Lördagsmorgonsmys

Jag har sovit helt okej, trodde det skulle vara svårare (speciellt då jag har en klocka på väggen som låter tick..tick..tick..) men jag knöt en skjorta runt huvudet så jag inte skulle höra den och sedan slocknade jag haha! Det enda jobbiga var att jag hade en brutalt hemsk mardröm och vaknade alldeles genomsvettig, och visste först inte vart jag var. Tog ett par sekunder innan jag kom på haha, har ni haft så någon gång?

De kom in tidigt imorse för lite blodtryck och blodprover, men jag var så trött så jag märkte knappt av när de stack mig haha. Det positiva med att ha varit sjuk så mycket som jag har, är att jag är botad från min nålrädsla. Förr fick de påminna mig att andas (ja, jag glömde bort det), lägga mig ner, och det satt alltid med en extra person bara för att lugna mig. Det blev värre av det faktum att jag är väldigt, väldigt svårstucken. Nu säger jag bara "stick på, gräv runt tills ni hittar något, det är lugnt" haha! Finns positivt med allt.

Bildresultat för needles

Nu sitter jag på sängkanten och har fått värsta lyxfrullen; yoghurt med müsli, kokt ägg, smörgås med ost och grönsaker, och juice. En hotellvistelse med lite mer sladdar och nålar. Typ.

Och ja, just det! Idag släpps E.T fri! Eller ja, ut ur karantän iallafall. Jag ska till och med få duscha, och det är jag såå lycklig över! Dessutom är det ett helt gäng som vill komma och hälsa på mig, får nästan göra upp ett schema för dagen haha. Och tack för alla fina meddelanden på facebook! Jag är riktigt lyckligt lottad med alla dessa fina människor i mitt liv<3
Vad gör ni andra idag? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0