Är ni förföljda av "spöken"?


2011-10-22 @ 10:02:10
Dom är där, får er osäkra och oroliga. Namnen dyker upp i huvudet då och då, det går inte rymma ifrån. Och mardrömmarna, det är dom som är värst, det är dom som får en vakna upp kallsvettig och andas som om man hållt andan i trettio minuter. Förhållande-spökena. Gamla förhållanden som aldrig riktigt klarades upp.

Jag är det. Alla dom dåliga saker sitter fast i mig, och kommer jag inte ifrån det snart så kommer allting att krossas. Jag tänker inte säga namn, men jag hade en pojkvän t.ex. som var nästan som besatt. Han följde mig vartän jag gick, vad jag än gjorde skulle han göra samma dumma saker, när vi kollade film skulle han hålla stenhårt i mig och faktiskt klappa på mig som en liten hund, han satt utanför mina lektioner och väntade på att jag skulle komma ut. Jag tyckte det var extremt obehagligt, och det sitter kvar. Lägger Felix sina ben över mina får jag panik och det känns som om jag sitter fast, jag skriker och knuffar på honom. Är jag ledsen och vill gå iväg, men Felix går efter för han inte vill lämna mig ensam när jag är ledsen, så känner jag mig verkligen förföljd och får en superobehaglig känsla. En annan kille var riktigt elak. Han var otrogen alltför många gånger, han slog mig och kallade mig elaka saker, allt för att få mig så svag som möjligt, för att han skulle ha makten. Det är sån han är. Så nu tror jag alltid att Felix är otrogen, jag vet att han aldrig skulle göra så mot mig, ändå kan jag inte låta bli att tänka så för minsta lilla sak. Svarar han inte i telefon så kommer dendär dumma jävla tanken att han är med någon annan, någon finare, någon bättre, någon som inte är som jag. Höjer han handen för att föklara något när vi tjafsar så kommer rädslan direkt och jag tror han ska slå till mig. Minsta sak så är jag övertygad om att han vill göra mig illa, vill få mig må dåligt. Även om Felix inte på något sätt är som mina tidigare pojkvänner, kan jag inte styra tankarna.

Inatt drömde jag en mardröm. Jag vaknade kallsvettig, hyperventilerande och skakandes. När jag vände mig om såg jag Felix ligga där och det var som ett helt berg lyftes från mina axlar. Orkar inte förklara allt, men det handlade iallafall om att Felix såg ut som ett av mina ex, fast det var Felix. Och så var han otrogen, och jag fick reda på det genom sms på hans mobil, vilket faktiskt har hänt mig i verkligheten fast med ett ex då... Hemskt, jag var så ledsen.

Tror jag måste ta tag i detta, måste få ett slut på det.






Kommentarer
Postat av: ...

Det du har gått igenom måste varit hemskt! Jag kan inte föreställa mig det som hänt dig!! Hoppas att det blir bra nu när du har Felix! En stor kram från mig! Hoppas det ordnar sig..!

2011-10-22 @ 12:19:27



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback