Är det bara jag som tycker att det är lite småäckligt?


2011-11-18 @ 15:10:53

Jag vet att åldern inte ska spela någon roll, men att en 16-årig plastikopererad brud som gjort en extremt dålig låt gått och gift sig med en 51-årig skådis är väl lite överdrivet kanske. Och hur träffades dom? På nätet..
I denna video berättas det att Doug Hutchison friade till Courtney Stodden redan första gången dom träffades. Courtneys pappa är t.o.m fyra år yngre än hennes nyblivne man, och det är en sak jag inte förstår. Hur kan man som förälder tillåta sin tonårsdotter att gifta sig med en man äldre än man själv?



Om jag var förälder till henne skulle jag aldrig tillåta det, skitsamma om hon "älskar honom", en 50 plussare som blir kär i en 16åring genom nätet är ingen frisk person. Courtney däremot verkar fullt medveten om vad som händer (även om hon spelar lika dum som hon ser ut), men hon vill väl få sin tid i rampljuset. Dom berättar att dom får kränkande mail dagligen, där Dough är ett "pervo" medan Courtney kallas för "hora".


Nu är det bara en sak jag undrar, vad ser dom två i varandra? Vad kan möjligtvis en 51åring se i en 16årig tjej mer än en sexig kropp? Och hon, ser hon bara pengar och kändisskap? Jo, åldern spelar roll. Sån stor åldersskillnad spelar roll.






Kommentarer
Postat av: Erika

Jag håller med dig, det är ju helt sjukt. Och som du säger, hur kunde föräldrarna tillåta detta? :S

2011-11-18 @ 19:22:11
URL: http://erikashundliv.blogg.se/
Postat av: LJ photos&texts

Det tycker att det är helt fel, eftersom det är som om hon gifter sig med sin pappa. Jag tycker personligen att det är fel av föräldrarna att tillåta något sådant, men om dem har tillåtit plastikoperationerna så är väl inte det här så förvånande. Men jag vet inte, kanske jag som tänker fel.

2011-11-20 @ 00:25:21
URL: http://laramore.blogg.se/



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback