JAG ÄR SÅ STOLT


2013-11-23 @ 13:36:03
Jag kollade in på min lillasysters blogg och såg detta inlägg, kan inte annat än att le när jag läser det. För visst har hon så jäkla rätt? Man ska alltid vara sig själv oavsett vem som står bredvid, man ska inte bry sig om elaka kommentarer eller nedvärderande blickar -det är bara ren avundssjuka. 

Sabinas födsel är något utav det absolut bästa som någonsin hänt mig, ända sedan första stund har hon varit mitt lilla lyckopiller, den där personen som jag skulle gå genom eld och vatten för, som jag skulle ta en kula för utan att tveka. Vi har gått igenom så mycket tillsammans, vi har tröstat varandra och vi har skrattat tills tårarna sprutat. När jag mått dåligt har hon funnits där, genom vått och torrt, för hon vet att jag alltid kommer göra detsamma för henne. Och att se henne skriva sådana saker, att man alltid ska stå upp för sig själv, det gör mig så stolt att jag nästan spricker. Det är en underbar känsla att som storasyster få se sin älskade lillasyster växa så mycket som människa och bli en stark, självständig och helt fantastisk person. 

Till dig, min finaste lillasyster: Låt aldrig någon trycka ner dig, struna i dom som viskar bakom din rygg och lämna dom personer som inte får dig att må bra. Du är en underbar och värdefull person med en skönhet som strålar från insidan och ut, dom som påstår någonting annat är rena idioter och förtjänar inte att du ska ägna ens en sekund åt dom. Vad det än är så kan du alltid komma till mig, jag kommer aldrig lämna dig, aldrig någonsin. Jag älskar dig och är så himla stolt över dig!♥

 







Kommentarer
Postat av: Rebecca&Mathias

Hon har helt rätt & fin bild! :) Ha en fortsatt fin Lördag! :)

Svar: Ja eller hur! Tack detsamma :) kram
Isabelle L. Thörner

2013-11-23 @ 13:49:03
URL: http://twoplusone.se
Postat av: Belinda Breed

Hon har verkligen rätt! :)

Svar: Ja men visst har hon, glad att det finns människor som tycker likadant! :)
Isabelle L. Thörner

2013-11-23 @ 15:01:06
URL: http://belindaz.blogg.se/



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback