Januari - Augusti


2012-12-24 @ 16:25:51
 


Vi invigde det nya året hemma hos Adam med ett gäng härliga människor! Jag, Jennie och Sandra skulle sluta röka så vi köpte varsin elcigg, gick väl inte sådär jättebra kanske haha. Sandra fyllde år och vi firade henne, jag fick en ny förlovningsring av min man och vi var på prostatarock och dansade loss bland 40+ ;)




Min storasyster fyllde år, jag, Jennie och Annie klädde ut oss till killar och jag var besatt av dataspel (barnspel).


Hände inte så mycket, spenderade mina dagar med dom jag älskar och hade det bra.



Annie fyllde år, jag åkte utomlands tillsammans med Felix, mammis och Pelle, jag festade och firade valborg med fint folk.

Hamnade på akuten flera gånger på grund av svåra magsmärtor, jag & Jennie bestämde oss för att skejta (gick inte så värst haha), jag hälsade på min syster som då bodde i Stockholm.




Skolan slutade och jag fick mina första betyg någonsin som dessutom var bra så jag var skitstolt! Hade piknick med mina bästa, festade på Lysingsbadet och en fin släkting till mig gick bort så jag och Felix hade minnesstund då jag var för sjuk för att närvara på begravningen.



Firade Jennie som fyllde år med gocart och fest på korpa, spenderade tid ute vid stugan, plockade svamp med pappa och familjen, fotograferade mina fina vänner, åkte till Stockholm och Gröna Lund med bästaste, min älskade bror flyttade vilket var rätt så jobbigt för mig och Emma Waernholm fotograferade mig och Felix. Jag började även gymnasiet.






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback