och korta beskrivningar om vad jag gör, jätteintressant...inte.
Jag vill verkligen inte lägga ner bloggen, men jag vill inte heller ha en blogg som försvinner i mängden. Jag vill ha en blogg som folk kan skratta, gråta och känna med, en blogg som bjuder på både bilder och texter. Men den har blivit så himla enformig, tyvärr. Om ni bara kunde våga lämna en kommentar om någonting ni ville att jag skulle ta upp och disskutera i bloggen, då skulle jag göra det. Då skulle ni få vara min inspiration. Men det gör ni inte, så vad ska jag göra egentligen?
Bloggen har blivit en stor del av mig och mitt liv, jag känner mig tom och elak när jag inte uppdaterat ordentligt, det känns som om jag sviker er då. Men jag har hellre ingen blogg alls än en blogg som är precis som alla andra. 
 
Som sagt så vill jag absolut inte lägga ner min blogg, men snart har jag inget val. Visst är det roligt att fler och fler hittar hit, men vad är meningen med att ha en blogg som jag själv inte kan säga att jag är stolt över? Förr var jag stolt, för jag visste att jag hjälpte andra med liknande problem genom att stå upp för mina problem och svagheter. Jag visste att ni uppskattade det jag skrev och den jag var, sättet jag vågade vara fullkomligt ärlig fick många positiva kommentarer från helt fantastiska läsare. Ni kallade mig förebild och inspiration, att ni såg upp till mig. Unga tjejer mailade mig och bad om min hjälp, för dom visste att jag var den enda som skulle förstå och vilja hjälpa till. Jag var stolt över mig själv och det jag lyckades åstadkomma med min blogg, men vad gör jag nu? 
 
Förlåt för ett tråkigt inlägg, men kände att ni borde veta hur jag känner kring detta för tillfället. Kanske lägger jag ner bloggen eller kanske håller jag fast vid den ett tag till, jag vet ärligt talat inte hur det blir. Det enda jag vet är att den blivit tråkig, enformig och ointressant. Lämna gärna en åsikt eller två i kommentarsfältet innan ni går, det skulle betyda mycket att veta hur ni tänker. Kram.






Kommentarer
Postat av: Meija!

Du får inte lägga ner bloggen!

Det är här jag klickar in om jag känner mig nere, för här vet jag att det finns pepp och stöd! Det är här jag läser vartenda ord i dom långa texter du skriver. Om ADHD, medicin, och om andra saker som är viktigt för andra att veta. Och jag vet att jag inte är den enda att tycka så, och jag tycker att du ska skriva fler texter.
Skriv om hur du träffade vissa personer, eller ja... annars kan du ju ha "Question of the day". Där får man fråga massa och du väljer ut för varje dag.. men hur som, lägg inte ner bloggen!! Kram.

2013-02-16 @ 18:46:53
Postat av: Anonym

Du är underbar och har blivit en del av mig. Att få läsa om ditt liv. Det skulle bli tomt om du slutade blogga. Jag läser hellre din enformiga blogg än ingen alls.

2013-02-16 @ 21:29:55
Postat av: elin

Jag tycker det är kul att läsa om hiss och diss ,sanningar om dig , kanske skonhetstips o vad du andvander dig av och sen vad du andvänder dig av för smink:)

2013-02-16 @ 22:25:42
Postat av: Anonym

Nej !! Lägg inte ner den ! Du har så sjukt bra tankar och en bra förebild som vågar visa svagheter ! Älskar din blogg lägg inte ner den :((

2013-02-16 @ 22:30:37
Postat av: Anonym

Du får inte lägga ner! Älskar din blogg och hela dig, binder fast dig och låter dig tvångs blogga i sånafall, sluta med såna där dumheter du ger ju din bästa vän tårar i ögonen! Puss bästis från Jennie (orka inte skriva mitt namn där uppe så skrev det här haha men det är jag Jennie snowy haha) pussis<3

2013-02-16 @ 22:53:34
Postat av: Anonym

Hur länge har du bloggat och vad fick dig att börja? Vad är det som får dig vilja fortsätta blogga? Får du nånsin elaka kommentarer?

2013-02-19 @ 17:19:31



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback