Gammal text från min gamla blogg


2011-09-13 @ 17:11:41
fan va praktiskt att vara kille. helt allvarligt.

»t
.ex. nu när jag har pisstråkigt så skulle jag kunna dra igång en porrfilm och runka, (om jag var kille skulle jag utan tvekan hålla in satsen och springa till tjuriga grannars bilrutor..ni förstår nog) att runka får man ju dessutom muskler av, och en go stund för sig själv. och håll käften jag vet att jag har rätt.

»a
tt kissa är hur jävla enkelt som helst ju! bara ner med gylfen, ut med kuken and let it go. killar slipper lixom sätta sig på äckliga toalettringar på typ enmcdonaldstoalett när det krisar, för dom behöver bara dra ut kuken och sen stå där & tro dom är något. vilka jävlar.

»n
i slipper mensvärk era jävla mesar, lika bra det för ni skulle fan inte klara av smärtan. tänk er att någon sparkar er riktigt hårt på kuken, sekunden efter ni vet när ni ser ut som ni ska kräkas, den smärtan fast i hela magen & halva ryggen..i flera timmar. ni skulle dö.

»h
ellikoptern. behöver jag ens säga mer? fan så jävla k-u-l-! typ i duschen i skolan, haha!

»f
öda barn. det kanske inte jag ska vara så kaxig om eftersom jag vägrar bli gravid och sen trycka ut en rödbeige liten skrikande kräks- och bajsmaskin. men ändå, vill ett par ha barn så är det kvinnan som får bära runt på't och sen trycka ut ungen. ungefär en vattenmelon genom ett knapphål. oj så skönt.

»n
i kommer aldrig vara för trånga, bli spräckta osv. för er är det bara att köra på bäst ni vill. okej även detta ska jag hålla käften om eftersom jag inte direkt plågats av att haft sex utan snarare tvärtom, men ändå. det är kvinnor som får plågas medan ni kåtjävlar kör för fullt.

»k
vinnor är ofta mer stressade, men det är ni killar som bär runt på två medfödda stressbollar. och ja, ni tänker på rätt bollar, eller kulor. jävligt roligt och avstressande, lovar haha.



Jag är så rolig, skrattar åt det :')






Kommentarer
Postat av: Ninni

Hej! (: Jag måste börja med och säga att du är en helt UNDERBAR person och jag seriöst älskar hela dej av vad jag har läst om din blogg väldigt länge nu ! (: Allt du gör, skriver o.s.v imponeras jag av. Jag har lång historia för att komma till varför jag är impad, men hursom, din texter berör mig också som din tidigare om kärlek. Den var underbar! (Synd bara att jag fick ett dåligt meddelande från min kille som jag varit tillsammans med i ett år av att det var slut idag(via telefon))

Vad skulle du göra om Felix lämnade dej? (även om jag inte tror han skulle det menmen bara en sak jag undrar ^^) Diggar dej skarpt och hoppas jag inte stört eller besvärt för mycket! Kram :p

2011-09-13 @ 22:26:22
Postat av: lovisa

HHAHHAHAHAH, så jävla skön du är!

2011-09-14 @ 18:30:56



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback