Sex.


2012-08-14 @ 16:36:50
 
Jag har tänkt mycket på det här med sex, vilken stor del det faktiskt är i ett förhållande och utanför. I ett förhållande är det lite så att har man "normalt" mycket med sex så är det ingen stor del, men har man helt plötsligt mindre så blir man orolig och tror att ens partner är otrogen eller att hon/han inte anser att man är attraktiv längre. Jag vet själv hur det blev i övergången mellan mycket och normalt med sex i mitt förhållande, ni vet dom första månaderna gör man ju knappt någonting annat än har sex. När man varit tillsammans lite längre så har man det inte längre tio gånger om dagen och när vi först slutade ha sådär överdrivet med sex så åkte mitt självförtroende rätt ner i stupet. Jag trodde att Felix var otrogen, jag trodde att han tyckte jag var ful och äcklig så han inte ville ha sex med mig längre osv. Nu vet jag ju att man inte behöver ha sex varje dag utan man kan älska varandra ändå.
 
Sen finns det ju en skillnad mellan tjejer och killar som alltid funnits där. Killar "ska" vilja ha sex jämt och älska det, medan tjejer "ska" vilja ha mindre och skylla på huvudvärk på kvällarna. Det är ett konstigt påhitt tycker jag, sexlusten varierar ju från person till person och inte mellan könen. I mitt eget förhållande är jag den som älskar sex och skulle kunna ha det flera gånger om dagen medan min pojkvän självklart älskar det men inte är sugen jämt. Betyder det att jag är mannen i förhållandet?
 
Sex är ett populärt pratämne i samhället. Dom har haft sex, hon är oskuld, han har legat med hela stan osv osv. Vissa människor gillar att skryta om sina erövringar medan andra gärna håller det hemligt. Men att ordet sex finns på allas läppar är knappast någon hemlighet. Har man mycket sex är man en slampa/hora, men är man oskuld är man töntig och omogen. Så hur mycket är egentligen "normalt mycket sex"?

Jag tror att det inte finns något som kan kallas för "normalt mycket" utan att även det är en fråga från person till person. Vad en människa anser är normalt mycket sex kan en annan anse vara lite/mycket, alla har sin uppfattning och inget är fel. För min del är några gånger i veckan normalt, men för någon annan kan några gånger i månaden vara normalt och båda är alltså helt rätt eftersom ingen annan kan säga åt en hur mycket sex man ska ha utan det är någonting man måste få avgöra själv.
 
Vissa gillar att ha sex med olika partners, vissa gillar att ha med samma kön, vissa gillar att bara ha sex med sig själva (onanera) och vissa kanske inte gillar sex alls. Huvudsaken är väl egentligen inte hur mycket man har, utan att man har sex man uppskattar och mår bra av.
 

 
Några åsikter på det?






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback