Svar på tal till en snorunge


2011-11-05 @ 18:01:02
Fick en kommentar som jag inte godkänt och som jag kommer att radera. Egentligen inte värd att lägga energi på, men jag blir så sur så tänker göra det ändå.


"hej, tänkte bara fråga varför du e tsm me felix när du varit otrogen? vet han de? hur många har du egentligen haft sex me? vet nåra som säger att ni haft sex men du säger att du bara haft med tre, dåligt. äckelhora."


Jag har aldrig i hela mitt liv varit otrogen mot Felix, och det kommer jag heller aldrig vara. Varför skulle jag vara otrogen mot en person som jag älskar och som älskar mig? Varför skulle jag kasta bort något så himla fint som det jag och Felix har? Om någon påstår att jag är otrogen så är det bara lögner, det skulle aldrig någonsin falla mig in. Människor som är otrogna är patetiska uppmärksamhetssökande idioter som inte förtjänar den de är tillsammans med! Och jag har haft sex med tre stycken, varken mer eller mindre. Så om någon utöver de tre påstår sig ha haft sex med mig är även det lögner.
Hört talesättet "de som kallar någon hora, har själva blivit uppfostrade av en"? ;)

Sista gången jag svarar på något sånt här, det tar upp alldeles för mycket av min energi. Så sluta lägga ner tid och ork på att hitta på töntiga saker, det är bara fjantigt.



Nu ska jag pussa lite på min underbart vackra pojkvän, så fuck you!






Kommentarer
Postat av: Anonym

Jättesöta bilder på dig! :-)

2011-11-05 @ 18:05:00
Postat av: :)

You go girl! ;)

Har själv blivit utsatt för folk som sagt att man är en hora bara för att nån eller nåt ryckte sagt att man haft sex med många fler än vad man egentligen har o de suger! Men man vet bäst själv och sen behöver man inte bry sej om vad nån annan säger! :)

2011-11-05 @ 18:42:13
Postat av: Emma

Sicka idioter det finns!

Hör av er till oss så hittar vi på något så fort som möjligt.



Puss!

2011-11-05 @ 18:56:29
URL: http://snorkfrooken.blogg.se/
Postat av: emmawaernholm ©

Otrohet är fan det värsta som man kan göra mot någon man älskar. Och att man ljuger om det osv, är fan bara töntigt och äckligt irreterande. Stå på dig vackra vän, Felix och du älskar varandra. Det som är viktigast<3

2011-11-06 @ 16:27:13
URL: http://emmawaernholm.blogg.se/



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback