Natt-tankar


2012-03-17 @ 02:38:28
Jag är övertrött just nu. Felix ligger brevid och sover, skrämde skiten ur mig genom att vara knäpptyst i en timme och sen skrika "HAN ÄR SKITCOOL JU, BARNEY!" Så nu är jag kissnödig också, thanks alot..typ. Men är det bara jag som får randomtankar på nätterna? Såna där idiotiska och superonödiga saker som man verkligen tänker på. T.ex:

- Hur kan hela sängen plötsligt förvandlas till ett enormt sandpapper bara för man ätit EN liten rostad macka när man suttit på KANTEN av sängen?

- Hur kan man texterna till låtar man inte hört på flera år men man glömmer vart man lagt nycklarna man höll i för fem minuter sen? Har man något jävla "låttext-arkiv" i hjärnan eller?

- Varför är det så snuskigt skönt att bli kliad på ryggen och underarmarna? Har man några gömda G-punkter där typ?

- Vad är det som är så jääävla tabu med könsord? Jag menar, ALLA människor har antingen en pulla/fitta/vagina/mutta eller en snopp/penis/kuk/skinnflöjt/what ever. Alla ska gå runt med en innanför byxorna, men vi får inte prata om det?

- Varför är håret alltid lite självlockigt när man vill ha rakt och spikrakt när man vill ha lockigt?

- Varför får man en speciell "röst" i huvudet när man tänker något speciellt någon sagt?



Äsch nu orkar jag inte skriva mer, fast cirkus 100 andra idiot-tankar snurrar i huvudet. Ska dra igång ännu mer HIMYM och gosa ner mig brevid mongot i väntan på Sandra. Puss och godnatt!






Kommentarer



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback