Om jag var kung/president/konung


2012-11-22 @ 17:59:30
Hittade ett gammalt inlägg på min gamla blogg, så tänkte ta det och uppdatera det lite.
 
✫ Alla superskinny bitches som klagar på att dom är tjocka fast dom bara är skinn och ben, dom skulle tryckas i fet mat tills dom blev smällfeta, så skulle dom ha något att faktiskt klaga på sen. Owned bitch.

♥ Alla som misshandlade sina barn/flickvän/pojkvän skulle få bo med stora feta grisar, inlåsta med lera och avföring. Är man ett svin kan man lika gärna bo som ett!

Ingen mördare eller våldtäktsman skulle avrättas! Alla skulle stängas in och på olika sätt torteras tills dom bönade och bad om att få dö. Våldtäktsmännen skulle även få äta sin egen penis med lite ketchup, hotdog!

♥ Jag skulle samla att dom bästa forskarna och så skulle de få sitta i ett labratorium tills de uppfunnit en choklad man inte gick upp ett gram av. Tänk så många lyckliga kvinnor vi skulle få då!

✫ Folk som inte plockar upp bajs efter sina hundar skulle få en varning, sedan ges hunden till en mer ansvarsfull person och föredetta husse/matte spärras in där den får plocka bajs hela dagarna. Bajsplockare for the win!

♥ Varenda kille som kallade någon brud för hora skulle själv få betala för att bli tvångsknullad i arslet av gäng grabbar med enorma snoppar. Det gäller även killar som tjatar om analsexförstå att det inte är skönt att köra upp något i stjärten?!?!

✫ Alla killar skulle tvingas ha piercing i antingen bröstvårtan, tungan eller ögonbrynet. Mums!

♥ På ALLA fester skulle alla vara tvungna att dansa till Las Ketchup-Asereje. Ni som inte kan den dansen har haft en dålig barndom.







Kommentarer
Postat av: SABINATHÖRNER♥

HAHA! märks att vi är släkt... :') <3

2012-11-22 @ 21:34:05
URL: http://saabinaduvet.blogg.se/
Postat av: emma

haha jag skulle lätt rösta på dig om sverige skulle välja president nån dag, så jäkla cool du är!

2012-11-23 @ 19:33:08
URL: http://emmapemma94.blogg.se



NAMN:
Kom ihåg mig?

E-MAIL: (publiceras ej)


URL:


DIN KOMMENTAR:






























Trackback