Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.


2011-04-19 @ 19:44:12

- Jag blir rentav äcklad när folk ljuger mig rakt upp i ansiktet, skulle bara vilja vrida nacken av den framför.

- Mitt humör
har alltid varit mitt största och jobbigaste problem, det kan verkligen gå från lycklig till deprimerad till vansinning till helt okej -på några sekunder. Men nu lägger jag all energi på att försöka styra mina känslor.

-
Jag tror inte på Gud eller något sånt, jag tror på två saker; mig själv och äkta vänskap.

-
Jag består egentligen av två delar; jag själv, och Jennie Åkerström. Det är hon som alltid har sett det bra i mig även när jag verkat kass, alltid varit hon som fått mig vilja leva när jag förstört mig själv. Hon är min syster, bästa vän och min livsglöd.

-
Jag har alltid fått höra att jag förlåter alldeles för lätt, så nu får folk kämpa och bevisa att dom förtjänar min förlåtelse. Annars kan dom dra åt helvete

-
För första gången i mitt liv vågar jag tro på kärlek, att det finns någon som älskar dig oavsett vad du gör och som tycker du är speciell. Det kan jag tacka Felix för.

-
Jag aaaavgudar verkligen Shakira, Hayley Williams, P!nk och Avril Lavigne. Inte bara för musiken, utan jag tycker på något sätt dom är grymma brudar

-
Jag kommer lägga ner rökningen senast 2juni(när jag och Felix har ett halvår tillsammans). Jag fick bara för mig det så tog hand med Felix & Jennie på det.

-
Jag ser mina vänner som mer familj än dom som faktiskt är mitt eget kött och blod. Jag känner mig tryggare och lyckligare med dom.

-
När jag blir uttråkad blir jag helt sjukt förbannad, ofta så arg att jag börjar gråta haha. Vet inte varför, klarar väl bara inte av att ha tråkigt.






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback