For all you know I'm just a fool. But I guess that shows,
that you can not judge the dog just by it's drool


2011-09-28 @ 11:01:40



Håller på och målar en bild på mig Jennie & Agnes, likt ju? ;) Va tvungen att skissa först, småjobbiga smådetaljer går inte freehand'a. Medan det svarta torkar ska jag nog baka eller något, är beroende av att göra något.
Och förresten, är ni så snälla och tycker synd om mig? Jag vaknade cirka 15 gånger inatt av att jag höll på att kvävas av hostan, och nästan är genomtäppt och gör ont. Hostan har börjat ta på lungorna nu, gör förjävla ont att bara andas nu, love it. Första hela veckan i skolan skulle detta blivit, men jag kommer väl inte få gå en enda dag, fybubblan säger jag bara.. Tur jag har fina underbara Millencolin som gör min dag bättre :')






Kommentarer
Postat av: Mia

hej, du och din kille är verkligen jättesöta tsm o så och ni verkar vara lyckliga :)

men jag bara undrar, hur får ni erat förhållande att hålla? jag är tsm med en underbar kille och vi va lyckliga som fan men så plötsligt stötte vi på ett problem då han inte riktigt har kommit över en tidigare tjej.. jag vill verkligen inte göra slut, vill bara lösa det här problemet och få tillbaka min pojkvän.. vi är fortfarande tsm o så men har det just nu ganska jobbigt. vet du nåt som kan hjälpa mig att få tillbaka honom, och få honom att sluta tänka på sitt ex? asså jag frågar dig för att du verkar va värsta experten på förhållanden och sånt, -ta det där som en komplimang nu och inte på fel sätt bara :O Jag ser verkligen upp till dig, du är en fin person, verkligen. hoppas jag inte störde nu, kram

2011-09-28 @ 14:32:20



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback