Whatever


2012-04-24 @ 21:00:43
Varför är det så fel för människor, speciellt tjejer, att äta? Speciellt att äta pommes eller sådant. Jag menar, varför i helvete sätter man ens foten innanför McDonald's om man ändå tänkt beställa en påse morötter? Då kan man ju lika jävla gärna springa ner till djuraffären och köpa sig lite pellets som alla andra marsvin. Och dessutom, vem vill ta hem en tjej som bara knaprar på lite blad hela tiden? Jag skulle ju vara livrädd för att människan skulle käka upp både växter och gräsmatta. Blommor ska vattnas och vara fina i ett fönster, inte bli söndergnagade av en ny flickvän. Nej men allvarligt, alla människor behöver äta, det är lika naturligt som att kissa. Är det pinsamt att skratta också, eller att vara ledsen? Nej. Så varför petar ni osäkert bland potatisarna och säger att ni inte är hungriga när ni har en skylt i pannan; "MATA MIG, JAG ÄR HUNGRIG"?

För länge sen så var det en fin sak när man var fet (alltså 135kilo typ) för det var ett bevis på att man hade det bra ställt, man hade gott om pengar och var fin. Då skrattade dom tjocka adelsgubbarna åt dom taniga små bönderna som fick dela på brödskivan för att ha mat hela veckan. Men med tiden har det blivit tvärtom, och nu hånas snygga tjejer som Miley Cyrus eller Kelly Clarkson i tidningar, kallas tjocka bara för att dom inte har samma kroppsform som t.ex. Keira Knightley. Missförstå mig inte, jag tycker att Keria Knightley är en av världens vackraste kvinnor, men det är även de andra två. Såfort inte knotorna sticker ut så är man fet, och fet blir man av mat så då ska man inte äta. Idioter är vad ni kallas när ni vänder ryggen till, vet ni det?

Om man slutar äta, så ställer kroppen in sig på svällt. När man sedan äter igen så lagras det som fett istället, kroppen förbereder sig för att kunna leva på fettet under svältningsperioderna vilket är något vi har kvar enda från stenåldern.

Jag tycker dessa två ideal borde mötas halvvägs, att det borde vara okej att se ut som man gör. Man ska inte kalla en överviktig för fet, men man ska inte heller kalla en smal människa för anorektiker(stv) eftersom båda parter kan ta lika illa upp. Och förhelvete mat är till för att ätas, man blir sjuk annars. Så ät och var glada & lämna ogräset till kaninerna.








Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan Snygging!

Vill du ha vita fina lyssande tänder till sommaren? Just as the sun ;)

Va med och tävla här: http://saandriiiee.blogg.se/2012/april/tavling-brilliantsmile.html#comment

Och vinn två tuber ifrån Brilliantsmile´s nya tandblekning :) !

PUSSEN ha en bra kväll :)

2012-04-25 @ 20:25:52
Postat av: Maria

Haha så otroligt skön du är! Började läsa din blogg för ett par dagar sedan och kan inte mindre säga än att jag älskar den, min nya favorit! Du skriver så sjukt jävla bra! Du måste typ ha mvg i svenska eller? Haha, verkligen älskar hur du formulerar dig och uttrycker dig!



Fortsätt så, mer texter älskar dom! Om jag ska va ärlig skriver du nog dom bästa texterna jag läst.



Sedan har jag en fråga också, eftersom du verkar vara så bra på att hantera skitsnack osv. Det är några killar som går i 3an i min skola som snackar massor med skit om mig. Dom går runt och sprider att '' jag sugit av hela ekvägen '' (en gata med massa utländska i min kommun, bara utländska) säger att jag är äcklig osv, dom säger kommentarer ibland som fullkomligt gör mig förbannad!! Och alla i trean i skolan går runt och glor. Vad är det bästa tycker du, fortsätta låta dem hålla på och försöka skita i dom eller fråga vad deras problem är? Hur hade du gjort?



Skulle bli superglad om du svarade eftersom du verkar vara en smart brud med fötterna på jorden.



Fortsätt med dina texter, älskar dom!

2012-04-26 @ 19:38:54



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback