Vänskap.


2012-08-05 @ 12:10:51
Jag tänkte ta mig lite tid att skriva en text tillägnad fyra tjejer. Jennie Åkerström, Lovisa Lang, Sandra Sahpekidou och Annie Engström -mina bästa vänner i hela världen.
 
Jag har alltid velat stå på egna ben och klara mig själv, har aldrig velat ta emot hjälp eller velat acceptera att jag inte är så stark ensam. Jag vill inte gärna be om hjälp, men ibland kan man inte stå själv. Ibland behöver man en klippa att luta sig mot när stormen är alldeles för stark. Dessa fyra tjejer är mina klippor, mina ben när jag inte orkar stå, mitt syre när jag inte kan andas och mitt skratt när jag gråter. Det är dom jag har att tacka för att fortsätter kämpa varje dag, utan dom skulle jag inte orka en sekund.
 
Jag vill att ni ska veta hur jag verkligen känner för er, det är det minsta jag kan göra efter allting ni gör för mig. Ni är dom vackraste människor jag träffat, ni har dom finaste personligheter jag varit med om och ni är dom absolut bästa vänner en människa kan önska sig. När jag får en ångestattack och känner att nu ger jag upp, då tänker jag på er. Jag vill varken leva eller dö utan er, det fungerar inte. Så när jag sitter där med tabletter i handen så är det ni som får mig att kasta dom istället för att svälja dom, det är ni som får mig att inte skada mig, ni som får mig att tycka att livet faktiskt är värt att hålla fast i.
 
Jag kan aldrig tacka er tillräckligt för allting ni gör för mig varje dag bara genom att finnas, för mig är ni dom finaste personerna på hela jorden. Jag lovar att alltid stå vid era sidor oavsett vad, aldrig lämna er eller svika er. Jag lovar att alltid kämpa för eran skull. Jag lovar att vara med er till sista andetaget. Vänner är det viktigaste man har och ni är dom bästa. Ni är det viktigaste jag har i livet och utan er skulle luften gå ur mina lungor, mitt hjärta skulle stanna. Utan er är jag absolut ingenting, det menar jag verkligen, ni gör mig till den lyckliga person jag är idag. 
 
Tack för att ni finns i mitt liv, ni kan aldrig förstå hur mycket det betyder för mig. Jag älskar er av hela mitt hjärta.

 






Kommentarer
Postat av: Lovisa

Bella va fin du är , älskar dej så mycket ! Du ställer alltid upp oavsett vad , har alltid så kul med dej , världens finaste vän är du !! Skulle inte klara en dag utan dej ! Glöm aldrig hur mycket du betyder ..<3 love you

2012-08-05 @ 12:20:50
Postat av: din Jennie pennie

Izabelle du anar inte hur bäst du är!
Utan dig skulle jag aldrig klara mig, du har hjälpt mig igenom allting och de kan inte jag tacka dig nog för! och jag kommer aldrig någonsin lämna dig, aldrig! Kommer alltid stå vid din sida genom allting och vadsomhelst. Precis som du gjort för mig. När allting varit som mörkast har du varit mitt ljus som lett mig genom allt dåligt. Och med dig är jag alltid glad för du är en glädjespridare som en vatten spridare fast du sprutar ut glädje så man blir glad :D du har världens finaste och underbaraste själ och utsida! Du är världens bästa vän,syster,soulmate, min bättre halva! Jag älskar dig mest i hela världen och vill aldrig vara utan dig. Från 1 år till förevigt och föralltid! Din text fick mig tårögd,du är så fin!!! Puss<3

2012-08-05 @ 17:14:02
Postat av: annie

du är verkligen underbar och jag vet inte hur jag kan förklara dig i ord. det finns inga som är tillräckligt bra, kan inte beskriva hur lycklig jag är som har dig i mitt liv, hur du får mig att må, hur du har hjälpt mig och hur du alltid tar tid och lyssnar, hur du förstår. hur du alltid finns där för mig och inte bara för mig, för alla! du har så fruktansvärt mycket att ge och jag blir så lycklig om jag kan ge lite tillbaka. jag lovar dig att jag alltid kommer stå vid din sida, no matter what, du har funnits i mitt liv så länge och skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dig, det finns inte ens. även fast vi inte träffas lika ofta och jag saknar dig som en idiot så är vi ändå alltid lika nära när vi ses, lika bra varenda gång! nu har jag skrivit långt, kanske för långt, men jag hoppas du förstår att jag älskar dig hur mycket som helst, du är en så stor del av mig! du är värd det bästa izabelle linnea thörner, i alla lägen på alla sätt. saknar dig boolla! <3

2012-08-05 @ 18:32:17



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback