senaste veckan i bilder


2023-09-28 @ 09:42:35
Senaste veckan har jag gått(går) igenom en väldigt tuff period, skulle definitivt kalla det en prövning. Det har varit många läkarbesök, många tårar, mycket oro och oändligt med smärta. Det är sådana perioder man tvingas veta hur stark man faktiskt är, men också en period då man är enormt tacksam för de människor som omgiver en. Detta år har överlag sugit musten ur mig och jag är så extremt slutkörd både mentalt och fysiskt, men jag försöker tillåta mig att känna känslorna, och sedan ta nya tag. Alltid nya tag. Det är det enda sättet.


Hotellmys
Mitt älskade, vackra hjärta tyckte att jag(vi) behövde lite positivitet och miljöombyte -så han föreslog lite shopping och hotell. Det var verkligen perfekt. Vi skreksjöng i bilen, pratade om allt mellan himmel och jord, fotade fåglar på vägen, gick i lite affärer, och sedan kröp vi ner på hotellet tidigt och kollade frågesporter på tv hela kvällen. 



God frukost
Vad är väl en bättre energiboost än en färgglad fruktsallad, propud och kaffe till frukost? Kiwibär är för övrigt min nya besatthet, de är så jäkla goda och jag tål dem bättre än vanlig kiwi.



Svampplockning
Det har blivit mycket svampplockning senaste tiden, snart får vi inte plats med fler i frysen -men det är ju så härligt att gå i skogen och plocka, och så himla gott! Detta är en utav tre korgar senaste veckan, vi har hittat kilovis nu haha.



Plugg och mer plugg
Mycket plugg är det. Senaste veckan har inte min hjärna fungerat som den ska (förståeligt om man vet omständigheterna) men jag försöker ändå köra på. Svårt som tusan, men jag gillar ju ändå att plugga så även om jag inte riktigt kan göra mitt bästa just nu så är det en bra distraktion.


Middagsdejt
En mysig middagsdejt efter några timmar i skogen. Vi är verkligen duktiga på att göra allt till en dejt och spendera kvalitetstid tillsammans, och det är jag tacksam för. 




När oron var som värst hade jag en riktigt usel dag, så Youssef kom hem med blommor för att muntra upp mig. Han är alltid så väldigt omtänksam och fin, och lyfter mig när jag är nere.



Idag är det marknad, så jag tror vi ska åka dit en sväng, vi båda tycker att det är så mysigt. Sedan blir det plugg resten utav dagen! Har tur som lever med ett mattesnille, så han hjälper mig när jag fastnar (vilket är typ...hela tiden...mitt tålamod är inte så bra), och tycker det är roligt att få hjälpa till så vi har det faktiskt väldigt mysigt när vi pluggar ihop.


Vad gör ni för att må bättre när ni är nere? Alltid bra med nya tips!






Hotell och matematik


2023-09-16 @ 09:13:22
Häromveckan åkte vi och hälsade på Alva & Alex och hade en supermysig dag med sushi, fika, valpmys, prat och skratt. När vi ändå var iväg passade vi på att ta en mysig hotellnatt, och då utcheck inte var förrän kl 12 gick vi upp tidigt för en toppenfrukost och sedan lite plugg innan vi åkte hemåt. Så himla mysigt, och så viktigt att ha kvalitetstid tillsammans!