Tre serier jag är fast i just nu

Förutom alla de serier jag redan sett 10 gånger och ser om hela tiden, så har jag nyligen förälskat mig i dessa:

WHEN CALLS THE HEART  Denna serie hittade jag för inte cirka 2 veckor sedan, och är redan inne på säsong 4, det säger ju en hel del. Filmen utspelar sig i början utav 1900-talet och den handlar om lärarinnan Elizabeth Thatcher som lämnar sitt bekväma (läs: stenrika) liv för att flytta till en liten gruvstad och arbeta i skolan. Det är kanske inte helt som hon tänkt sig, då staden nyligen drabbats av en fruktansvärd olycka som lämnat många i förtvivlan. Det är en serie med skratt, tårar och en hel del "YES!"-utrop. Den går inte att göra rättvisa i en simpel förklaring, men vill du ha något som värmer dig i hela kroppen och gör dig glad (och beroende), så se denna serie!

IMDB beskriver såhär: Elizabeth Thatcher, a young school teacher from a wealthy Eastern family, migrates from the big city to teach school in a small coal mining town in the west.

Behöver du mer motivering att kolla in serien? Varsågod:
 
 
 
 
RIVERDALE  Ingen kan väl ha missat all uppståndelse kring denna serie? Well, den är minst sagt värd det. När jag först läste beskrivningen på Netflix scrollade jag förbi. Många gånger. Till slut tänkte jag "äh what the well" och startade första avsnittet. FAST. FÖRÄLSKAD. BESATT. Den har allt en "tonårsserie" (ni vet vad jag menar) ska ha; kärlek, drama, humor, intriger -plus nagelbitande brott och lösningar. Se den. NU

IMDB beskriver såhär: A subversive take on Archie and his friends, exploring small town life, the darkness and weirdness bubbling beneath Riverdale's wholesome facade.

Jughead<333
 


JANE THE VIRGIN  Jane blir av misstag inseminerad under ett gynekologbesök och blir därefter gravid. Detta ställer till det en hel del -speciellt då hon är förlovad med en annan man, hon är en hängiven katolik, oskuld och och pappan till barnet är chefen på hotellet där hon jobbar (som hon även haft en fling med för flera år sedan). Det är en rolig, känslosam och allmänt ganska härlig serie. Perfekt för höstmys.

IMDB beskriver såhär: A young, devout Catholic woman discovers that she was accidentally artificially inseminated.
Relaterad bild
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0