Varför måste ni alltid vända på allting?


2012-07-23 @ 15:49:56
I mitt inlägg om folk som bokstavligt talat viker ut sig i bloggar så syftade jag på att jag faktiskt tyckte synd om dom, för det måste ju vara jobbigt att känna att man måste visa upp sig för att bli omtyckt liksom. Det var inte menat att på något sätt vara provocerande. Men då ska ni vända det till att jag viker ut mig pga att jag har urringade linnen och att jag är avundssjuk på dom. 
 
1. Urringade linnen använder de flesta tjejer på sommaren, det är ingenting konstigt med det. Att jag sen har tuttar är inte mitt fel, jag skulle gärna ta bort en bit av mina bröst och göra dom mindre, men det kan jag inte än tyvärr. Så ja, dom kommer synas vilken tröja jag än har på mig. Skillnaden är att jag faktiskt har en tröja på mig, de tjejer jag pratade om ligger i bara bh eller ingenting alls och visar upp sig och det tycker jag är sorgligt rentav.
 
2. Att vara avundssjuk innebär att man vill ha något som den personen har, och naken kan jag vara om jag vill. Jag väljer att hålla kläderna på och bara vara naken inför min pojkvän istället inför hundratals andra. Om jag skriver om barnen i Afrika och tycker det är sorgligt och skamligt att de tvingas leva som de gör, är jag då avundssjuk och vill leva så själv? 
 
Skärp till er nu. Alla har rätt till en åsikt och jag tänker inte på något sätt ta illa upp av det ni skriver, ville bara klargöra några saker. Det är ju förjävligt att jag ska behöva 'be om ursäkt' för mina egna åsikter, men vill bara förklara att jag inte menade något illa med inlägget och det var inte riktat mot någon speciell person så ingen behöver känna sig träffad. Så där ja.
 
 
 
Nu ska jag dra ner till stan och gå runt lite för mig själv, behöver såna dagar ibland. Ha det så bra och puss på er allihopa.






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback