Picknick 8/juli/23


2023-07-12 @ 12:11:31

Jag har sagt det förut och jag säger det igen; Picknick är något utav det absolut mysigaste som finns, och ett så härligt sätt att spendera kvalitetstid tillsammans. Här hade han jobbat, så jag förberedde kycklingwraps och snacks och packade ihop allt tills han kom hem -så åkte vi iväg på en gång och åt middagen i kvällssolen med nyfikna kor en liten bit ifrån. Sådana stunder får mig verkligen att vara i stunden och uppskatta livet, något som annars kan vara svårt i depressiva skov, men som Youssef gör lättare. Vi har verkligen kämpat för att göra vår relation så fin som den nu är, och jag är så tacksam för det. För lite mer än en månad sedan friade han och jag kan inte tänka mig någonting mer underbart än att spendera evigheten med min allra bästa vän. Jag dokumenterar lyckan för att bära den med mig genom mina mörkaste stunder; Och låta den bära mig. För även under de tyngsta dagar vet jag hur lyckligt lottad jag är, och jag kommer aldrig ta det för givet.


Älskar verkligen vår picknickkorg som jag hittade på secondhand för omkring hundralappen (!!), den är såå fin och rymmer dessutom allt man kan tänkas behöva.
Bordet är en sängbricka vi hittade på TGR för 90kr och fungerar perfekt som picknickbord; det är lagom höjd, storlek och tar ingen plats i bilen -så verkligen ett tips för er som gillar picknick!

Kakorna och godiset köpte vi från ett stånd längs vägen; en ung tjej som säljer hembakat som sommarjobb, så är det öppet när vi åker förbi stannar vi och köper någonting. Billigt och alltid jättegott! Verkligen en tips att stanna till om ni åker förbi mot Segersgärde.





Jag har haft problem med SSL-certifikatet och därför har bloggen inte riktigt fungerat som den ska -men nu är det åtgärdat så jag kommer försöka uppdatera oftare.






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback