Fråga och svar: Tips på filmer/serier?


2014-05-15 @ 13:25:05
Hej. Jag verkligen älskar din blogg,du är så vacker och bloggen också. Diggar verkligen dina texter och bilder. Jag har en fråga, har du några film eller serie tips? Jag kollar mycket på film och serier så skulle vara kul och veta vad du gillade och vad du tipsade :) kram

Svar:
Hej! Åh tack så hemskt mycket, om du bara visste hur glad dina ord gör mig!♥
Självklart kan jag köra några tips på några utav mina favoritfilmer/serier, så här kommer dom!




Film. Sam bor med sin styvmamma och sina två styvsystrar, hon jobbar på café och lyder minsta order. På nätet träffar hon en kille och dom bestämmer sig för att träffas på skolans halloweendans...

Detta är en typsik tjejfilm ärligt talat, men jag älskar tjejfilmer så den har alltid varit en stor favorit för mig. Hilary Duff är grymt duktig i rollen som Sam och dessutom spelas rollen som Austin av ingen mindre än snyggingen Chad Michael Murray, värt att ta en titt alltså!








Film. Ännu en askungen-saga, fast denna gång mer som den riktiga. Denna film är min absoluta favorit och har  varit det sedan innan jag ens förstod vad dom sa haha, den är underbar och bjuder på både skratt och tårar. Drew Barrymore spelar huvudrollen vilket är ett stort plus för mig då hon är min favoritskådespelerska, hon är grym. Jag kan i stort sett hela filmen utantill, så många gånger har jag sett den. Så den rekommenderas varmt!





Film. En gryyym actionrulle med Jason Statham i huvudrollen. Ärligt talat kan ni söka på Jason Statham på imdb och så kan ni bara klicka på vilken film som helst i stort sett, så jävla bra är han.





Film. Den handlar om Jim Hawkins som får en gyllene boll innehållande kartan till den länge omtalade Skattkammarplaneten. Tillsammans med bland andra dr. Delbert Doppler och skeppskocken John Silver startar han resan mot skattkammarplaneten. Men ombord på skeppet finns pirater som gör vad som helst för att komma åt skatten...

Detta är en utav mina favoritfilmer. Med sina härliga skämt, fantastiska låtar och sin fina historia är detta en film man kan se om och om igen utan att tröttna. Jag skulle tippa på att jag sett den ett femtiotal gånger och jag skulle kunna se den minst lika många gånger igen! Den är helt underbar.
 




Serie. Handlar om dom fem vännerna Ted, Robin, Lily, Marshall och Barney. Största huvudrollen har Ted som berättar en lååång historia om hur han träffade mamman till sina barn. En rolig serie som passar dom flesta!







Serie. En drama-serie som handlar om ett par ungdomar i New York. Dom styr skolan, dom är snygga och dom är rika, dom verkar ha allt..eller? Bloggen "Gossip Girl" startas av en anonym person och där skrivs deras hemligheter ut öppet vilket skapar mycket drama. Det är en helt fantastisk serie, en av mina favoriter och jag har sett alla säsonger iallafall två gånger. Helt klart sevärd serie!
 




Serie. Den smått knasiga tjejen Jessica Day får sitt hjärta krossat och flyttar in hos tre killar; kvinnotjusaren Schmidt, bartendern Nick och den föredetta basketstjärnan Winston, alla tre med fullständigt olika personligheter. 

Detta är något av det underbaraste jag sett, man blir på bra humör efter att sett denna serie. Jag är just nu inne på början utav tredje säsongen så har inte sett klart den, men jag älskar den totalt! 
 




Serie. En tecknad komedi-serie om familjen Griffin. Innehåller riktigt dryga skämt och kan av vissa uppfattas en aning stötande ibland, men jag tycker den är skitrolig ärligt talat! Perfekt att se när man är på dåligt humör då man alltid får sig ett gott skratt.






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback