eagle on the hunt


2024-06-26 @ 11:39:40
För några veckor sedan fick vi bevittna en hungrig havsörn som febrilt kämpade för att få tag i en gåsunge. Några dagar tidigare såg vi den lyckas, trots gäss och måsars försök att beskydda ungarna (detta har jag också bild på, men har inte hunnit gå igenom dessa bilder ännu). Men denna gång jagades örnen utav en envis kråka som vägrade ge upp, och efter en längre stunds försök fick örnen till slut ge upp kampen och hungrig segla iväg. Jag tycker att det är så häftigt att fåglar såsom kråkor, måsar, trutar, gäss och änder, som normalt sett inte direkt färdas i gemensam flock, alltid går ihop för att skydda varandra från en gemensam fiende. Jag har sett dessa fåglar bokstavligen slåss om mat, men sluta samman så fort örnen kommer. Är inte det häftigt?

Personligen så älskar jag dessa bilder, och skulle till och med gå så långt att säga att vissa har blivit några utav mina absoluta favoriter genom tiderna, en speciellt (den med kråkan under örnen). Trots motljus och snabba vändningar så tycker jag att bilderna blev jäkligt häftiga och jag är väldigt nöjd med dem.

Detta är en utav många anledningar till att jag älskar att bo där jag bor; Närheten till naturen, att konstant omges utav vilda djur och få bevittna deras naturliga beteenden. Det är ett sant privilegium.


Denna bild syftade jag på. Jag älskar den.Att spara eller dela vidare bilderna utav tillåtelse samt hänvisning till mig är brottsligt. Jag har tidigare varit med om olovlig användning utav bilder och vill bara klargöra att det inte är varken ok eller lagligt. Användning kan vara ok om rätt källanvisning klargörs och hänvisas med namn samt länk. Allt annat är stöld.


KommentarerNAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:


Trackback