BATHROOM


2016-05-02 @ 15:54:27
Jag har precis skurat tvättmaskinen och passade då även på att tvätta och fixa till handfatet. Jag älskar att fixa hemma och plocka runt lite, dom små detaljerna är allra roligast då det är sånt man kanske inte direkt tänker på, men som gör den största skillnaden. 

Jag tänkte slänga in några små tips för badrummet:

1》Fresh home (spray) -denna underbara spray har jag köpt från PartyLite på ett ljusparty för några månader sedan och jag förstår inte hur jag någonsin kunnat leva utan den. Det är en linne- och rumsspray och den funkar till ALLT! Jag använder den på kuddar, täcken, handdukar, i skor, i rum och ibland i tvätten (jättebra om man är lite känslig mot sköljmedel). Jag har doften "Greener Grass" -vet inte om just den finns kvar, men andra finns!

2》Miniväxter -blommor och växter är alltid fint och kan piffa upp dom flesta rum, så även här. Jag personligen tycker bäst om gröna blad-växter i badrummet, men det är en smaksak. Mitt badrum är väldigt litet och det finns inte mycket plats till att ställa någon stor växt, så häromveckan åkte jag till bomsterlandet och köpte miniväxter (denna kostade 25:-). Hittade ingen sådan pyttekruka jag gillade, så åkte till Ica Maxi och köpte ett 3-pack med snygga ljuslyktor för ca 30:- och satte dom i.

3》Försök att matcha lite -jag har t.ex. en tvålpump och tandborstmugg i samma serie, och min andra tvålpumps rosa motiv matchar det rosa doftljuset. Alla dessa saker går, enligt mig, väldigt fint ihop och även om det är lite blandade färger så skär sig inget. Att matcha handdukar och mattor är också snyggt.

4》Té i skåpet -låter detta konstigt? Det är fantastiskt kan jag lova. Doftljus är fint och luktar gott, men man kan ju inte ha det tänt hela tiden. Därför har jag tagit en skopa lösvikts-té, lagt i en söt liten ljuslykta och ställt i badrumsskåpet. Luktar gott, enkelt att byta ut och ingen brandrisk.

5》Städa OFTA -detta är en självklarhet för många, men långt ifrån alla. Badrummet blir väldigt snuskigt om man inte städar och håller det fräscht, tänk på att det är dit alla går för att duscha när vi är svettiga/smutsiga, tvätta händerna när vi är skitiga, kissa och bajsa, tvätta smutsiga kläder (om man har tvättmaskinen där), borsta tänderna, om man har katt så har man ofta lådan där osv. Kort sagt är det dit vi går för att bli av med skit, och det är ingen nyhet att bakterier samlas fort. Byt handdukar ofta, moppa och dammsug, skrubba kakel och handfat, kör tvättmaskinen tom med högre värme och något bra medel, byt duschdraperi, tvätta med antibakteriellt i och runt toaletten, osv. Håll. Det. Rent.


Nu orkar jag inte skriva mer haha, måste laga mat och ta penicillin. Tycker ni om lite inlägg som detta, med små tips på olika saker? Säg till om ni har något speciellt ni vill att jag ska göra inlägg om (ett om mitt smink kommer, jag har glömt det)






Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för de bra tipsen! Så fint :) gör gärna mer såna här inlägg! Vi är många som uppskattar de! :)

Svar: Vad roligt att höra, ska absolut försöka göra fler! Kram :)
Isabelle L. Thörner

2016-05-06 @ 19:12:00



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback